Фотогалерия на БОК
Публикувано: 24 March 2010 - 12:19 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 March 2010 - 12:46 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 March 2010 - 03:48 PM
Покажи някое облечено куче стига си показвал тия голи ДОГОВЕ.
Вие със барзата облечени кучета нямате ли.

Публикувано: 24 March 2010 - 06:02 PM

Това не е ли облечено

Публикувано: 24 March 2010 - 07:51 PM

Това не е ли облечено

Това не е по неговите.

Средно облечено.

Публикувано: 24 March 2010 - 08:11 PM

Що не е по неговите? не е ли той оплождал майката.
да земе господин кинолога да иде в събота в пловдив да погледа малко бок-чета че и организация. пък аврам може и да го черпи една лимонада

Публикувано: 24 March 2010 - 09:02 PM

Публикувано: 24 March 2010 - 09:12 PM

да земе господин кинолога да иде в събота в пловдив да погледа малко бок-чета че и организация. пък аврам може и да го черпи една лимонада

Що не спрете да се заяждате с човека виждате че неможете да му сипете вода намалкия пръст пък и голяма уста отваряте

Публикувано: 24 March 2010 - 09:32 PM

Що не спрете да се заяждате с човека виждате че неможете да му сипете вода намалкия пръст пък и голяма уста отваряте

Здравейте и от мен !!! От известно време наблюдавам коментарите относно кучетата на г-н Попов. И аз неодобрявам някой от екземплярите му (въпрос на изисквания и разбирания) , но смятам че той е един от малкото истински любители,ако мога така да го назова,на породата,който достатъчно се раздава... Крайно време е да се спре оплюването,което води до нищо повече от обикновенни селски заяждания-КОЙ Е ПО ПО НАЙ !!!

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 24 March 2010 - 09:46 PM

Нека си се заяждат арабите в тоя случай казват: Лаят на кучето не може да смути гордостта на лъва, а на български за по-трудно смилащите е- кучето си лае кервана си върви. На последното излагане на аврамистите, което е било пълно фиаско или както обича да казва монтанския титан на мисълта "За кашмер" в Хасково куче на 9 месеца на име Алцек Иван Тичо Елит е спечелило сърцата на зрителите и е било най-едрото и най породно куче дори сред възрастните. Моля собственика му да пусне снимка във форума. Аз ще прадължавам да подарявам кучета дори на алтернативата на монтанския дис защото той не е кръвно свързан с породата, а само търси меркантилни изяви и всички по-умни хора знаят че той не работи за породата, а само за джоба си и скоро ще катастрофира. Важното е че скоро ще си остане сам с извлачените парички чрез мошеничество, а всички, които искат породата наистина да се признае от света ще се завърнат в БРФК, НК БОК и разбира се FCI. За тях сме отворени за сътрудничество, и вече много значими личности се върнаха при нас.

Публикувано: 24 March 2010 - 10:43 PM