s) Днес като излязохме на поляната,това инато същество намери мисля че велур,7х4 см горе-долу.Много пъти го крих,взимах и го от устата,но пак го намери и докато я видя,мисля че го изяде.Преди беше яла дунапрен и повърна.Доста голям дунапрен беше.Сега много ме е страх да не и стане нещо.Моля помогнете ми! s)
Днес на разходката изяде
Публикувано: 12 February 2007 - 07:46 PM
Моят шпиц беше изял половин домакинска кърпа, от тия дето са по 3 в една опаковка, на немски се казват SCHWAMMTUCH, на другия ден я изака.
Според мен няма да има проблем, следи го дали ще я повърне или изходи
Според мен няма да има проблем, следи го дали ще я повърне или изходи

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 12 February 2007 - 11:06 PM
моя дивак преди няколко седмици изяде/глътна един чорап.тъй като цялата вече имаше позиви и се опита да го повърне аз извиках по спешност докторката му.тя каза че тъй като това му дразни стомаха ще го повърне както и стана.тъй като стомаха беше раздразнен той повръща още няколко пъти.ако все пак не успее да го повърне следи докато сте навън дали си върши физиологичните нужди както обикновено.ако успее да се изака нормално значи има проходимост на червата и всичко е наред.ако повръща не й давайте храна а й дайте половинка ранитидин за да й успокои стомахчето .успех дано всичко е наред.пиши да кажеш какво става
Публикувано: 13 February 2007 - 09:30 AM
Цитат
s) Днес като излязохме на поляната,това инато същество намери мисля че велур,7х4 см горе-долу.Много пъти го крих,взимах и го от устата,но пак го намери и докато я видя,мисля че го изяде.Преди беше яла дунапрен и повърна.Доста голям дунапрен беше.Сега много ме е страх да не и стане нещо.Моля помогнете ми! s)
Понякога направо ме удивявате. И как по-точно очакваш някой да ти помогне.
Най-добре си помогни сама и ОТИДИ ПРИ ВЕТЕРИНАР!!!
Публикувано: 13 February 2007 - 11:47 AM
Най-добре отиди да го прегледат и снимат. Това не е шега работа - на наши близки шнауцера почина, защото беше погълнал парче от гумена играчка. По-добре да го заведеш веднъж повече на преглед, отколкото да съжаляваш, че не си постъпила така, нали r)
Дано повърне или изака изяденото и да няма нужда от по-сериозни интервенции b)
Дано повърне или изака изяденото и да няма нужда от по-сериозни интервенции b)

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 13 February 2007 - 01:42 PM
недей да разчиташ на това ,че ще го повърне .Моето куче по същия начин направи перитонит от парчета клечки ,които е дъвкала в парка и са й попаднали в стомаха ,едвам я спасиха ,веднага ходи на лекар ,той ще ти каже какво да направиш ренген,ехограф или и двете.

Публикувано: 08 March 2007 - 07:01 PM
Ротвайлерката ми беше изяла марля в която имаше няколко глави лук.Само марлята излезна после.
Мародераторско уточнение:
Добре, 1992 г. до 2007-ма са... 14-15 години май? Сори за "детското" заяждане, ама дори и 10 годишно детенце, убедена съм, не би му хрумнал подобен бисер. 1super bravoS Започвам да мисля, че си излъгал/а за датата си на раждане при регистрацията, честно...
При това бисерът не е единствен, дори в този форум.
Ей-там горе, при важните теми, има една с правила на раздела. В нея изрично е указано, че мнения от този тип нямат място тук - несвързани с контекста, безсмислени и т.н. МОЛЯ те, недей публикува излишен спам във вет.форума.
Иначе - благодаря за шегичката, разсмя ме.
П.П. Хубаво е, че марлята е излязла. Още по-хубаво е, че главите лук не са излезли (цели).
От Мародератора
Мародераторско уточнение:
Добре, 1992 г. до 2007-ма са... 14-15 години май? Сори за "детското" заяждане, ама дори и 10 годишно детенце, убедена съм, не би му хрумнал подобен бисер. 1super bravoS Започвам да мисля, че си излъгал/а за датата си на раждане при регистрацията, честно...
При това бисерът не е единствен, дори в този форум.
Ей-там горе, при важните теми, има една с правила на раздела. В нея изрично е указано, че мнения от този тип нямат място тук - несвързани с контекста, безсмислени и т.н. МОЛЯ те, недей публикува излишен спам във вет.форума.
Иначе - благодаря за шегичката, разсмя ме.
П.П. Хубаво е, че марлята е излязла. Още по-хубаво е, че главите лук не са излезли (цели).
От Мародератора
Публикувано: 09 March 2007 - 03:24 PM
Добре е всеки стопанин да прочете материяли относно как да накараме кучето ни да ни слуша т.е. вие сте хората,от които зависи дали кучето ви ще яде всякакви боклуци.Има си описани методики ,чрез които да го отучите от този навик,трябва малко воля и търпение.Оставям ви във волното пространство на електронната мрежа да се просветите :)
Страница 1 от 1