Смесени породи
Публикувано: 20 February 2007 - 06:37 PM
Обаче е много интересен като тръгва към нещо и се засилва постепенно и прави стойка - представяте ли си - стойка като на ловно куче и с едната предна лапа сгъната dribble
Трябва да пусна снимки и тук ама не ще да застане мирно та да прилича на нещо снимката, все беснее l)

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 20 February 2007 - 06:49 PM
Цитат
Аз пък виждам нещо голдън-ритрийвърско. Във всички случаи е порода Да-Го-Напрегръща-Човек.
Публикувано: 20 February 2007 - 06:58 PM
Чудесно е,че има и такъв форум. 1super Чак сега го забелязвам но пък има какво да пиша.В моето семейство винаги сме отглеждали кучета.Сега също си отглеждаме значителен брой любимци и аз пиша за тях в другите форуми.Проблемът е,че имаме и две кръстоски между нок и източно европейска овчаркаЕдното се казва Макс майка му Рита е източно европейска овчарка,а баща му Зевс НОК.макс прилича повече на изт. европейска овчарка защото е черен с малко кафяво.Ще ги снимам и ще пратя снимки.Другото е Мечо той е между улична превъзходна и НОК.голям сладур е обаче!!! nok

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 February 2007 - 01:01 PM
Цитат
Ами то всъщност темата е съвсем прясна - изглежда по-голяма, защото е микс от няколко стари теми, пръснати на различни места из форума - но я започнахме преди няколко дни, така че се включваш съвсем навреме!
Ще чакаме снимки!

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 21 February 2007 - 01:49 PM
Цитат
w) мерси....аз си го обичам много Захари....той е чау и НОК и много му се кефя на петнистния език все едно е смукал индиго:)))) иначе сега е даже още по " бухлат" b) ....една яка заформя като дук от ренесанса:)))

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 21 February 2007 - 03:04 PM
Като бяхме на ветеринар първия ден и го питаха Ари кой го е гримирал така - защото отпред на муцуната е съвсем симетрично и очите са очертани като с очна линия l) . После, ако имам нет вкъщи, ще пусна една снимка в анфас, която му направих снощи с много усилия dribble
П.П. Най-хубавото на тази тема е, че всеки е красив по своему и красотата е в различието и уникалността, а не в предварително определени рамки wink

Публикувано: 21 February 2007 - 03:19 PM

Публикувано: 21 February 2007 - 03:25 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1172064346.jpg (37.41K)
Брой сваляния: 561

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 21 February 2007 - 06:39 PM
Ето ни и нас на днешната разходка... d)
Прикачени файлове
-
1000000000000.JPG (32.49K)
Брой сваляния: 554
Публикувано: 21 February 2007 - 06:41 PM
Прикачени файлове
-
1200000000000.JPG (24.73K)
Брой сваляния: 491
Публикувано: 21 February 2007 - 06:42 PM
Цитат
Ето ни и нас на днешната разходка... d)
w) w) w) ехххх ..определено е много мног много много сладъкк...и красив...не трябва да се виждам с такова куче...просто ще го удоша от гушкане w) ехх...........
--------------------------------------
Ама наистина ми прилича на ретривър r)

Публикувано: 21 February 2007 - 07:08 PM