kaleata78, в 01 February 2012 - 05:44 PM, написа:
Nicholay Atanassov, в 31 January 2012 - 08:06 PM, написа:
Danidi, в 31 January 2012 - 08:02 PM, написа:
kaleata78, в 29 January 2012 - 06:07 PM, написа:
Евтим Стамболов, в 28 January 2012 - 02:25 PM, написа:
Специално за групата

Горанчо

подобни кучета отглеждат в Канада ,не знам само дали са от наши или други кучета не се разбрахме добре с човека

Да, наистина кучето наподобява Лендзир по окраската с тази разлика, че екстериорно Лендзира е много по-завършен за разлика от кучетата, които се качват тук и същевременно се представят че всичките са от една и съща порода.
Колега: ако наистина говориш само за окраската не бих се ядосал но ако го казваш в другия смисъл мисля че нямаш право да го казваш осбенно за човек които не познаваш

Няма защо да се ядосвате. Казвам го точно за това, за което съм го казал.
Вижте десетките качени кучета. Съпоставете ги едно с друго и ще се уверите в тяхната фенотипна "изравненост".
Едни приличат на лендзири, други - на средноазиатци, трети - на кавказци, четвърти на улични неподобрени, пети - на един Господ знае какво.
Така че място за ядосване няма.
А колкото до човека - да, не познавам човека, но това няма никакво значение в случая. Аз не коментирам хората, а кучетата. Хората са предмет на моите коментари само дотолкова, доколкото започват да ръсят глупости, застрашаващи непредубедената аудитория да им повярва и да приеме некомпетентността им като чиста монета.