Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 March 2010 - 11:47 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 March 2010 - 11:51 PM
... само че по-облечен от дядо си
Страхотен е. Няколко пъти го виждам и не мога да се сетя кой е. Може ли да помогнете? Има лицето на Кьоравия!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 March 2010 - 11:55 PM
Страхотен е. Няколко пъти го виждам и не мога да се сетя кой е. Може ли да помогнете?
... кой го изведе на изложбата миналата година в Добрич ... Поздрави

Публикувано: 26 March 2010 - 12:09 AM
Страхотен е. Няколко пъти го виждам и не мога да се сетя кой е. Може ли да помогнете? Има лицето на Кьоравия!

Публикувано: 26 March 2010 - 12:09 AM
Публикувано: 26 March 2010 - 09:07 AM

Публикувано: 26 March 2010 - 09:38 AM
По принцип има и по големи. Имам приятел гледа Догове , въпреки че разликата не е кои знае каква.
Публикувано: 26 March 2010 - 11:30 AM
Уважаеми, колега или колежке. Варненския клуб работи много добре и показателен е факта че той е единствения, който прави по няколко специалки годишно. Освен това е един от клубовете с най-много кучила и с перфектна документация. Ако Вие се интересувате или желаете да членувате във Варненския клуб, който е част от НК БОК можете да позвъните на 0878706451 г-жа Румяна Начева, която е председател на клуба, член на УС на НК БОК и национален клубен съдия по породата.

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 26 March 2010 - 05:10 PM
Уважаеми, колега или колежке. Варненския клуб работи много добре и показателен е факта че той е единствения, който прави по няколко специалки годишно. Освен това е един от клубовете с най-много кучила и с перфектна документация. Ако Вие се интересувате или желаете да членувате във Варненския клуб, който е част от НК БОК можете да позвъните на 0878706451 г-жа Румяна Начева, която е председател на клуба, член на УС на НК БОК и национален клубен съдия по породата.
Maнчев я сподели с нас колко специалки правите годишно , че останах с впечатлението че сте много деен клуб.
Ако не те затруднявам кажи и колко човека сте клуба и с кои линии разполагате.
Публикувано: 26 March 2010 - 06:16 PM
Maнчев я сподели с нас колко специалки правите годишно , че останах с впечатлението че сте много деен клуб.
Ако не те затруднявам кажи и колко човека сте клуба и с кои линии разполагате.
Здравей !!! Позволи ми да не ти отговоря с цел да не се получават разминавания относно разните мнения.....

Публикувано: 26 March 2010 - 11:48 PM
По решение на УС на БНКККО-гр.София,на 20.03.2010г./събота/,в залата за пресконференции на стадион "В.Левски",от 14.00ч.ще се проведе годишното събрание на клуба при следния дневен ред:
1.Отчет на Предедателя за дейноста на клуба през 2009г.
2.Отчет на ОРД за същата година
3.Предложения за промени в правилника за развъдна дейност
4.Предложения и решения за годишната ни специализирана клубна изложба
5.Приемане на нови членове
6.Разни
Всички които не са платили чл.внос за 2009г.,до деня на събранието/включително/,ще се считат за самоизключили се от клуба,без право на глас на това събрание.
При липса на кворум,събранието ще се проведе един час по-късно,при същия дневен ред. независимо от броя на членовете,с право за вземане на решения.
От УС на БНКККО
Знае ли някой дали управителния съвет на НК БОК правят такива мероприятия?????

Публикувано: 27 March 2010 - 10:59 PM

Публикувано: 27 March 2010 - 11:02 PM

Публикувано: 27 March 2010 - 11:16 PM
Мерси!!!

Публикувано: 27 March 2010 - 11:18 PM
Честно казано не съм го мерил, а и той не е всичко, което искам да видя в породата, но е абсолютно чистопороден, най едрия /засега/ в породата при всички случаи е над 80-те и то доста. Когато на годинка го заведох на специалката в Добрич беше като вуйчо на всички кучета. Смятам обаче че е много важен за по-нататъшното развитие на породата особенно за тези, които като мен искат да вдигнат ръста и да сме конкурентни на шарпланинеца, кангала, кавказеца и азиатеца.