Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#9621 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2010 - 03:11 PM

Сега съм в София а снимките са в Пазарджик и ще позакъснея с пускането им. За съжаление ми е трудно да работя с компютър и интернет макар че винаги пиша лично. В Пазарджик имам лаптоп, но още не мога да работя още с него. Като се поограмотя не лексикално, а компютърно ще компенсирам. Поздрави на цялото сем. Добревски.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9622 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 04:03 PM

Колкото до снимките от предпоследната 482 стр. и аз не съм ги виждал. На тях съм с Кардам, а после с Лора и Мура на Жоро Бараков. Истински ме развълнуваха тия снимки. Лора е кучката, която не успях да окуча от гарестото куче на г-н Добревски от Костиево, което толкова много харесвах и за което писах малко по-горе.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9623 Потребителят е офлайн   molos Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 04:04 PM

tb_195.gif ba_025.gif flagbg.gif rc_036.gif

#9624 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 04:24 PM

Всяка събота от 17 00 ч. в кафе-ресторант Оки прави сбирки Регионален клуб Пазарджик към НК БОК. Миналата седмица бяхме над шейсет души и имаше много интересни дискусии.  Бяха Д. Тодоров-Барзата, Велко калеев с пет/шест човека от групата му  Ивайловската група Групите на Виктор Нонов и  Хората около мен. Алеко Гальов с памашкия отбор бяха слезли с две коли по 5 човека от помаклъка. Моите роднини и приятели бяха в доста голям състав. Все доста изявени собственици на овчарски кучета. Такива срещи се правят и във Варна и други центрове на НК БОК.
User's Signature

#9625 Потребителят е офлайн   развъдник АКБЕК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 09:20 PM

ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif
успех в начинанието за обединение на любителите на БОК!
вярно е че в момента правителството толерира с финансова субсидия недоказана организация на база на лични симпатии,като същевременно създава проблеми на най-голямата и легитимна киноложка организация-БРФК!
така освен на комунисти и антикомунисти,на добри и лоши,на Първановци и Борисовци,на такива и онакива най-накрая ни разделят и на БРФК и анти БРФК-браво за водената политика.накрая няма да има кой с кого да се гледа в тази държава.

#9626 Потребителят е офлайн   божко Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 09:45 PM

в краина сметка може да се стигне до консенсос между останалите , колкото до бкк за бок - аврам сам ще ги прогони тия хора кадето са краи него по една или друга причина .

#9627 Потребителят е офлайн   божко Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 10:13 PM

има ли желание , ще има и резултат

#9628 Потребителят е офлайн   kincho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 11:39 PM

Прикачена снимка

#9629 Потребителят е офлайн   kincho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 11:40 PM

Прикачена снимкаспециално за диксан

#9630 Потребителят е офлайн   kincho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 11:43 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимкагуджо

#9631 Потребителят е офлайн   kincho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 11:44 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимкамечо

#9632 Потребителят е офлайн   Zlatarev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 11:54 PM

Прикачена снимка

#9633 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2010 - 01:30 AM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Mar 18 2010, 11:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Докъто някои се опитваха да правят реснички и петички други правехме маса и главички. Не случайно казвам правехме защото макар и по-активен, аз никога не съм бил сам или единствен в тази дейност освен в самото начало. През 1984г. при мен дойдоха Методи Серафимов Стефанов от Богдановдол Пернишко, Меткатаи Павката "Кривия" от Суходол водени от Слави. Заедно ходихме по чобани и ТКЗСТ-а включително и при бай Иван Катевия в Разлог. От това общуване се смени много кръв и информация. Започна създаването на контакти и центрове из цялата страна, което като процес върви и до днес. Клубовете и центровете на монтанската организация,  съм създавал лично, а със Светльо Стоев заедно ходехме по изложби с един транспорт а също и по кучета. С хората от СРОК поддържам приятелски отношения и дори си заплождаме тъй като и при тях и при нас има определено ценни екземпляри и селекционерски попадения и успехи. Такива НК БОК има и с някои от хората от каракачанските организации и аз съм сигурен че все някога ще се обединим. А Аврамчо никога не е  бил от уважаваните и признати радетели на породата и знам че нито той има бъдеще с нея нито тя с него. Просто той е работлив но много прост и понеже е амбициозен и МЕРКАНТИЛЕН нанесе най-големите щети на породата. За това от него се отдели СРОК и избягаха отвратени ред знакови развъдчици и той сега се опитва да купува човешки души и кучета. Тези от нас, които не се продават никога няма да се поддадат на мерзките му попълзновения. Той е главния виновник породата да не е още измежду признатите в света. Беше при нас, беше в уцито, сега пак се трансформира и отиде икуто, той си е такъв и сега понеже няма ни хора ни кучета пак върви по мен като лисица по коч и чака да паднат на коча.... А НК БОК се увеличава и ще покани всички радетели на овчарското куче и на общото си събрание и на изложбите си. Монтанския дис корифей сега се опитва да мъти главите на по-млади и незапознати любители на овчарското куче и да купува и продава хора и кучета с търгашките си методи, но забележете нито един от опитните в породата не купува нищо от него. Защо ли? Не е добре че държавата, която той също успя да заблуди му помага, но и това ще е ден до пладне. Жалко че през това време се финансира идин толкова тъп и неграмотен човек, но който това са основнитех характеристики. Сега освен че се опитва да приватизира породата, с което окраде труда на много хора и прави пари от същитите тези хора се опитва да приватизира и цялата кинология и да я опорочи както всичко, което му подарих, а то никак не беше малко. Само че БРФК и FCI Не са "творческото" хрумване на този толкова глуповат човечец, а организации с минало, настояще и бъдеще. 

Бе що не земат радетелите на породата да изформят един иницитивен комитет да те предложат на президента за Орден "Стара Планина". То при тез заслуги, саможертва и толкоз заплодени кучета от теб (чета по-нагоре, че ти ги заплождаш) да земат да гътнат паметника на света софия и да те изтапанчат на нейюно място - хем срещу Гоце Пъpванов, хем сpешу Бате ти Бойко.

#9634 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2010 - 09:49 AM

Ето, сами виждате веднага се появява някой доброжелател който се подписва с магарешкото си лице и всъщност по тоя начин издава че е с мишок и с такова мише сърце. Свикнах вече на поръчковите мишоци на разни псевдо остроумници, които всъщност са само книжни и форумни тигри. Ние от НК БОК сме доста голяма и най-старата група хора работещи с разбиране за породата и произвеждащи не лоши кутрета. Паметник не ни е нужен. Искаме да видим породата издигната на по-висок селекционен етап, просперираща и търсена и ценена така, както се търсят кангала, азиатеца, шарпланинеца, кавказеца и др. А на Вас, който ми говорите на ти без дори да се представите извинявайте ако сте дама, мога също да предложа веднага и то не лошо кутре от моето развъждане, с което работят много хора в цялата страна.
User's Signature

#9635 Потребителят е офлайн   божко Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2010 - 11:58 AM

от кавги и спорове печели само публиката, краино време е да се спрат кавгите и да се отдели време за питомците .

#9636 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2010 - 03:05 PM

Цитат(божко @ Mar 19 2010, 10:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
от кавги и спорове печели само публиката, краино време е да се спрат кавгите и да се отдели време за питомците .

Изречението ти е хубаво и точно, ама как да стане. Това дето го казваш са го казвали много пъти и много хора още преди години. Работа се иска не приказки. А тук всички са царе на общите приказки. Докато няма целенасочена работа , ще има приказки и то по много.

#9637 Потребителят е офлайн   божко Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2010 - 03:21 PM

така е , ама не се ли направи компромис нищо няма да стане и след няколко години всички ще се бият по главите , защо не са се опитали поне . с всяка година в която нищо не се прави , нещата вървят все по зле за обсолютно всички , без изключение .

#9638 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2010 - 06:18 PM

Цитат(божко @ Mar 19 2010, 01:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
така е , ама не се ли направи компромис нищо няма да стане и след няколко години всички ще се бият по главите , защо не са се опитали поне . с всяка година в която нищо не се прави , нещата вървят все по зле за обсолютно всички , без изключение .

И това е ясно . Но ще си остане само за протокола.
Всеки знае какво трябва да се направи , ама никои не го прави.

#9639 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2010 - 08:04 PM

НА ДЯДО КОЛЬО ШАРКОВ СТОКАТА КУТРЕТО Е НА 3 М Прикачена снимка

#9640 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2010 - 08:05 PM

ШАРОПрикачена снимка