това е моето куче можели коментар и оценка по шестобалната но адекватна не от зависчии които признават само техните кучета

на мен ми трябваха 6 години да разбера ... , ... на теб ... зависи само от теб! Иначе по шестобалната ... но за каква порода очакваш оценка?... и ако искаш по снимка оценка то поне направи снимка, защото от тези пейзажни снимки може да се разбере само, че това е куче ... и също че няма за какво да ти завиждат !!
Комплексарите брато гледат кучета повече от 6 години. Ти щом от 6 години гледаш и вече си в час че и мнения да даваш , какво се сърдиш на дръгите които са имали 10 години преди твоите 6. Така се почва. Малко по малко и ти ще станеш специалист. Но не деи от сега да плюеш по всеки.
Чудих се дали да ти отговорям а и как

?То колкото и да го четеш това произведение ...

мисля че няма смисъл но все пак ...!Затова ще прескоча първите две изречения

и ще коментирам следващите три.
"Така се почва."- тук един голям специалист обяснява как точно се почва...

но не става ясно ...ства ясно обаче че на него му е много ясно...
"Малко по малко и ти ще станеш специалист."

- а ха, тука специалиста явно иска да каже колко бавно се става специалист, а забележете финеса с който се признава сам за "специалист" - завидно самочувствие но не знаем на какво се дължи.
"Но не деи от сега да плюеш по всеки."

- Крадецът вика дръжте крадеца - просто класика

! Това трябва да е насочено към мен, защото моят пост е цитиран, но парадокса е че не съм плюл не само по всеки а и по никого! Факт!Точно ти преди няколко поста, а и не само, си позволяваш да даваш конкретни квалификации за конкретно куче!Недей да се нагърбваш повече с неподготвени адвокатски услуги към други участници във форума!Приеми това като отговор и ако искаш да продължим предлагам да не занимаваме аудиторията повече, и ще чакам на лични!Жив и здрав да си, най-малкото защото поне милееш за породата - това е ясно, но не така защото намирисва на комплексарщината която търсиш другаде!Аз може да се включвам рядко но чета внимателно и като гледам - добре че е БАЛЧЕВ и още няколко УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА ...