Шотландско коли
Публикувано: 01 December 2009 - 08:55 PM
Хайди даваше не само морална подкрепа на Туейн ,тя също участваше и получи CAC,RCACIB.
Ето няколко нови снимки от 29.11.09 на Туейн,Хайди и Найт.Надявам се че ще ви харесат.

Найт е вече 10,6 години.Той се чуства чудесно.
Публикувано: 01 December 2009 - 09:09 PM

Публикувано: 24 February 2011 - 01:31 AM
Поздрави на вси4ки притежатели на тази прекрасна,невероятна порода.А снимките от предпоследния пост са разкошни.

Публикувано: 24 February 2011 - 02:34 AM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 24 February 2011 - 07:06 PM
C-suM, в 24 February 2011 - 01:00 AM, написа:
Ако си склонен/на да вземеш куче от чужбина можем да ти помогнем :)
Може ли малко пове4е инфо!Склонна съм да си взема откъдето и да е само да си е коли!Стига естествено и цената да е разумна!!!
Публикувано: 31 March 2011 - 03:33 PM
някой знае ли откъде мога да си намеря шотландска овчарка..Търсих къде ли не по сайтове и обяви , но всички които намерих бяха изтекли.
когато съм бил много малък (на няколко месеца) приятели на семейството ми са ми подарили малко коли на 1 месец.От тогава до 14 годишна възраст живя с мен и бях силно привързан към него и от както ми умря тогава не съм си гледал никакво друго куче и сега икам отново да си имам. Задължително си търся шотландска овчарка , мъжко .Ако може някой да ми помогне ще съм ви много благодарен!

Публикувано: 31 March 2011 - 04:34 PM
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ШОТЛАНДСКА ОВЧАРКА
член на БРФК
гр. София, ул."Неразделни" №14, ет.1
Председател: Валери Найденов
Отговорник по развъдна дейност: Любинка Димитрова
тел.: (+359) 2 865 11 63; (+359) 878 66 52 19
e-mail: colliebg@mail.bg
Развъдници:
ARMONIA DI COLORI - FCI No: 49/03
София
Титуляр: Любинка Димитрова
тел.: (+359) 886 63 33 66
e-mail: club@sheltiebg.com
www.sheltiebg.com/bg.html

Публикувано: 24 February 2012 - 06:37 PM
- Четки и гребени, размер и вид, тъй като марките, които ми препоръчаха ги няма в България, спрейове за разресване изобщо всичко за правилно поддържане на козинката му, по възможност продуктите да са налични в БГ.
- Шампоани - сухи и течни, балсами, честота на третиране на козинката със сухия и течния?
- Коя храна според Вас е най - подходяща за породата?
- Всичко за устната хигиена, подходяща вода, ленти и т.н. против зъбен камък и лош дъх.
Ще се радвам на всякакви съвети, може и на ЛС.
Благодаря на отзовалите се!!!
Публикувано: 02 March 2012 - 04:05 PM
tai, в 24 February 2012 - 04:37 PM, написа:
- Четки и гребени, размер и вид, тъй като марките, които ми препоръчаха ги няма в България, спрейове за разресване изобщо всичко за правилно поддържане на козинката му, по възможност продуктите да са налични в БГ.
- Шампоани - сухи и течни, балсами, честота на третиране на козинката със сухия и течния?
- Коя храна според Вас е най - подходяща за породата?
- Всичко за устната хигиена, подходяща вода, ленти и т.н. против зъбен камък и лош дъх.
Ще се радвам на всякакви съвети, може и на ЛС.
Благодаря на отзовалите се!!!
ЗДрасти,
ако искаш ме намери в Скайпа - Echka_e - можем да си поговорим доста за тези космати топки - аз съм 2 такива - едното е на 9 месеца вече, другия е възрастен - почти на 12 години.