Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 25 December 2010 - 11:25 AM, написа:
.............
тук кучето е болно...но вуждам,че и Балчев краде снимки и ги надписва ..... някои знае ли кои е тоя Taro 68 ???
........................ква е тая ТЪПОТИЯ от вас бре !!!!!!!! това,че някой е снимал на някой си кучето ,да не би да претендираш за авторско право!!!!!!!!!като не искаш да ти снимат кучето си го дръж в къщи и не го показвай,или си напрати труда да си го снимаш,маркирай си снимките и си ги показвай !!!!!!!!!
след като има снимки публикувани в нета ,това означава ,че всеки може да си ги сваля и след това показва където си иска!!!!!!!!!
Ти случайно да не би да НЕ слушаш пиратска музика и гледаш филми от нета,замисляш ли се колко ощетяваш продуцентите $$$$
един филм струва милиони,А ТЕ ТРЪГНАЛИ С ДВЕ -КРАСТАВИ-КУЧЕТА ДА ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ИМЕ-!!!!!!!!!!!!!!!! КОМПЛЕКСАРИ-
НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ С ВАШИТЕ СНИМКИ !!!!!!!!!!
Таро68 си е купил фотоапарат , отишъл на изложба в Рожен и е снимал куче ,което му е направило впечатление,/за всичко това си е платил/ дал ми е снимка ,която съм маркирал от негово име , и публикувам в нета- НЕЩО НЕЗАКОННО ДА СЪМ НАПРАВИЛ АЗ ИЛИ ТАРО-68 ?????????
всички разбраха ,че въпросното куче е вашо,никой не ви е лишил от СЛАВА,а напротив правим реклама,сега остава ВИЕ да скопосате това куче и след време да ни покажете ,че сте му запазили породния тип и излъчване/за което Аз лично се съмнявам/
Снимка (и)
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Стефан Попов - председател НКБОК, в 27 January 2011 - 02:40 PM, написа:
vanjo, в 24 January 2011 - 12:14 AM, написа:
Спас ЛАзаров, в 23 January 2011 - 10:49 AM, написа:
Немога да го накарам да стой мирен когато сме в гората просто там се чуства като удома си и постоянно се движи. Тези дни ще пробвам да го хвана по добре
Ванка, пусни ако можеш снимки на черногривата и брат и сиво-белия! Но виж да са ти по-хубави ракурсите!
Отдавна не съм влизала тук за което моля за извинение, но понякога обстоятелствата ни принуждават да отдадем внимание само на някой неща от живота ни.
Както е да е , идвам с молба.
Слагате си снимки и се карате подобаващо както забелязах, но никъде не открих образователна тема, или постове които да кажат точно какво , как и защо е БОК.
А това е важно, има хора които искат да отглеждат този красавец, но не знаят нито как, нито какво да правят, нито кой е той.
Аз също, но слава на Бог мой приятел и съученик от най-ранните ми детски години е един от бащите на породата г-н Стефан Попов, та ми дава своевременни телефонни съвети.
Та молбата ми е: дайте ми линкове за всичи неща които касаят породата, за да мога да популяризирам и бъда полезна и аз с нещо, в други сайтове из интернет пространството където съм регистрирана.
Онзи ден отворих нова тема в kaldata.com - Форуми в раздел домашни любимци.
Сложих снимки на моя спътник в живота Азазело Аян Дико, сложих и текста който е публикуван в уикипедия и толкова.
Аз съм профан в тези неща, не зная нищо конкретно нито имам време тепърва да се уча, но вие можете и знаете, не се карайте а пишете.
Пишете и напишете всичко което знаете, как се е зародила породата, какви са белезите и, как се отглеждат екземплярите ...
всичко напишете, ние сме Българи и това е част от нас, важно е да се съхрани всичко Българско, защото в който и ...ейски съюз да се налага да сме, те са длъжни да ни приемат такива каквито сме, и не трябва да допускаме да ни претопят.
И те така ....
ето го моето момченце, миналото лято на година и десет месеца:
А това е специален поздрав за всички Вас приятели , една от най-прекрасните , истински Български песни:
"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."