Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 March 2010 - 09:42 PM
Цитат(yav4eto @ Mar 1 2010, 07:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да питам хората които имат повече кучета с какво ги хранят аз имам едно ама яде по един хляб наде и искам да си оставя още едно?
Оставям ги на паша по три-четири часа на ден излиза ми по евтино после малко зоб и тавана е 10 стотинки разход на ден....

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 02 March 2010 - 03:33 AM
Искам да питам хората които имат повече кучета с какво ги хранят аз имам едно ама яде по един хляб наде и искам да си оставя още едно?
Пилешки шийки варени с ориз,по малко гранулки ще им слагаш,домашно сирене и така нататък 
Публикувано: 02 March 2010 - 10:20 AM
Цитат(TEOFIL @ Mar 2 2010, 02:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Пилешки шийки варени с ориз,по малко гранулки ще им слагаш,домашно сирене и така нататък 
.
Ако с това ги храниш да знаеш ще доида и аз, слагаи масата

Ма това всеки ден едно и също или са с меню за седмицата. щото моите по един хляб ,я има я няма и мърша каквато си намерят.
Публикувано: 02 March 2010 - 08:20 PM
Ние го храним с пилешки фенери, с бульон и хляб. Редовно яде и мляко, от време на време и качамак.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!