Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#9801 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 April 2010 - 11:50 PM

Това го правихме днес с Митко Барзата. Едно добро заплождане с Генчо 3.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9802 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 11:55 PM

Амиго 2-ри Аян Дико. Прекрасен младеж произведен и собственост на развъдник Аян Дико на Митко Тодоров Барзата. Безупречен екстериор, произход и характер.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9803 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 08:26 AM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 7 2010, 10:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Амиго 2-ри Аян Дико. Прекрасен младеж произведен и собственост на развъдник Аян Дико на Митко Тодоров Барзата. Безупречен екстериор, произход и характер.

ab_041.gifБрей, те кучетата на Барзата се научили най-сетне да ядат камъни!!! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Страхотен принос за кинологията. А кучетата наистина са хубави, но не могат да се сравняват с монтанските си роднини, нали, приятелю?! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

#9804 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 12:01 PM

Каран известен още като Карен.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#9805 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 12:04 PM

Каран 2-ри

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9806 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 12:11 PM

Каран 3 . За съжаление и трите кучета не са между живите.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9807 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 02:03 PM

Цитат(Printon @ Apr 4 2010, 12:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
и почему светилото на нашия кучкарлък хабилитирания кинолог г-н попов не се прояви, а допуснахте да го измести някаква си руска анатомиска ea_103.gif

Явно коментарчето ти има някаква цел. Но е още по явно,че не си запознат с изложбите организирани и проведени от РК БОК Добрич.
За твое сведение от 7 години изложбите на РК БОК Добрич,са съдени все от различни съдии,така че никои не е изместен от "някаква си руска анатомиска",защото съдииското място на тези изложби не е резервирано за никого.Също за твое сведение Попов е бил и участник - изложител в изложби на РК БОК Добрич.

#9808 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 08 April 2010 - 07:34 PM

Браво г-н Попов rc_036.gif
Не обръщаите внимание на разни плюнки. Те ще минат и заминат с течение на времето, никой няма да ги запомни.
Важно е да оцелее кучето - нашето куче. flagbg.gif Не разни каракачанки, каракитанки и др кара незнам си какви...

#9809 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 01:06 AM

Цитат(zhel @ Apr 8 2010, 11:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Printon @ Apr 4 2010, 12:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
и почему светилото на нашия кучкарлък хабилитирания кинолог г-н попов не се прояви, а допуснахте да го измести някаква си руска анатомиска ea_103.gif

Явно коментарчето ти има някаква цел. Но е още по явно,че не си запознат с изложбите организирани и проведени от РК БОК Добрич.
За твое сведение от 7 години изложбите на РК БОК Добрич,са съдени все от различни съдии,така че никои не е изместен от "някаква си руска анатомиска",защото съдииското място на тези изложби не е резервирано за никого.Също за твое сведение Попов е бил и участник - изложител в изложби на РК БОК Добрич.

Жельо, ще те критикувам малко бе брат! Като има един щурак като мен да им се връзва на паликарите ти защо да си втори? Остави ги и не им обръщай внимание на тия изгубени души, които сами се обричат на посредственост. Ние с теб сме кинолози но и кучкари, а те какво са оставили в кинологията и кучкарлъка? Колкото до анатомистката г-жа Киркитская това е една от моите колежки, които безкрайно уважавам. Не знам защо някой-никой хитричко по андрешковски и селски се опитва да ми слага думи в устата. За това ти напомням историческия виц, който много ти подхожда, а и на случая: Хане Ювиги, ......ги!
User's Signature

#9810 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 01:42 AM

Цитат(Samurai-brodnik @ Apr 8 2010, 05:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 7 2010, 10:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ab_041.gif Брей, те кучетата на Барзата се научили най-сетне да ядат камъни!!! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Страхотен принос за кинологията. А кучетата наистина са хубави, но не могат да се сравняват с монтанските си роднини, нали, приятелю?! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Наистина не могат а и не биха искали. Нито самите кучета, нито ние, които ги развъждаме въпреки общите си корени и ти много добре го знаеш. Защото подарих същата кръв на влашкия илитерат, но тоя нямчо не само не я разви но я кръщаваше със знайни и незнайни компоненти. Докъто много добре знаеш че аз никога не бих си позволил компромис със съвестта си, или такъв с хората, с които работя. Знаеш и какви кучета заплождам, какви купувам тъй като си бил постоянно с мен по заплождания и ми знаеш много добре отношението към чистопородността на овчарското куче! Лошото е че тоя вредител на породата успя да заблуди доста свестни хора, имащи по малко стаж в нашето куче. Не случайно интереса към кучетата от кръвта и предците, които аз съм развивал през годините е толкова голям дори и на тоя, който обруга труда ми и който лично аз създадох. Но в живота е така : порастнаши пилци поебаши квачки. Той продължава тайничко да се домогва до кучета, които излизат от мен защо ли! Сега твърди че само 30 процента от кучетата му били от мен - неблагодарен безсрамник! Та той шест години работи с родители само и единствено от мен. Къде са им приплодите, които лично му помагах да осъществи тоя некадърник. Разбира се от това което му завещах. Като прави линии Беловски Мурад и Кьорав Караман, както и други такива от къде са му техните потомци? Важното е че при мен и в нашия клуб останаха не измешани и по-добри екземпляри, към които се ориентираха грамотните развъдчици дори от неговата организация, защото разликите стават все по-очевидни и в наша на НК БОК полза. Нека влачи да имат поне нещо свястно и хубавите хорица около него. Но да не лъже и фалшифицира произхода им защото е грехота пред породата, развъдчиците и България, а не да ми развява знамена, под които само скрива лъжи и стъкмистики. А колкото до Митко Барзата убеден съм че е сто пъти по-важен от монтанския пелтек зо породата и е сто пъти по-честен от него. Затова  оня муньо ходи няколко пъти да го курдисва да ходи във фалшиви еднодневки организации, които сам си създава и напуска. Видов ден обаче наближава. Всички разбраха че моя най-лош ученик и Юда на породата е само един меркантилен неин ползвател, а не истински радетел и затова му избягаха толкова знакови радетели, а и продължават да бягат. Скоро ще остане сам с парите, които извлачи от породата да го задавят дано.
User's Signature

#9811 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 08:07 AM

Я-а-а-а, ти си са показал бе, г-н кинолог. Сигурно си бил някаде да четеш лекции нали си хабилитиран. af_089.gif

Ей тоз аврам ти голям трън бе. Дай да гу уставим на една страна. На тебя ти й кеф да приказваш за тебе си, тъй че дай да кажеш още малко.

Къдей породата БОК бе г-н кинолог.
Кат си гулям специалист що брфкто ти взе контрола над породата.
То хубаво че си вярваш и че има двама трима дето още са заблудени, ами я освен коя кучка ТИ си заплодил земи покажи докоментирано кога и как си ги заплодил, кви са им родословията да ги видим, номера на татуровките или на чиповите пък посля продължавай да са изхварляш кат чикия на пясък че си велик. ea_103.gif
ОК, аврам нищо не разбра, не че наистина разбира, ама чакай малко нали ти го беши учал. Ти баз бая хабилитиран пък на толкоз ли можа да го научиш. ae_085.gif Лошо седларов, лошо ама за тебе. Пък иначе продължавай да си праиш сам вятър с празни приказки. wb_052.gif

Хубаво че казваш, че тая рускинята ти й колежка, ама дали тя ша каже за тебя същото ???
ea_103.gif

и май на сичките проблема ви, че не вий а той лапа. ами ша лапа - тоз голям търбух не са пълни лесно ab_041.gif
караачаните газ пропикаха че изтарваха лапането, тебя бати бойко рано рано те издуха, само внимавай тук кво ша кажиш по темата, да не земем нии да кажим що та издуха. тъй чи сега докато е батити бойко аврам има късмета да лапа.

#9812 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 10:20 AM

Цитат(Samurai-brodnik @ Apr 8 2010, 05:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>

ab_041.gifБрей, те кучетата на Барзата се научили най-сетне да ядат камъни!!! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Страхотен принос за кинологията. А кучетата наистина са хубави, но не могат да се сравняват с монтанските си роднини, нали, приятелю?! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

не разбрахме кои са по хубави монтанските или пазарджишките

#9813 Потребителят е офлайн   Metal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 08:36 PM

Цитат(Printon @ Apr 9 2010, 06:12 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Я-а-а-а, ти си са показал бе, г-н кинолог. Сигурно си бил някаде да четеш лекции нали си хабилитиран. af_089.gif

Ей тоз аврам ти голям трън бе. Дай да гу уставим на една страна. На тебя ти й кеф да приказваш за тебе си, тъй че дай да кажеш още малко.

То хубаво че си вярваш и че има двама трима дето още са заблудени, ами я освен коя кучка ТИ си заплодил земи покажи докоментирано кога и как си ги заплодил, кви са им родословията да ги видим, номера на татуровките или на чиповите пък посля продължавай да са изхварляш кат чикия на пясък че си велик. ea_103.gif
ОК, аврам нищо не разбра, не че наистина разбира, ама чакай малко нали ти го беши учал. Ти баз бая хабилитиран пък на толкоз ли можа да го научиш. ae_085.gif Лошо седларов, лошо ама за тебе. Пък иначе продължавай да си праиш сам вятър с празни приказки. wb_052.gif

Хубаво че казваш, че тая рускинята ти й колежка, ама дали тя ша каже за тебя същото ???
ea_103.gif

и май на сичките проблема ви, че не вий а той лапа. ами ша лапа - тоз голям търбух не са пълни лесно ab_041.gif
караачаните газ пропикаха че изтарваха лапането, тебя бати бойко рано рано те издуха, само внимавай тук кво ша кажиш по темата, да не земем нии да кажим що та издуха. тъй чи сега докато е батити бойко аврам има късмета да лапа.
Да бре и аз неразбрах,защо брфк взе контрола на породата уж всичко върви по мед и масло ab_041.gif май само от уста го докарваме ab_041.gif

User's Signature

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел

#9814 Потребителят е офлайн   palikara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 09:53 PM

Цитат(Metal @ Apr 9 2010, 08:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Printon @ Apr 9 2010, 06:12 AM) <{POST_SNAPBACK}>

ea_103.gif

Да бре и аз неразбрах,защо брфк взе контрола на породата уж всичко върви по мед и масло ab_041.gif май само от уста го докарваме ab_041.gif
ZERDA METAL PRINTAN зашто не се представите а се криете и освен да се заяждате с човека които е направил толкова много за породата произвежда подарява .А дане говорим че вие му хвърлихте ракавицата за Якуруда но даже нямахте доблеста да отидете или сте били там но стесе крили някаде е маи загубихте ;Е какво излиза че вие го докарвате по добре от него на уста

#9815 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 10:05 PM

palikara ами ти кои си, така като те гледам и ти си анонимник. Не мога да разбера прост ли си или се правиш на такъв. Каде видя заяждане бре момко. Виждам хора да задават въпроси и е нормално да изкат отговори, на това ти заяждане ли му викаш. Ако си глупав няма проблем , простено да ти е , ако ли не не се прави на такъв.
Нк БОК трябва да се развива но не на думи , искат се дела, това ли не можеш да вденееш

#9816 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 10:15 PM

Породата не е нито моя, нито ваша, нито на който и да било. Тя е на България, на нашия народ и граждани и в тоя смисъл НАША на всички нас, които я обичаме и признаваме. Но тук има забележете един много важен момент. България се представлява в Световната организация от БРФК и следователно БРФК е нормално да има правата за българските породи пред света. Всички знаем че света на кинолотията това е FCI и всякакви опити да се заблуждават хората с други еднодневки създадени с лични меркантилни попълзновения в кинологията са меко казано непочтенни. Успяха да заблудят не малко хора и държавни учреждения, но пак казвам идва Видов ден и ще лъснат много неща. НК БОК членува в БРФК и макар че има много да се работи още много е свършил и върши но това не е информация за хора, които не само не членуват в БРФК и НК БОК, но и явно недолюбват тези организации и умират от омраза и завист че ги има. Е ще ги има и в бъдеще свиквайте  с този факт господа мрънкалници. Дори в момента сме в подем но това ще стане достояние по-късно и то само на хората уважаващи организацията.                                                                                               Колкото до това колко съм съдия е показателен факта че до края на годината  календара ми е почти запълнен с покани да съдийствам в много страни като най много са от родината на съдийката на Добричката изложба. И така е от много години. Предполагам се досещате че остроумния критикар и затова няма капка доблест дори да каже кой е и какво е направил за кинологията и породата в частност. Колко изложби е организирал, платил, съдил... Какви постижения в селекцията и развъждането има. Аз си работя и нямам намерение да спирам само да е живот и здраве. Вярно допуснах една слабост че много се раздавах през годините, но и това се оказа не само вредно но и полезно за много неща. Сега концентрирам усилията си  и с многото съратници няма как да не успеем и да предложим нови плюсове на любителите на породата. 

User's Signature

#9817 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 10:25 PM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 9 2010, 08:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
  Породата не е нито моя, нито ваша, нито на който и да било. Тя е на България, на нашия народ и граждани и в тоя смисъл НАША на всички нас, които я обичаме и признаваме. Но тук има забележете един много важен момент. България се представлява в Световната организация от БРФК и следователно БРФК е нормално да има правата за българските породи пред света. Всички знаем че света на кинолотията това е FCI и всякакви опити да се заблуждават хората с други еднодневки създадени с лични меркантилни попълзновения в кинологията са меко казано непочтенни. Успяха да заблудят не малко хора и държавни учреждения, но пак казвам идва Видов ден и ще лъснат много неща. НК БОК членува в БРФК и макар че има много да се работи още много е свършил и върши но това не е информация за хора, които не само не членуват в БРФК и НК БОК, но и явно недолюбват тези организации и умират от омраза и завист че ги има. Е ще ги има и в бъдеще свиквайте  с този факт господа мрънкалници. Дори в момента сме в подем но това ще стане достояние по-късно и то само на хората уважаващи организацията.                                                                                               Колкото до това колко съм съдия е показателен факта че до края на годината  календара ми е почти запълнен с покани да съдийствам в много страни като най много са от родината на съдийката на Добричката изложба. И така е от много години. Предполагам се досещате че остроумния критикар и затова няма капка доблест дори да каже кой е и какво е направил за кинологията и породата в частност. Колко изложби е организирал, платил, съдил... Какви постижения в селекцията и развъждането има. Аз си работя и нямам намерение да спирам само да е живот и здраве. Вярно допуснах една слабост че много се раздавах през годините, но и това се оказа не само вредно но и полезно за много неща. Сега концентрирам усилията си  и с многото съратници няма как да не успеем и да предложим нови плюсове на любителите на породата. 

Абе г-н Попов имам чувството че говорим на китаиски. Обяснете с две думи за НК БОк , вярно ли е че е нелигитимен , кога беше Общ. събрание за тази година , малко снимки ако имате , общо взето такива по конкретни нешта. В цялата страна се говори че приомерно Пазарджииския клуб е не лигитимен, предполагам сте чули. Няма смисъл да говорим кои колко е направил и кои е много лош. Конкретика трябва и да се показва какво се прави. Има ваши постове от 2 години които звучат точно като този. Мене не ме топлят , предполагам и другите радетели , искам реални резултати.

#9818 Потребителят е офлайн   palikara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 11:01 PM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 9 2010, 10:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
palikara ами ти кои си, така като те гледам и ти си анонимник. Не мога да разбера прост ли си или се правиш на такъв. Каде видя заяждане бре момко. Виждам хора да задават въпроси и е нормално да изкат отговори, на това ти заяждане ли му викаш. Ако си глупав няма проблем , простено да ти е , ако ли не не се прави на такъв.
Нк БОК трябва да се развива но не на думи , искат се дела, това ли не можеш да вденееш

ТАИСЪН първо не съм анонимен името ми е написано.а дали съм глупав или прост това хората които ме познават добре са го преценили.За теб мнението ми такова Няма манджа на която да не си ръснал по малко подправка .Покажи веднъж и ти едно куче dry.gif

#9819 Потребителят е офлайн   palikara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 11:13 PM

Виж ТАИСЪН като гледам трябва да поработиш със ушите увисналите джуки а да не говорим че си малко не доскив ea_103.gif

#9820 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2010 - 12:58 AM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 9 2010, 10:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ей, ама ти наистина хич не вдяваш или така зобиколким порължаваш да си прайш сам вятър а ний папуняците да си питаме колкото искаме.

Ти май даже не знаиш че организацият дето брфк членува в нея не й световна а й междонародна или и туй нещо ти са губи от мисалта. И колкото тя й междонорадна, толкоз и другите са такива само дето по-малко държави са в тях.

Какъв видов ден идва като той за организацията дето уж я углавяваш, а друг й контролира селекцията видовия ден отдавна доде и ти го докара.

Кой та пита до колко си съдия бе господин кинолог. Хората та питат колко си кинолог ea_103.gif , какви пустижения имаш в развъждането и селекцията като едва ли знаиш кво означава това щом като не отговаряш колко са родословните кучета, какви са им номерата на татуровките или чиповете и ощи един куп неща дето нямат нищо общо с панаиржалъците по изложбите, агнетата дето обещаваш, тиливизорте дето раздаваш само и смо още някои балак да ти са въже.

Като си концинтираш усилията я кажи в кво ги концинтрираш да пишиш по форума или да проверяваш кучита, да правиш днк проби. Какво всъщнос правиш освен да си се хвалиш и нищо конкретно да не показваш.

Нямало как да не успеиш. Ми за кога ша успяваш бе кога обърниш каруцат пътища много, въпроса й като си толкова велик и се слагаш до големите имена що оБърна каруцата. Защо ти взеха контрола над породта, защо поне едно точно нещо не отговаряш ами само АЗ, АЗ, АЗ. Той един участник преди време, бог да го прости, много хубо та беше кръстил О, Аз! тъй чи стига с туй о, Аз! Ами наистина кажи нещо конкретно и киноложко, че белким наистина някой дето са мъчи да мисли, да земи и да ти вярва а не двама трима като тебя дето хем не са в час, хем са кланят на вятъра дето го духаш. Щото О, Аз! май наистина си само Ти eg_033.gif .

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

20 потребители четат тази тема
0 потребители, 20 гости, 0 анонимни