Фотогалерия на БОК
Публикувано: 07 April 2010 - 11:55 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 08 April 2010 - 08:26 AM

Публикувано: 08 April 2010 - 02:03 PM

Явно коментарчето ти има някаква цел. Но е още по явно,че не си запознат с изложбите организирани и проведени от РК БОК Добрич.
За твое сведение от 7 години изложбите на РК БОК Добрич,са съдени все от различни съдии,така че никои не е изместен от "някаква си руска анатомиска",защото съдииското място на тези изложби не е резервирано за никого.Също за твое сведение Попов е бил и участник - изложител в изложби на РК БОК Добрич.
#9808 Guest_Боритарканъ_*
Публикувано: 08 April 2010 - 07:34 PM

Не обръщаите внимание на разни плюнки. Те ще минат и заминат с течение на времето, никой няма да ги запомни.
Важно е да оцелее кучето - нашето куче.

Публикувано: 09 April 2010 - 01:06 AM

Явно коментарчето ти има някаква цел. Но е още по явно,че не си запознат с изложбите организирани и проведени от РК БОК Добрич.
За твое сведение от 7 години изложбите на РК БОК Добрич,са съдени все от различни съдии,така че никои не е изместен от "някаква си руска анатомиска",защото съдииското място на тези изложби не е резервирано за никого.Също за твое сведение Попов е бил и участник - изложител в изложби на РК БОК Добрич.
Жельо, ще те критикувам малко бе брат! Като има един щурак като мен да им се връзва на паликарите ти защо да си втори? Остави ги и не им обръщай внимание на тия изгубени души, които сами се обричат на посредственост. Ние с теб сме кинолози но и кучкари, а те какво са оставили в кинологията и кучкарлъка? Колкото до анатомистката г-жа Киркитская това е една от моите колежки, които безкрайно уважавам. Не знам защо някой-никой хитричко по андрешковски и селски се опитва да ми слага думи в устата. За това ти напомням историческия виц, който много ти подхожда, а и на случая: Хане Ювиги, ......ги!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 09 April 2010 - 01:42 AM

Наистина не могат а и не биха искали. Нито самите кучета, нито ние, които ги развъждаме въпреки общите си корени и ти много добре го знаеш. Защото подарих същата кръв на влашкия илитерат, но тоя нямчо не само не я разви но я кръщаваше със знайни и незнайни компоненти. Докъто много добре знаеш че аз никога не бих си позволил компромис със съвестта си, или такъв с хората, с които работя. Знаеш и какви кучета заплождам, какви купувам тъй като си бил постоянно с мен по заплождания и ми знаеш много добре отношението към чистопородността на овчарското куче! Лошото е че тоя вредител на породата успя да заблуди доста свестни хора, имащи по малко стаж в нашето куче. Не случайно интереса към кучетата от кръвта и предците, които аз съм развивал през годините е толкова голям дори и на тоя, който обруга труда ми и който лично аз създадох. Но в живота е така : порастнаши пилци поебаши квачки. Той продължава тайничко да се домогва до кучета, които излизат от мен защо ли! Сега твърди че само 30 процента от кучетата му били от мен - неблагодарен безсрамник! Та той шест години работи с родители само и единствено от мен. Къде са им приплодите, които лично му помагах да осъществи тоя некадърник. Разбира се от това което му завещах. Като прави линии Беловски Мурад и Кьорав Караман, както и други такива от къде са му техните потомци? Важното е че при мен и в нашия клуб останаха не измешани и по-добри екземпляри, към които се ориентираха грамотните развъдчици дори от неговата организация, защото разликите стават все по-очевидни и в наша на НК БОК полза. Нека влачи да имат поне нещо свястно и хубавите хорица около него. Но да не лъже и фалшифицира произхода им защото е грехота пред породата, развъдчиците и България, а не да ми развява знамена, под които само скрива лъжи и стъкмистики. А колкото до Митко Барзата убеден съм че е сто пъти по-важен от монтанския пелтек зо породата и е сто пъти по-честен от него. Затова оня муньо ходи няколко пъти да го курдисва да ходи във фалшиви еднодневки организации, които сам си създава и напуска. Видов ден обаче наближава. Всички разбраха че моя най-лош ученик и Юда на породата е само един меркантилен неин ползвател, а не истински радетел и затова му избягаха толкова знакови радетели, а и продължават да бягат. Скоро ще остане сам с парите, които извлачи от породата да го задавят дано.

Публикувано: 09 April 2010 - 08:07 AM

Ей тоз аврам ти голям трън бе. Дай да гу уставим на една страна. На тебя ти й кеф да приказваш за тебе си, тъй че дай да кажеш още малко.
Къдей породата БОК бе г-н кинолог.
Кат си гулям специалист що брфкто ти взе контрола над породата.
То хубаво че си вярваш и че има двама трима дето още са заблудени, ами я освен коя кучка ТИ си заплодил земи покажи докоментирано кога и как си ги заплодил, кви са им родословията да ги видим, номера на татуровките или на чиповите пък посля продължавай да са изхварляш кат чикия на пясък че си велик.

ОК, аврам нищо не разбра, не че наистина разбира, ама чакай малко нали ти го беши учал. Ти баз бая хабилитиран пък на толкоз ли можа да го научиш.

Хубаво че казваш, че тая рускинята ти й колежка, ама дали тя ша каже за тебя същото ???

и май на сичките проблема ви, че не вий а той лапа. ами ша лапа - тоз голям търбух не са пълни лесно

караачаните газ пропикаха че изтарваха лапането, тебя бати бойко рано рано те издуха, само внимавай тук кво ша кажиш по темата, да не земем нии да кажим що та издуха. тъй чи сега докато е батити бойко аврам има късмета да лапа.
Публикувано: 09 April 2010 - 10:20 AM

не разбрахме кои са по хубави монтанските или пазарджишките
Публикувано: 09 April 2010 - 08:36 PM

Ей тоз аврам ти голям трън бе. Дай да гу уставим на една страна. На тебя ти й кеф да приказваш за тебе си, тъй че дай да кажеш още малко.
То хубаво че си вярваш и че има двама трима дето още са заблудени, ами я освен коя кучка ТИ си заплодил земи покажи докоментирано кога и как си ги заплодил, кви са им родословията да ги видим, номера на татуровките или на чиповите пък посля продължавай да са изхварляш кат чикия на пясък че си велик.

ОК, аврам нищо не разбра, не че наистина разбира, ама чакай малко нали ти го беши учал. Ти баз бая хабилитиран пък на толкоз ли можа да го научиш.

Хубаво че казваш, че тая рускинята ти й колежка, ама дали тя ша каже за тебя същото ???

и май на сичките проблема ви, че не вий а той лапа. ами ша лапа - тоз голям търбух не са пълни лесно

караачаните газ пропикаха че изтарваха лапането, тебя бати бойко рано рано те издуха, само внимавай тук кво ша кажиш по темата, да не земем нии да кажим що та издуха. тъй чи сега докато е батити бойко аврам има късмета да лапа.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 09 April 2010 - 09:53 PM

Публикувано: 09 April 2010 - 10:05 PM
Нк БОК трябва да се развива но не на думи , искат се дела, това ли не можеш да вденееш
Публикувано: 09 April 2010 - 10:15 PM

Публикувано: 09 April 2010 - 10:25 PM
Абе г-н Попов имам чувството че говорим на китаиски. Обяснете с две думи за НК БОк , вярно ли е че е нелигитимен , кога беше Общ. събрание за тази година , малко снимки ако имате , общо взето такива по конкретни нешта. В цялата страна се говори че приомерно Пазарджииския клуб е не лигитимен, предполагам сте чули. Няма смисъл да говорим кои колко е направил и кои е много лош. Конкретика трябва и да се показва какво се прави. Има ваши постове от 2 години които звучат точно като този. Мене не ме топлят , предполагам и другите радетели , искам реални резултати.
Публикувано: 09 April 2010 - 11:01 PM
Нк БОК трябва да се развива но не на думи , искат се дела, това ли не можеш да вденееш
ТАИСЪН първо не съм анонимен името ми е написано.а дали съм глупав или прост това хората които ме познават добре са го преценили.За теб мнението ми такова Няма манджа на която да не си ръснал по малко подправка .Покажи веднъж и ти едно куче

Публикувано: 10 April 2010 - 12:58 AM
Ей, ама ти наистина хич не вдяваш или така зобиколким порължаваш да си прайш сам вятър а ний папуняците да си питаме колкото искаме.
Ти май даже не знаиш че организацият дето брфк членува в нея не й световна а й междонародна или и туй нещо ти са губи от мисалта. И колкото тя й междонорадна, толкоз и другите са такива само дето по-малко държави са в тях.
Какъв видов ден идва като той за организацията дето уж я углавяваш, а друг й контролира селекцията видовия ден отдавна доде и ти го докара.
Кой та пита до колко си съдия бе господин кинолог. Хората та питат колко си кинолог

Като си концинтираш усилията я кажи в кво ги концинтрираш да пишиш по форума или да проверяваш кучита, да правиш днк проби. Какво всъщнос правиш освен да си се хвалиш и нищо конкретно да не показваш.
Нямало как да не успеиш. Ми за кога ша успяваш бе кога обърниш каруцат пътища много, въпроса й като си толкова велик и се слагаш до големите имена що оБърна каруцата. Защо ти взеха контрола над породта, защо поне едно точно нещо не отговаряш ами само АЗ, АЗ, АЗ. Той един участник преди време, бог да го прости, много хубо та беше кръстил О, Аз! тъй чи стига с туй о, Аз! Ами наистина кажи нещо конкретно и киноложко, че белким наистина някой дето са мъчи да мисли, да земи и да ти вярва а не двама трима като тебя дето хем не са в час, хем са кланят на вятъра дето го духаш. Щото О, Аз! май наистина си само Ти