Фотогалерия на БОК
Публикувано: 27 March 2010 - 11:39 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 March 2010 - 12:09 AM
Г-н Попов,когато заявих ,че нефункционира имах предвид че това стана след изложбата на Пантеона ,където лично присъствах. Затова се и обърнах за информация към вас. След изложбите в Добрич и Варна збирки в Крали Марко (заведението)не е имало... Но щом вие твърдите,че това не е така значи знаете нещо.....

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 28 March 2010 - 12:16 AM
Варненския клуб може да си прави софри , някаде с някои си , но клубния живот го няма . Въпросната госпожа ли ви каза че всичко върви или вие не знаете че такова животно като Варненски клуб , нема. Добре е да се говорят истини , така се печелят доброжелатели и симпатизанти. Обратното е страшно и обречено .
И така като се заговорихме , кога и каде ще има годишно събрание на НК БОК. На такива места трябва да се решават проблемите , не по кафетата. Да не говорим че има ред за провеждане и оповестяване до колкото знам.
Публикувано: 28 March 2010 - 12:18 AM
Варненския клуб може да си прави софри , някаде с някои си , но клубния живот го няма . Въпросната госпожа ли ви каза че всичко върви или вие не знаете че такова животно като Варненски клуб , нема. Добре е да се говорят истини , така се печелят доброжелатели и симпатизанти. Обратното е страшно и обречено .
И така като се заговорихме , кога и каде ще има годишно събрание на НК БОК. На такива места трябва да се решават проблемите , не по кафетата. Да не говорим че има ред за провеждане и оповестяване до колкото знам.
Аз затова и попитах защото никъде из интернет пространството неуспях да намеря необходимата информация !!!!

Публикувано: 28 March 2010 - 12:25 AM
Аз затова и попитах защото никъде из интернет пространството неуспях да намеря необходимата информация !!!!
Вие по принцип колко човека сте , не подържате маи много добра връзка

А в нета какво да намериш , които пита много му казват интернет кучкар , така си спестяват отговорите. И отклоняват вниманието.
Публикувано: 28 March 2010 - 12:33 AM

А в нета какво да намериш , които пита много му казват интернет кучкар , така си спестяват отговорите. И отклоняват вниманието.
Аз си имам три кучета стигат ми колкото да се нарека любител на породата

Публикувано: 28 March 2010 - 12:37 AM

Аз си имам три кучета стигат ми колкото да се нарека любител на породата

Завалиите , абе при вас комунизма е жив.
Гледаи си кучетата и да не ти пука , другото явно вече не е от значение.
Публикувано: 28 March 2010 - 01:04 AM
Тайсъне, ти до тука колко истини прочете бе.
коментари на хабилитирания кинолог - "това куче ми хареса", "това е идеално", "това е чистокръвно" ама защо. не е важно какво се твърди, а какво може да се обоснове.
гледам едно някъде по-нагоре, пише хабилитата, че било с идеялна глава, а то процепта по дължина на черепа като улук на водосточна тръба.
писах му аз да доде днеска в пловдив и да види "свинаря" аврам какво прави, пък и какво още ще направи, но нашия кинолог предпочел да броди по чукарите. а то не е срамота нито да се учиш, нито да си кажеш, че не разбираш - даже някак си по-авторитетен може да земеш да изглеждаш, отколкото да бълваш простотии колко кучета си заплодил (сякаш е содомит)

Публикувано: 28 March 2010 - 07:00 AM
Тайсъне, ти до тука колко истини прочете бе.
коментари на хабилитирания кинолог - "това куче ми хареса", "това е идеално", "това е чистокръвно" ама защо. не е важно какво се твърди, а какво може да се обоснове.
гледам едно някъде по-нагоре, пише хабилитата, че било с идеялна глава, а то процепта по дължина на черепа като улук на водосточна тръба.
писах му аз да доде днеска в пловдив и да види "свинаря" аврам какво прави, пък и какво още ще направи, но нашия кинолог предпочел да броди по чукарите. а то не е срамота нито да се учиш, нито да си кажеш, че не разбираш - даже някак си по-авторитетен може да земеш да изглеждаш, отколкото да бълваш простотии колко кучета си заплодил (сякаш е содомит)

Вярно и факт е всичко това.
Tъжна е истината , но всеки я заобикаля и си я манипулира както си иска.
Публикувано: 28 March 2010 - 06:22 PM

Покажия да я видят хората.
По грозно животно не съм виждал.

А дали са КАВЛАЦИ ИЛИ КАВАЦИ важното е, че се сети за кучката.
Минаха много истински кучета през тебе ама като гледам нищо истинско не си могъл да запазиж.
Със тоя стремеж за ГИГАНТИЗАМ.
А за мелезаците където ги показваш се личът от далече.
Ето ти го на КАВЛАЦИТЕ КУЧЕТО.
Прилича ли на твойте от ТИЧО ЕЛИТ.