Смесени породи
Публикувано: 07 July 2008 - 10:51 PM
Здравейте =) Скоро не съм влизала , но нямах интернет няколко месеца :rolleyes: но се завръщам и скоро ще пусна нови снимчици на Сънката :wub: Целувки от нас и до скоро :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 July 2008 - 08:15 AM
:wub: :izcherven: :wub:
Той е моята любов :wub:
Довечера ще пратя още от разходката с другите деца :blink:
Той е моята любов :wub:
Довечера ще пратя още от разходката с другите деца :blink:
Публикувано: 16 July 2008 - 08:46 PM
А дали има прилика с моя бебчо? :P
Публикувано: 18 July 2008 - 09:29 AM
Уф, че нямам в себе си скорошна снимка на Бъки. jujkavn много прилича на твоя Макс, но не и на нок. Майката е далматинка, но таткото е неизвестен.....единственото, което знаем със сигурност, е че е доста едричък, защото нашето малко чудовище расте като полудяло. Току-що ми се обади приятеля ми, който е ходил да му търси наморник.....предложили са му за 4 месечно куче, но е бил прекалено малък за Бъки. В магазина даже са питали сигурни ли сме, че е на два месеца, защото е ненормално да е толкова голям на тази възраст :rolleyes:
Публикувано: 30 July 2008 - 07:37 PM
Нека да кача малко темата за безпородните нагоре :blink:
Та това е моята уличница заедно с голдъна ми точно след разходка, забележете - домашното ми куче е пълно прасе, но за сметка на това Чара е чиста като сълза!

Тя е при нас от февруари месец, промъкна се в двора ни, докато я гонеха съседските кучета и отказа да излезе, а ние толкова много я харесахме, че остана при нас! Момичето е на 2-3 години много умна и идеална компания за другото ми куче!
Та това е моята уличница заедно с голдъна ми точно след разходка, забележете - домашното ми куче е пълно прасе, но за сметка на това Чара е чиста като сълза!

Тя е при нас от февруари месец, промъкна се в двора ни, докато я гонеха съседските кучета и отказа да излезе, а ние толкова много я харесахме, че остана при нас! Момичето е на 2-3 години много умна и идеална компания за другото ми куче!