-първо така наречената порода БОК няма и не може да има друга алтернатива освен тази вътре в БРФК ,по простата причина ,че тя е наложена от практиката и като член на МФК.
-ако има вече клуб в БРФК то независимо от споровете и проблемите в него и извън него ТОЙ ЩЕ Е ЛЕГИТИМНОТО ЛИЦЕ НА ПОРОДАТА.
в случая форумите нищо не решават.тези неща ги решава живота и практиката.а тя вече е наложена по световен модел и у нас.затова и да имате различия се научете да ги решавате по-диалогично.
Знам човека които стои за ника РАЗВЪДНИК аКБЕК. Знам че е сериозен и интелигентен човек. Това може би е причината да повярва какво точно се случва с породата. Че нещата не са това което показва Попов. За да не бъда голословен ще му дам само два примера.
Попитаи Попов колко пъти се е провеждало Общ. събрание по правилата през годините , как. Да не говорим за покани и за дневен ред. После виж човека пишещ се като СИОМ , които е от варненския клуб и какво казва тои. Да не говорим че преди него Попов каза че варненския клуб бил незнам си от колко члена и правел сумати изложби на година. Попитаи го колко са и каде ги прави с колко кучета и ще се натъкнеш сам на много лъжи. Аз като съм интругант и не членувам никаде , това момче нали си плаща и е фактор в породата , защо никои не му отговаря.
Така може би малко ще ти просветне лъжите и глупостите които бълват шепа хора виновни за краха на породата.
За това не отговарят на неудобни въпроси , а си търсят поводи всевъзможни да ги заобиколят. И естествено ние които питаме излизаме виновни. После за ква крива ракета говорим като тя въобще не лети.
Поздрави.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +