Смесени породи
Публикувано: 28 December 2007 - 09:46 PM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 29 December 2007 - 12:34 AM
P.S. Къде сте всички? Опустя ни форума :( Сега по празниците да , ама :'( :'(
P.S.S. Приятно прекарване на нова година на всички!!! Дано новата година ни донесе много , радост , щастие , любов и по добри дни за всички ни ;D а и повечко поводи да се виждаме /положителни разбирасе / :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 December 2007 - 10:26 AM
Ари е добре, навърши вече 1 година! Преди време имаше проблем с аналната жлеза, ходихме на лекар и сега вече е ок. Лошото е, че продължава да изяжда всичко, което докопа и това доста ме притеснява, дано вече спре :-
Вие как сте всички? Пожелавам ви много здраве, щастие и любов през новата година!!! :wub:

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 06 January 2008 - 03:26 AM
Знаете ли на коя порода кучета казват:Децата на любовта? ;D ;D ;D
Ще кажа отг. в най-скоро време! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 14 January 2008 - 10:47 PM

Двете снимки са часове преди Новата година.

А тази е от...не я знам от кога е,но просто и я слагам за да го видите колко е пораснал.
Хайде,лека вечер от мен и утре може пак да намина B)
Публикувано: 18 January 2008 - 02:29 PM
Цитат
Точка е при мен от май месец (ако не бъркам) и все чаках да се разгони. Дори й ровех накрая по корема да видя дали пък няма някой супер невидим белег от кастрация ;D
Нямаше белег и най-сетне взе, че се разгони.
С всеки ден става все по-мила към Реджо, ходи, ухажва го и подскача пред него, при положение, че досега не са имали някакви особени взаимоотношения. Големия й проблем е, че не знае, че Реджо е кастриран ;D И то от онези кастрати, при които интереса към женски изчезва абсолютно, пък били те малки, бели, рошави и особено благоразположени.
Така че тепърва й предстои да се сблъска с несправедливостите в живота и да разбере, че въпреки чара си, не всеки момък ще пада в краката й. :P
п.п. До момци с интерес - достъпа й е забранен. :P
Bushkata твоята Точка ме разплака. В муцунката си тя е почти копие на предишното ми куче, особено когато го постригвах лятно време. Имах чувството, че го виждам отново. Пожелавам ти много съвместни и щастливи години с Точка и останалите ти съкровища.
Извинявам се, ако нещо съм объркала с писането във форума, но ми е за първи път. Все още се уча.
Публикувано: 23 January 2008 - 09:04 PM
И моето кученце не е чиста порода, но е едно от най-сладките в нашия парк. То е смес от дакел /ловен/ черен и среден шпиц.
Събрало е различни качества от двете породи. Много е буен и не спира да тича с всички кучета в парка. Преследва катеричките и гарваните. Много е смел и ръмжи на бойните породи. Много е контактен, но не ходи при всички хора. Вре се на всякъде и е много любопитен. Всички кучкари го наричат с името-Волен Сидеров. Но той си има име и то е -Гари
Публикувано: 29 January 2008 - 11:23 AM
Публикувано: 29 January 2008 - 04:35 PM
Публикувано: 29 January 2008 - 04:40 PM