Сънчовци !
Публикувано: 29 April 2009 - 10:19 PM
п.п. Къщата ми не е толкова синя, кучето на първата снимка - също не е синьо, това по пода не е широка пътека от кал, а паднал лак на дюшемето ... писна ми от тоя фотоапарат...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 April 2009 - 06:58 PM
Публикувано: 04 June 2009 - 10:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 June 2009 - 11:29 PM
До преди малко спа така, после аз се блъснах във вратата, стреснах го и ме напусна най-безцеремонно, отивайки да спи на мозайката в коридора.
"Кво ще кажеш да загасиш тая лампа, А?"

Публикувано: 09 June 2009 - 11:36 AM

Публикувано: 09 June 2009 - 08:47 PM
rodegunda, в Jun 9 2009, 11:27 AM, написа:

Само не знам,ако си взема още два броя от същите ,колко метра стая ще им трябва за да си легнат

Публикувано: 10 June 2009 - 08:31 PM

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 04 July 2009 - 11:15 AM
(извинявам се за лошата светлина на снимката , но по-друго време спяща не мога да я хвана винаги се събужда

Публикувано: 07 July 2009 - 11:23 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 09 July 2009 - 07:18 PM