Фотогалерия на БОК
Публикувано: 24 March 2010 - 07:51 PM
Цитат(molos @ Mar 24 2010, 03:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(aborigen @ Mar 24 2010, 12:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Mar 23 2010, 09:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хан Хунт Тичо Елит точно на 10 месеца. Собственик Виктор Нонов, член на НК БОК.
Попов на тоя много му висят ДЖУКИТЕ.Покажи някое облечено куче стига си показвал тия голи ДОГОВЕ.
Това не е ли облечено
Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Mar 23 2010, 11:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Това не е по неговите.
Средно облечено.
Публикувано: 24 March 2010 - 08:11 PM
Цитат(aborigen @ Mar 24 2010, 06:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това не е по неговите. 
Що не е по неговите? не е ли той оплождал майката.
да земе господин кинолога да иде в събота в пловдив да погледа малко бок-чета че и организация. пък аврам може и да го черпи една лимонада
Публикувано: 24 March 2010 - 09:02 PM
Разбира се че не е мое, аз и нямам такива претенции. Просто харесвам кучето, което е средно голямо, но е много калъплия и красиво и го снимах със сейбията му, който ми е приятел от Разлог. Не мога да разбера когато публикувам нещо старо и добро как така се извъртат новобранците в породата и потвърждават приказката че на крива ракета космоса и пречи. Айде някой да каже нещо повече за това куче щом сте толкова нахакани.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 March 2010 - 09:12 PM
Цитат(Printon @ Mar 24 2010, 07:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това не е по неговите. 
да земе господин кинолога да иде в събота в пловдив да погледа малко бок-чета че и организация. пък аврам може и да го черпи една лимонада
Що не спрете да се заяждате с човека виждате че неможете да му сипете вода намалкия пръст пък и голяма уста отваряте
Публикувано: 24 March 2010 - 09:32 PM
Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Mar 24 2010, 06:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се че не е мое, аз и нямам такива претенции. Просто харесвам кучето, което е средно голямо, но е много калъплия и красиво и го снимах със сейбията му, който ми е приятел от Разлог. Не мога да разбера когато публикувам нещо старо и добро как така се извъртат новобранците в породата и потвърждават приказката че на крива ракета космоса и пречи. Айде някой да каже нещо повече за това куче щом сте толкова нахакани.
Цитат(palikara @ Mar 24 2010, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това не е по неговите. 
Що не спрете да се заяждате с човека виждате че неможете да му сипете вода намалкия пръст пък и голяма уста отваряте
Здравейте и от мен !!! От известно време наблюдавам коментарите относно кучетата на г-н Попов. И аз неодобрявам някой от екземплярите му (въпрос на изисквания и разбирания) , но смятам че той е един от малкото истински любители,ако мога така да го назова,на породата,който достатъчно се раздава... Крайно време е да се спре оплюването,което води до нищо повече от обикновенни селски заяждания-КОЙ Е ПО ПО НАЙ !!!

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 24 March 2010 - 09:46 PM
Цитат(palikara @ Mar 24 2010, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това не е по неговите. 
Нека си се заяждат арабите в тоя случай казват: Лаят на кучето не може да смути гордостта на лъва, а на български за по-трудно смилащите е- кучето си лае кервана си върви. На последното излагане на аврамистите, което е било пълно фиаско или както обича да казва монтанския титан на мисълта "За кашмер" в Хасково куче на 9 месеца на име Алцек Иван Тичо Елит е спечелило сърцата на зрителите и е било най-едрото и най породно куче дори сред възрастните. Моля собственика му да пусне снимка във форума. Аз ще прадължавам да подарявам кучета дори на алтернативата на монтанския дис защото той не е кръвно свързан с породата, а само търси меркантилни изяви и всички по-умни хора знаят че той не работи за породата, а само за джоба си и скоро ще катастрофира. Важното е че скоро ще си остане сам с извлачените парички чрез мошеничество, а всички, които искат породата наистина да се признае от света ще се завърнат в БРФК, НК БОК и разбира се FCI. За тях сме отворени за сътрудничество, и вече много значими личности се върнаха при нас.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 March 2010 - 10:43 PM
Стефан Попов по всичко личи ,че е стожер в развъждането на БОК.това не може да се оспори,както и труда и познанията му.тук по форумите се срещат и така наречени интернет кучкари-които едно,че нямат,друго,че не знаят ,но устата им винаги по-голяма от на всички.но това е само тук по форумите.на живо такива ги няма никъде.да са живи и здрави и да се радват на моментното си виртуално щастие -те друго не могат да имат!поне не в този живот.
Публикувано: 25 March 2010 - 12:00 AM
Пустия Мечо Аян Дико. Аз го ползвам за баща и работя с него, но той не е моя собственост. Много правилен и породен мъжкар и което най-важното препотентен. Прекрасен производител.

Публикувано: 25 March 2010 - 01:46 PM
Цитат(развъдник АКБЕК @ Mar 24 2010, 08:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Стефан Попов по всичко личи ,че е стожер в развъждането на БОК.това не може да се оспори,както и труда и познанията му.тук по форумите се срещат и така наречени интернет кучкари-които едно,че нямат,друго,че не знаят ,но устата им винаги по-голяма от на всички.но това е само тук по форумите.на живо такива ги няма никъде.да са живи и здрави и да се радват на моментното си виртуално щастие -те друго не могат да имат!поне не в този живот.
Донякаде си прав в твърденията си. Но дълбоко се съмнявам че познаваш в детайли ситуацията в БОК. Защото ако я познаваше добре щеше да знаеш че почти никои не вижда светлина в тунела , но не заради виртуални интернет кучкари, а чисто и просто за изперкали печалбари. Ако не можеш да ме разбереш ще ти кажа че са изперкали от болни амбиции , а печелбари защото печелят от всичко това. Тях реда не ги устроива защото ще си останат в миналото.
Така че КОЙ КОИ е глупаво да се говори ако не се познава.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +