Публикувано: 03 March 2007 - 01:23 AM
е, защо говорите такива глупости. котката, която е на аватара ми преди няколко месеца падна от 9-тия етаж в 1 без 20 без нощта. бях сама вкъщи. слязох, взех я, обадих се в анимо в младост и казах, че отивам. вярно, човекът нямаше много какво да направи. опипа я, би й инжекция против шока и каза първото нещо сутринта - рентген. в едната посока дадох 10 лв такси, толкова и на обратно. отделно за прегледа, по цени нощни. знаех, че не трябва да се мести, тя и без това си беше яко скована.
слава Богу, нищо й нямаше. грешката естествено беше моя. както и ваша във вашия случай. но вероятно вашата е по-голяма. хубаво е било поне инжекция да му се сложи. не евтаназия, а тази, против шока. не успях много да разбера какво ми говореше вет. лекар, но мисля, че тези инжекции се слагат, за да се справи по-добре организма с шока.
честно казано и аз не одобрявам поведението ви и изобщо отношението ви към котетата ви. знаем историята за трикракото коте ( чиято майка вие май нарекохте котка-идиотка), сега бременната котка, след което паднало коте, агонизиращо 10 часа и накрая нови бебета, които дано нямат същата съдба. не знам..... не искам и аз да бъда груба, но защо не ПОДАРИТЕ котетата си и си вземете плюшени такива? нищо лично