Никой кенеф няма напълване колкото и да се изхождат в него!!! Аз кенефи не пълня, а се занимавам с овчарски кучета и имам много малко време да се занимавам с гиризи. Съжалявам че изгрозня езика ми, но вижте колко пъти досега ме оплюваха без дори да се представят. Аз едно време бях състезател и като се качех на ринга виждах пред себеси противник, който е имал смелостта да застане като мъж срещу мен, а тия мижитурки само се крият зад никове, които постоянно сменят. Аз някои горе долу ги разпознах и ще ги тура на място в най-скоро време трайте да видите.
Това магаре което плюува постояно по Стефан Попов,как не му омрьзна да ни кара да четем и да си врьзваме езиците на вьзел защото това което пище едва се расчита,пак да не говорим,че всичко е от завист и долнопробна злоба продиктувана.И няма,как защото е криво като гледащ как жората без многото пари с които располагат други разваждат и отглеждат кучета превьсхождащи вьв всичко тяхните.Аз се казвам Виктор Нонов и гледам куче дадено ми от Попов за 1 лев нито повече нито по-малко,куче за което сащотото това магаре беще писало,че е дог и незнам си още какво.В одговор на тоя невежа и идиот ще кажа само че располагам сьс свидетелство за происход проверено и доказано от мен лично и именно заради това аз вярвам за всичко и на всяка една дума на Стефан Попов,защото никога не ме е излагал или подвел.Познавам го от 15 години това е 4-то куче което тои ми дава и на което се радвам и сам горд собственик.За него мога да кажа само да си ни жив и здрав приятелю и господ здраве и ощте по-здрави нерви да ти дава за да продалжаващ да развиващ нащта подода и да бадем винаги не една а 100 крачки пред всички тези магарета които явно само това могат,а именно да плуят по хората и техния много годищен труд.На всички други приятели и саратници здраве и успещно одглеждане на тези много и все превазходни кучета вав всяко от което всеки един от нас е видял успеха и труда на Стефан Попов!