Смесени породи
Публикувано: 24 September 2006 - 10:32 PM
Само някой заели порода на ТОЗИ!? w)
танцуваща Канадска лисица
дано не сбъркала порода l)
танц с ??? из Германия
някой да го познае b)
същият из Германия, с брат

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 01 January 2007 - 11:40 PM
ОБЩ СТАНДАРТ НА ШИТЦ ШПИЦN 7 от НПС
Глава:
Главата има форма на пухкава топчица.Ушичките са големи, щръкнали и високо поставени.Очите са кръгли и блестят, като две прелестни лимки!Муцунката е къса с малко черно носленце.
Врат:
Вратлето е покрито с гъста и дълга козинка, наподобяваща малка грива.То е сравнително късо и средно, като дебелина!
Общо състояние на тялото:
Тялото е практично, в добро състояние, с мек и дълъг косъм, нез паразити и оголвания.Характерен е невероятен блясък на козинката, подобен на косите в реклами на "Panten"!
Нрав:
Добродушен и обичлив.Тези малки съкровища са истински ангели в кучешки облик!Много сърцати и чаровни!Закачливи.
Височина:
Височината варира, но е между 30-40 см.

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 19 February 2007 - 03:59 PM
Да започна аз - както някои знаят, Ари се появи в моя живот преди броени дни - след като 14 щастливи години се радвах на моя Блеки - стандартен пудел, след като 4 месеца бродех като сянка останала без него... сега за мен започва една нова история на едно ново приятелство - и надявам се много щастливи мигове, които да изживеем заедно.

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 19 February 2007 - 04:24 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1171895068.jpg (15.2K)
Брой сваляния: 750
Публикувано: 19 February 2007 - 04:33 PM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 19 February 2007 - 04:46 PM
След като загубихме предишното ми куче- хъски, отидохме с мъжа ми, съкрушени в приют, за да дадем останалата диететична храна на кученцата там. Решихме да разходим, и евентуално може би да осиновим едно кученце и избрахме от снимките там. Доведоха ни Даймънд w) , като ни видя скочи върху нас да ни се радва с такава сила, че жените там се почудиха дали познаваме кучето. Е, беше любов от пръв поглед с младия дивак, смесица между хъски и немска овчарка. Пет минути след началото на разходката, аз тичах в поройния дъжд назад, за да попълвам документите за осиновяване w)
От 4 месеца сме заедно, сега той е на година и 3-4 месеца и изпълни душите ни отново с любов. Наследил е МНОГО от немската овчарка, но и малко то хъскито.
Публикувано: 19 February 2007 - 05:00 PM

Публикувано: 19 February 2007 - 07:30 PM
Прикачени файлове
-
111111111m.JPG (40.94K)
Брой сваляния: 757
Публикувано: 20 February 2007 - 02:36 PM
Публикувано: 20 February 2007 - 02:53 PM
Зак с батко си
Прикачени файлове
-
post_29_1171976007.jpg (20K)
Брой сваляния: 766

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 20 February 2007 - 05:26 PM
Цитат
Зак с батко си
Аватар и снимка - преди и след l) w)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 February 2007 - 05:39 PM
На мен ми бяха заявили, че Даймънд е Сибирска лайка wink b) Голям смях. Кой щурак ще докара до тук такава рядка порода и ще зареже кучето на 7 месеца, защото се мести? b) Пък и то си му личи на нашия какви бандити родители си е имал. nok