Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#9861 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2010 - 08:32 AM

Ванка, не обръщай внимание на момичета! Аз мисля че го разбрах кой е тоя голям мъж във фуста. И веднага ти отговарям: той е болничък и му е простено. Освен това да си гледа азиатците и да не се меши в порода, която не му е ясна. Опитах да га вкарам в нея, но той имаше само две кучета от мен и не ги разви. Едното си го бях оставил за себеси и той пътеки проправи да го купи но впоследствие го махна с обяснението че се биел нечестно защото му изял краката на белия азиатец който забележи беше на над две години, а сина на гараджията на 11 месеца. Другото му подарих за да направи двойка и го подбрах по произход и  конституция за да може да направи нещо, но той нито с азиатците, нито с овчарските кучета произведе нещо по-добро или поне равностойно на това, което иначе и от двете породи никак не беше лошо в двора му. Пак ти казвам простено да му е болничък е.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9862 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 09:51 AM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 14 2010, 08:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
 Ванка, не обръщай внимание на момичета! Аз мисля че го разбрах кой е тоя голям мъж във фуста. И веднага ти отговарям: той е болничък и му е простено. Освен това да си гледа азиатците и да не се меши в порода, която не му е ясна. Опитах да га вкарам в нея, но той имаше само две кучета от мен и не ги разви. Едното си го бях оставил за себеси и той пътеки проправи да го купи но впоследствие го махна с обяснението че се биел нечестно защото му изял краката на белия азиатец който забележи беше на над две години, а сина на гараджията на 11 месеца. Другото му подарих за да направи двойка и го подбрах по произход и  конституция за да може да направи нещо, но той нито с азиатците, нито с овчарските кучета произведе нещо по-добро или поне равностойно на това, което иначе и от двете породи никак не беше лошо в двора му. Пак ти казвам простено да му е болничък е.

User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#9863 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 09:52 AM

Цитат(Боритарканъ @ Apr 13 2010, 08:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 13 2010, 09:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ей смешници тъпи

Абе..... по тъп и по голем смешник от тебе има ли
Виде десет снимки по форумите и стана разбирач та чак и обяснения иска нашия... тц тц тц

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 13 2010, 09:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Познавам хора които са израснали с кучетата

Това ти е най големото постижение и принос към породата и с него и ще си останеш ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Ma много си ми бе приятелю. Нали ти обясних защо питам , обясненията са нещо нормално в случая. Ама и ти като другите два паляка ти трябва време да осмислиш всичко ea_103.gif . Ше ти дам един съвет , като пишеш не се занимаваи с нищо друго . Включваи се когато някои смешник има нужда (адвокатска) , то и без това друго не правиш.

#9864 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 09:59 AM

Цитат(Трак @ Apr 14 2010, 09:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 14 2010, 08:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>

User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#9865 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 10:11 AM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 14 2010, 06:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>

???
Кво ги интересува хорат това.
Въпроса е какво се прави в НК БОК и въобще за породата. Защо въпросите се подминават , а в същото време се изписват толкова много глупости не нужни за породата. Аиде каде са мъжете които претендират за мъжко поведение , за хора дали на породата или направили, нека кажат това което хората ги интересува:
1.вярно ли е че клуб Пазарджик е нелигитимен
2.кога ще е Обш. събрание за 2010
3.лигитимен ли е НК БОК
4.каде е племенната книга
5и колко клуба са в странатакъм НК БОК.
И друго мога да те питам ама там ще е удар под кръста, затова ще постъпя по мъжки от теб. и ще чакам отговори понеза това което те питах. Но ти разбира се типично в твои стил ще се направиш на разсеян или убиден. ab_041.gif

#9866 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 14 April 2010 - 10:21 AM

Ей

Тикъв си в нк бок че неразбах. Стани член и тогава ще ти се достъп до вътрешна инфрмация а ако не човечиш може и нещо друго ab_041.gif

#9867 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 14 April 2010 - 10:59 AM

Много си зелен още за да си общувам с тебе поседи повече на слънце а не пред комютара и като узреш тогава може ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

#9868 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 April 2010 - 11:23 AM

mom4eta daite da si gledame valkodavite i ako mojem ,zaedno da napravim za lubimoto ku4e.pozdravi na vsi4ki lubiteli na porodata ot blagoevgrad

#9869 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:23 AM

Цитат(Боритарканъ @ Apr 14 2010, 09:04 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Много си зелен още за да си общувам с тебе поседи повече на слънце а не пред комютара и като узреш тогава може ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

ab_041.gif ae_085.gif Само внимаваи да не прицавтиш , като си толкоз узрял.

И спазваи онази диета дето ти казах. ae_085.gif

#9870 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 April 2010 - 11:34 AM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 14 2010, 11:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Боритарканъ @ Apr 14 2010, 09:04 AM) <{POST_SNAPBACK}>

ab_041.gif ae_085.gif Само внимаваи да не прицавтиш , като си толкоз узрял.

И спазваи онази диета дето ти казах. ae_085.gif

ne sam na ysno tova sait za ku4kari ili dietolozi e

#9871 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:39 AM

Цитат(vanjo @ Apr 14 2010, 09:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
mom4eta daite da si gledame valkodavite i ako mojem ,zaedno da napravim za lubimoto ku4e.pozdravi na vsi4ki lubiteli na porodata ot blagoevgrad

И аз това искам зАЕДНО , ма няки хора пречат и повтарят само заблуди , а така не се върви напред а се тъпче на едно място. Самозаблуждението е наи големия ни враг , след бездеиствието и безхаберноста. Да се надяваме че има повече като теб ентусиасти които ще правят нещо за тези кучето , отколкото онези плахоци.
Поздрави.

#9872 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 April 2010 - 11:47 AM

Цитат(zerda @ Apr 11 2010, 01:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Боритарканъ @ Apr 11 2010, 10:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Aми вий бе професори дет толкоз разбирати от силекця и развъждане и тн т, а и се пъните че ва боли за породата...
Що не напраите нещо за тая порода бре...

Не сме професори но сме направили може дае малко но е истинско по добре пет истински отколкото 50 мелеза по 60-70кила

zerda tvoite po 35 kila li sa

#9873 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 April 2010 - 12:03 PM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 14 2010, 11:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(vanjo @ Apr 14 2010, 09:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>

И аз това искам зАЕДНО , ма няки хора пречат и повтарят само заблуди , а така не се върви напред а се тъпче на едно място. Самозаблуждението е наи големия ни враг , след бездеиствието и безхаберноста. Да се надяваме че има повече като теб ентусиасти които ще правят нещо за тези кучето , отколкото онези плахоци.
Поздрави.

ima sigoren sam v tova ,no s opluvane sa6to ne stava, sami gonim serioznite hora ot na6ta poroda,a ot tova gubi nai ve4e lubimoto ni ku4e

#9874 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 12:26 PM

Цитат(vanjo @ Apr 14 2010, 09:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Aми вий бе професори дет толкоз разбирати от силекця и развъждане и тн т, а и се пъните че ва боли за породата...

Не сме професори но сме направили може дае малко но е истинско по добре пет истински отколкото 50 мелеза по 60-70кила

моите са кьде 25-30 чила

#9875 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 01:09 PM

Простотия, немотия, кашлица и любов не могат да се скрият. Затова в Братаница ще се съберем тия дни както всяка седмица вече и то от доста време. Пък тия... клакьорите нека си лаят кервана си върви. Те вижте че са отрицание на всичко и потвърждение на нищо. Нормално, като се има предвид че им се ще някой да ги забележи в породата или в организираната кинология, та ако щете и кучкарлък. Да ама тях ги няма и в телефонния указател, нежели в дейността, където сме толкова много хора, а и пионери в породата. Тия дни платих първите електронни карти за членство в БРФК на членовете на НК БОК и смятам че много скоро те многократно ще се увеличат. Нашите членове вече узряха за FCI, БРФК и НК БОК пък мъниците-това са дребни, безпородни, дворни и незначителни кучета, нека си джафкат. Твърде им е малко багажеца че да си мерят пишките с нас. Може би ги е яд че пуснахме много снимки, с които показахме както старите кучета, от които идва кръвта, с която работим, така и техните потомци, потвърждение на това, което сме правили през годините. Дано по-разбраните от тях ако имат нещо останало от добротата и човещината у хората се вземат в ръце и ако искат с нещо да помагат на породата, ще проявим толерантност и даже ако можем да сме им полезни с нещо- то няма проблем. За останалите мисля че нямаме излишно време, което да губим с хора, които ни се водят, ни се карат!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9876 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 April 2010 - 01:17 PM

Цитат(dicsan @ Dec 22 2009, 09:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА

unikalno,za men nai dobroto v porodata

#9877 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 April 2010 - 01:19 PM

Цитат(zerda @ Apr 14 2010, 12:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(vanjo @ Apr 14 2010, 09:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>

моите са кьде 25-30 чила

evala

#9878 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 01:22 PM

Изискванията на БРФК към нас трябва да покрием. Длъжни сме. И вече се вижда че има разбиране и от двете страни, така че това е въпрос на технологично време. НО ТЕХНОЛОГИЯТА е само за тези, които искат да спазват правилата на организациите, които ги налагат. Лошо е че на два пъти ни окрадоха труда и може би това ни върна малко назад, но всичко вече е възстановено така че информацията започна да действа и почти всички наши кучета са с четири пълни пояса. Да обаче ние няма да допуснем трети път мошенници да ни изиграят. Информацията е в три независими центъра на НК БОК  и ще я пазим тоя път като очите си.
User's Signature

#9879 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 05:29 PM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 14 2010, 11:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
 Изискванията на БРФК към нас трябва да покрием. Длъжни сме. И вече се вижда че има разбиране и от двете страни, така че това е въпрос на технологично време. НО ТЕХНОЛОГИЯТА е само за тези, които искат да спазват правилата на организациите, които ги налагат. Лошо е че на два пъти ни окрадоха труда и може би това ни върна малко назад, но всичко вече е възстановено така че информацията започна да действа и почти всички наши кучета са с четири пълни пояса. Да обаче ние няма да допуснем трети път мошенници да ни изиграят. Информацията е в три независими центъра на НК БОК  и ще я пазим тоя път като очите си.

Де го чукаш , де се пука. ab_041.gif ab_041.gif
Изтъкваш като нещо значимо че си платил електронните карти. Картата ли предава качества на неиния притежетел или самия притежател осмисля стоиноста и.?? ab_041.gif Вашите членове чак сега ли узряха за FCI ? Преди колко години ходихте по чужбина и демонстрирахте породата , а накрая нищо. Не само нищо но принудихте и БРФК да извземе функциите на Нк БОК. Защо ли , нека да помислим , сигурно К. Литов и компания нямат друга работа и въпреки огромния напредък са решили да спънат БОК. Щеше да е добър вариянт , но не е.
Върха на сладоледа е че пишеш че ще проявиш толерантност. Какъв си ти, че да проявяваш толерантност към някого и към кого ще я проявиш? Към някои будала дето все още вярва на приказките на един унищожител.. Че и технологията била за тях , не за кои да е. А я обясни какво е ТЕХНОЛОГИЯТА НА РАЗВЪЖДАНЕТО, защото ако не го направиш си е само бръщолевене това твоето. Същото бръщолевене като това че са ви откраднали труда , как може да се открадне нещо което го нямаш ab_041.gif направо ви се чудя . Същия смях е и с трите независими центъра които пазят информацията. Коя информация бре , като БРФК ти отне правата за контрол над породата. ab_041.gif ab_041.gif

Хаиде сега като всички са с поли и моми , а ти си МЪЖА , чесния и УЧЕНИЯ , отговори на моите въпроси.
Ако не го направиш само за пореден път ще докажеш че си балон с хелии или недаи си боже нещо по трагично.

П.с с хелии , щото и по леко и от въздуха ab_041.gif

#9880 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 06:19 PM

ab_041.gif Много обиди, къде заслужени, къде - не. С Попов е заслужил, даже много, за породата БОК деятел. Не съм му адвокат, просто знам И СЪМ ВИДЯЛ какво е направил за породата, и въпреки че, сега сме в различни организации, му го признавам. Но че БОК никога няма да бъде призната от ФСИ, е факт, и там вината, колкото и да не Ви се иска, не е в Попов. Не той продаде породата... За съжаление сега той в опитите си да спаси нещо е длъжен да се кланя на тез, които му разбиха клуба, отнеха правата да води племенна книга и прави родословия, позволиха на много от бившите клубове на НК БОК да са си самостоятелни клубове, да си правят изложби и да не признават националния клуб - справка - в миналото Хасково, Велинград, сега - Добрич. РК за БОК Добрич, как Ви звучи?!
Сигурен съм, че около С Попов има десетки стойностни радетели за породата. Познавам голяма част от тях. Но има и много търгаши и измекяри, дето само цицат от него. Пари, храни, кучета, връзки... Защото Стефан е широко скроен, но и наивен мъж... И го използват... Само истинските му приятели го ценят истински. И са готови да го защитят, дори в този форум. И да му кажат истината - ПРИЯТЕЛЮ, Аврам и тези, дето те критикуват, не са виновни, погледни къде са тез, заради които породата е призната он ИКУ и УЦИ, а от любимото ти ФСИ е призната като ЧОБАНЕСКУ РУМЪНЕСКУ.... tb_195.gif

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни