Сънчовци !
Публикувано: 21 March 2007 - 11:27 PM
Моята Ава спи на топка, като котенце. И си мушка муцунката между лапичките.
Публикувано: 22 March 2007 - 04:20 PM
Ей тоз Бруто - поза след поза l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 March 2007 - 07:37 PM
Цитат
Бушка, твоето кученце ли е това висящото на снимката?
Почти w)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 March 2007 - 10:36 PM
Цитат
Малко оф-че.bushkata каква порода е този Бруто bl) Че в тази поза нещо не мога да го разбера.
Питбул. r)

Публикувано: 24 March 2007 - 12:21 PM
Ние си спим на вазглавница и даже се завиваме. l) l) l)
Изпозвайте снимки с размер максимум 500 пиксела, моля!
Мод
Изпозвайте снимки с размер максимум 500 пиксела, моля!
Мод
Прикачени файлове
-
post_22resize.jpg (26.73K)
Брой сваляния: 217
Публикувано: 24 March 2007 - 07:57 PM
Извинявам се за огромната снимка и благодаря на мод за помоща. cheers Ето още една снимка от нас,като видим възглавница и веднага си лягаме. b) b) b)
Прикачени файлове
-
______3.jpg (7.76K)
Брой сваляния: 218
Публикувано: 28 March 2007 - 02:31 PM
Ние постоянно спим, така че снимков материал - колкото щеш b)
При мама и тати е най-сладко:

Е, и в моето си легло не е за изхвърляне, особено ако ме завият:

Дори поняга се оливам и падам от леглото, но на кой му пука? b)

А понякога спя и където ме свари съня w) :
При мама и тати е най-сладко:

Е, и в моето си легло не е за изхвърляне, особено ако ме завият:

Дори поняга се оливам и падам от леглото, но на кой му пука? b)

А понякога спя и където ме свари съня w) :

Публикувано: 28 March 2007 - 09:15 PM
Именно затова питам, защото всички са адски сладки b)
Като порасне постепенно ще и се изгладят бръчките, така че сега използвам да мачкам докато има ;)
Благодарим за комплиментите! w) Да, родословно куче е, но това не я прави по-сладка от другите спящи кучовци b) b)
Като порасне постепенно ще и се изгладят бръчките, така че сега използвам да мачкам докато има ;)
Благодарим за комплиментите! w) Да, родословно куче е, но това не я прави по-сладка от другите спящи кучовци b) b)

Публикувано: 29 March 2007 - 03:35 PM
Цитат
Именно затова питам, защото всички са адски сладки b)
Да, определено няма несладки кучовци! w)
Една от нас: