Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 March 2010 - 12:00 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 March 2010 - 01:46 PM
Донякаде си прав в твърденията си. Но дълбоко се съмнявам че познаваш в детайли ситуацията в БОК. Защото ако я познаваше добре щеше да знаеш че почти никои не вижда светлина в тунела , но не заради виртуални интернет кучкари, а чисто и просто за изперкали печалбари. Ако не можеш да ме разбереш ще ти кажа че са изперкали от болни амбиции , а печелбари защото печелят от всичко това. Тях реда не ги устроива защото ще си останат в миналото.
Така че КОЙ КОИ е глупаво да се говори ако не се познава.
Публикувано: 25 March 2010 - 03:31 PM

Що не е по неговите? не е ли той оплождал майката.
да земе господин кинолога да иде в събота в пловдив да погледа малко бок-чета че и организация. пък аврам може и да го черпи една лимонада

Що не спрете да се заяждате с човека виждате че неможете да му сипете вода намалкия пръст пък и голяма уста отваряте

Заяждаме се защото той умишлено даваше на овчарите мелези.

Попов я покажи ако имаш жълтата кучка където я даде преди доста време на Кавлаците от Костенец,
да преценят хората кави кучета раздаваш и подаряваш.
Това ако не е мелез аз съм ТРАМВАЙ.
И от долу 3 истински кучета, ако можете преценете за какво ви говоря.
Прикачени снимки
Публикувано: 25 March 2010 - 10:13 PM
Уважаеми, колега или колежке. Варненския клуб работи много добре и показателен е факта че той е единствения, който прави по няколко специалки годишно. Освен това е един от клубовете с най-много кучила и с перфектна документация. Ако Вие се интересувате или желаете да членувате във Варненския клуб, който е част от НК БОК можете да позвъните на 0878706451 г-жа Румяна Начева, която е председател на клуба, член на УС на НК БОК и национален клубен съдия по породата.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 March 2010 - 10:39 PM

Публикувано: 25 March 2010 - 10:48 PM

Публикувано: 25 March 2010 - 11:06 PM

Публикувано: 25 March 2010 - 11:08 PM

Публикувано: 25 March 2010 - 11:10 PM

Публикувано: 25 March 2010 - 11:13 PM

Публикувано: 25 March 2010 - 11:18 PM