Dog.bg Форуми : Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба

Към съдържанието

Национален Български Нюфаундленд Клуб

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (58 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба

#981 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2010 - 01:37 PM

http://www.newfbg.co...w/news/item/384
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#982 Потребителят е офлайн   000000000 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 November 2011 - 11:59 PM

1 .искам да попитам как мога да си взема клубно куче.и кам кои трябва да се обарнем.благодаря ви предварително.

#983 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 November 2011 - 06:13 PM

Клубни кучета няма,има хора членуващи в клубове,иначе ви препоръчвам да си вземете куче от развъдник и преди това да поискате от собствениците всички необходими изследвания.

Успех!!
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#984 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 06:31 PM

Тъй като от доста време насам някои хора си позволяват да правят неща, които не са нормални, според моето лично мнение, аз си позволявам да поднеса на вашето внимание проблемите на един клуб, който отдавна не съществува, но... една Бонка се опитва да задържи единствено и само за себе си!

1. Неродословно развъждане
2. Препродаване на чужди кучета
3. Фалшиви родословия
4. Титли от уговорени изложби
5. "Игри" с известни ветеринарни клиники и Вет. Д-ри

#985 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 06:39 PM

Показване на мнениетоfiori, в 15 November 2011 - 04:31 PM, написа:

Тъй като от доста време насам някои хора си позволяват да правят неща, които не са нормални, според моето лично мнение, аз си позволявам да поднеса на вашето внимание проблемите на един клуб, който отдавна не съществува, но... една Бонка се опитва да задържи единствено и само за себе си!

1. Неродословно развъждане
2. Препродаване на чужди кучета
3. Фалшиви родословия
4. Титли от уговорени изложби
5. "Игри" с известни ветеринарни клиники и Вет. Д-ри

Като гледам всичко това важи и за теб 100% от точка 1 до точка 4 всичко може да се каже и за теб ;) като почнем от снимката ти за дисплазия правена в "Син Кръст" на кучката ти Емина! Пий си хапчетата и с кинология не се занимавай! Кучетата са ти за подаряване - не за продаване ;) Ако има кой да ги вземе (на малко хора им се занимава с инвалиди)

Не смятам с теб да се занимавам, не тормози другите хора - просто не си интересна!

#986 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 06:43 PM

Не знам какво е това "СИН КРЪСТ"!
Като гледаш, ако имаш търпение, ще съжалиш, но да видим докога ще се пънеш :)

#987 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 06:48 PM

Да се върнем на това!

Дойдохме си на думата!

Аз ще се опитам да не говоря за титли, защото не можем да ви стигнем...Нали на изложбените рингове се раждат шампионите...? Или пак не съм разбрала :)?
Затова предпочитам да се върнем на дейността ви, по-точно развъдната и ще започнем с малки извадки от вашия прекрасен сайт:)

Мъжки:

• Choosy - намерен от Десислава Давидова, в този форум, по-точно тема "БЕЗ ДОМ", сега някъде в Суботица! Моля да поясните причините за което !

• Atlant - при Румяна Райнова, която не успя да издържи Бонка и се наложи да пренеса Майка-родилка и 3 бебета, от които останаха 2 в дома ми :) Щастливо отгледани останаха Хайм и Койл :), женското бебе - Шанел почина след сърдечна операция, заради вродена малформация

• Atlas - пет клас
• Armani - пет клас; Жив ли е?
• Bacchus - с драматични увреждания след сериозно заболяване
• Big Dream - изселен, по желание на собствениците
• Coyle - без родословие, Г-жа Бонка Георгиева, все още не желае да предаде Родословието на Снежинка Попова ( собственик на Койл)

• Chaim - пет клас
• Disaster - ?
• New puppy - ?

Женски:

• Eleganza - върната към живота от Цвета Иванова и всички нейни близки:)
• Hany - пет клас; светли очи; 1 кучило; 1 бебе! 2ро регистрирано в ПК на БРФК
• Casey - починала, не се знае кога, със сигурност при раждане, заплодена непорочно от някой селски мелез

• Abracadabra - с титлите от Световното в конкуренция с около 2 кучета :), но и сестра на кучетата без опашки или с обърнати захапки

• Gloria - върната, със сериозен проблем в лутането и раждането
• Delicate Heart - куче, което не е нюфаундленд и не е родено на заподозряното място! С фалшиво родословие, което автоматично означава, че Бонка Георгиева, не само че се занимава с търговия на нюфаундленди, но и заблуждава организацията, която "Узаконява" нейната дейност!

Без да ставам жлъчна и да представям кучетата ви във фотоси, ще се опитам да обясня как стоят нещата с развъдния план на вашия развъдник и какво вие успяхте да направите от 2007 насам!

1. Елеганца -
INT CH,CH BG,CH SRB,CH MKD,CH BiH,CH MNE,JCH BG

Club Winner 2008,Junior Club Winner 2007

Eleganza vom Darius Land
HD: A
Майка: INT.CH.Ultra Faundland
Баща: CH.Black Sanderland Litlle Bear

В това число съществуващи около 4 кучила, но аз съм сигурна за 3! Това правят 7 кучета, от които Атлас (Masterpiece of Balkan Atlas; Собственик: Христофор Лилов; Роден: 10.10.2008; Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща: Multi CH,INT CH,Multi BIS/BISS Skipper’s Emperior King of Helluland) с обърната захапка и проблем с опашката

Атлант (CH BiH,CH SRB,Club CH,BISS Masterpiece of Balkan Atlant heart clear Собственик:Румяна Райнова; Роден: 10.10.2008; Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща: Multi CH,INT CH,Multi BIS/BISS Skipper’s Emperior King of Helluland), няма да си позволя да покажа мнението на съдиите, които са го виждали по изложбените рингове! Само ще помоля да се сетите как го доведохте на специализирана изложба организирана от ТОП НЮФ и БРФК през 2009 година :)

Бък (Masterpiece of Balkan Bulgarian Bacchus; Собственик: Румяна Райнова;Роден: 08.04.2009;Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land;Баща: Multi CH, Multi JCH, Junior FED CUP Winner 2008, Winner Cvalifications Eukanuba World Challenge 2008 King of Helluland Choose Me), който продавахте доста време и така и не успяхте! Справки в известни сайтове за търговия с кучета:)

Орсо (Junior Club Winner 2010,Derby Winner 2010,CH BGMasterpiece of Balkan Bosnian Big Dream HD-A,Heart-clear ;Собственик: Алина Сиурдина;Роден: 08.04.2009;Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща:Multi BISS, Multi CH, Multi JCH, Junior FED CUP Winner 2008,Winner Cvalifications Eukanuba World Challenge 2008 King of Helluland Choose Me), на когото вече собствениците са неизвестни:)

Койл (Masterpiece of Balkan Coyle;Born 11.7.2010;mother Multi CH,Club CH Eleganza vom Darius Land; father CH Hulc Faundland; owner Snezinka Popova), който все още няма родословие и Цвета Иванова плати лично операцията, която се налагаше в клиниката, в която вие потулвате доста факти:)

Хайм Masterpiece of Balkan Every Beat of My Heart роден 20.3.2011; майка Gloria vom Darius Land; баща INT CH,Multi CH (11 countries),Multi BIS,Multi BISS,Club CH (5 countries) New Wave Skipper's King of Helluland; собственик Milica Bajrusevic), със сериозен генетичен проблем и на всичкото отгоре - Видимо захвърлен някъде там, само и само да не се вижда неговия "дефект" (цитат из Бонка Георгиева)! Кучето, което във вашия сайт отговаря на бутончето Chaim, не е това, което живя 3 месеца в моята къща :), също след операция, платена от мен!

Моят извод е, че вашата линия роди нюфаундленди, които макар и с реклама от изложбените рингове, обърка целия развъден план, който представителите на женските кучета се опитваме да подобрим, вече 5 години ( 2011-2007 = 5)

http://www.masterpie....com/male/male2

http://www.masterpie...lkan.com/female

#988 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 06:58 PM

За да не ви затормозявам предлагам първо да ни дадете обяснение за това куче
http://www.masterpie.../delicate_heart , Г-жо bonboni

#989 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 07:35 PM

Група:Потребители

Публикувано: Днес, 07:24 PM

bonboni, вместо да триеш си събери "останалия" мозък и напиши нещо смислено за да защитиш труда на всички, които незнайно защо ти вярват!

Къде изчезна това???
bonboni, излез от дупката си и отговори смислено! Недей да заблуждаваш хората, те не го заслужават! Ти си "Л..."! Не предавай и този път тези, които се опитват да те изкарат от там където само ти можеш да стигнеш!

Очаквам отговор на въпросите си!

#990 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 10:03 PM

Г-жо Георгиева,
тъй като в последно време ангажирахте вниманието на доста хора, ви препоръчвам да обясните на всички, които чакаме какво става с Нюфаундлендите и популацията им в България!
Ако Ви е трудно да започнете от Masterpiece of Balkan Delicate Heartheart-clear

Собственик Лиляна Петкова<br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">

роден 1.11.2010

майка Ch,Club CH Chaya vom Darius Land<br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">

баща CH,JClub CH Masterpiece of Balkan Bosnian Big Dream,

може да започнете от някои с подобни и същите проблеми!

Във ваш и наш интерес е да се покажете на хората коя всъщност сте и какви кучета развъждате, препродавате и т.н

Всички знаем, че съвсем не се отнася само за НЮФАУНДЛЕНДИТЕ!

http://www.masterpie.../delicate_heart

#991 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 16 November 2011 - 09:28 AM

Пак ли ?

Тази тема си отива при другите в съответния форум.

Ако продължавате да дублирате теми из целия форум, ще бъда принуден да ви огранича постовете.

Благодаря за разбирането.

#992 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 11:16 AM

dog.bg, разполагам с достатъчно инфо, което да докаже, че Бонка Георгиева постоянно трие постове и теми, които не и изнасят!
Доста хора казват, че докато Бонка е модератор тук, няма да можем да представим нито кучетата си, нито нищо, което би било от полза за кинологията в България!
Мисля, че имаме достатъчно основателни причини вместо да изчакаме момента, в който по команда ще ни изтриете постовете, темите или никовете, да спрем да пишем тук! Жалкото е само, че вие ще продължите да заблуждавате хората, които досега си мислеха, че кинологията е за забавление! Не, в България нищо забавно няма! В България е на първо място Бонка Георгиева и нейните жълтини...НО... не защото има клуб и направи нещо за породата, а защото на почит и уважение са олигофрените и техните болни амбиции!

#993 Потребителят е офлайн   rumybo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 11:41 AM

Факт е,че се трие.Може би не трябва,за да се разбере истината най-после,каквато и да е тя. :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#994 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 November 2011 - 12:04 PM

Модераторите тук са двама, така или иначе.

Не ви е виновен форума за това, в което превърнахте породата в България. Не са виновни кучетата за това, което търпят и не ви е виновен форума нито за заплождането на проблемни кучета без изследвания, нито за ражданията два пъти в годината, нито за загубените животнинки, нито за безумните ви лични взаимоотношения.

Напълно съм съгласен с вас - на почит са олигофрените и техните болни амбиции.

#995 Потребителят е офлайн   MDI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:" Ако твърде много съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш."
    Майка Тереза

Публикувано: 16 November 2011 - 12:24 PM

Не разбирам какво толкова съм поискала. Единственото, е че исках в темата, в която пиша за развъдника ми да не присъстват заяждания и хейтърски постове. Защо така се преекспонират нещата ? Както се вижда има много други теми, в които могат да се решат проблемите на клубовете. За мен е било без значение кой от двата
модератора ще изтрият постовете, които не засягат темата.
Близо три години не бях писала в дог.бг. и започнах да публикувам отново, когато се появи кучилото ми. Заблуждавах се, че за хората интересуващи се от тази порода ще представлява някакъв интррес... Разбрах, че съм в погрешна посока. Ако по някакъв начин съм провокирала някой от вас, моля изтрийте темата ми за да имате повече място за разчизтване на сметки, отношения, клубове.

#996 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:44 PM

Маги, тук е клубния форум на НБНК, който не съществува!
Не знам какво ти обещават, но знам че не си член на клуба и тук не е позволено да представяш кучетата си! Тук, ако разгледаш другите теми...пример МОЯТА, ще забележиш, че кучетата се представят от КУМА ЛИСА, а не от мен!
Няма много време, но ти така или иначе не намери 5 години за да се ориентираш, та сега ли да те чакаме! Иди да те почерпят едни спагетки и след някой друг ден, като се обадиш на хората, които се опитват да ти обяснят в прав текст някои неща...ще намериш...НИКОЙ.

#997 Потребителят е офлайн   MDI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:" Ако твърде много съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш."
    Майка Тереза

Публикувано: 16 November 2011 - 01:22 PM

http://forum.dog.bg/...B8%D0%B5%D0%B2/
Може би представянето на това кучило също е свързано по някакъв начин с Бонка и НБНК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????

Със своите действия ти доказа, че не можеш да заемеш бленувания, легитимен ръководен пост, за който аз да те подкрепя.
В крайна сметка кинология има и извън пределите на родината ни.
От всичко, което до тук се постара да направиш, аз стигнах до извода, че ти си една незряла, неуравновесена и нестабилна психически личност, на която не би трябвало да и се гласува доверие да заема пост " ГОРД" !!!!!!!!!! Защото както вече веднъж ти го казаха, от горд, ще стане насран( извинете ме за цинизма ).
Съжалявам, че ще ти го кажа, не че са моя работа твоите дела, но след вчера ти загуби доверие от няколко европейски развъдника.
Продължавай да се трудиш :re_037:

#998 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 01:36 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 11:04 AM, написа:

Не ви е виновен форума за това, в което превърнахте породата в България. Не са виновни кучетата за това, което търпят и не ви е виновен форума нито за заплождането на проблемни кучета без изследвания, нито за ражданията два пъти в годината, нито за загубените животнинки, нито за безумните ви лични взаимоотношения.

Напълно съм съгласен с вас - на почит са олигофрените и техните болни амбиции.

+1

p.с.Заклевам се в каквото искате хора...От известно време чета няколкото горещи теми и онемявам.Не знам накъде сте тръгнали всички, Но със сигурност не е за някое хубаво място.Толкова гнус, толкова безчовечност, толкова каквото ви дойде негативно на акъл...Отвратно е направо. :zz_020:
Напоследък ако един час чета форума, после имам нужда от 3 дни почивка да се съвзема и да асимилирам прочетеното.Не успявам дори да се нервирам вече, просто се отчаях...Да знаете всички, че това не е добър знак. :dh_188:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#999 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 November 2011 - 02:02 PM

Показване на мнениетоMDI, в 16 November 2011 - 01:22 PM, написа:

http://forum.dog.bg/...B8%D0%B5%D0%B2/
Може би представянето на това кучило също е свързано по някакъв начин с Бонка и НБНК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????

Със своите действия ти доказа, че не можеш да заемеш бленувания, легитимен ръководен пост, за който аз да те подкрепя.
В крайна сметка кинология има и извън пределите на родината ни.
От всичко, което до тук се постара да направиш, аз стигнах до извода, че ти си една незряла, неуравновесена и нестабилна психически личност, на която не би трябвало да и се гласува доверие да заема пост " ГОРД" !!!!!!!!!! Защото както вече веднъж ти го казаха, от горд, ще стане насран( извинете ме за цинизма ).
Съжалявам, че ще ти го кажа, не че са моя работа твоите дела, но след вчера ти загуби доверие от няколко европейски развъдника.
Продължавай да се трудиш Качена снимка

Извинявайте за въпроса, не искам да се намесвам в спора ви, който нито разбирам, нито ми е ясен ... но какво е това ГОРД ???

#1000 Потребителят е офлайн   MDI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
    Майка Тереза

Публикувано: 16 November 2011 - 02:12 PM

ГОРД - .Главен Отговорник по Развъдната Дейност

• (58 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема