Сънчовци !
Публикувано: 22 January 2008 - 03:10 PM
Морис се дрогира с муцунка в чехъла и заспива за нула време. ;D

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 22 January 2008 - 08:33 PM
Един космат сънчо:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 February 2008 - 03:32 PM
;D ;D ;D klavdii, уникална поза на уникално сладко куче... " скъсах" се от смях
Публикувано: 12 February 2008 - 11:15 PM
Цитат
:wub:
И тази на аватара ти видях, страхотни са!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 February 2008 - 01:30 PM
Цитат
;DНие пък обичаме да се завиваме с пердето, но и нещата да си пазиме ;D ;D
;DЕйййй, смея се , корем ме заболя...Пилето...кокала, да, за пазене са. Наш куч даже лапа слага върху играчката и така заспива.А си побутнал, а е рипнал, лапнал пазеното и легнал в по-'скришна поза'/ че предната не е хванала дикиш ;D/.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 13 February 2008 - 02:50 PM
Малко от S-образно спящите... :P
Публикувано: 13 February 2008 - 03:06 PM
ето малко снимки и от мен...
имам още много.. ;) нали моята само това прави по цял ден ;) ;D ;D ;D
имам още много.. ;) нали моята само това прави по цял ден ;) ;D ;D ;D
Публикувано: 14 February 2008 - 09:56 PM
мерси и твоето е много хубаво!
Я виж последната снимка как спи в/у тоалетната.... ;D ;D ;D
Я виж последната снимка как спи в/у тоалетната.... ;D ;D ;D