Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 11 July 2012 - 04:25 PM
Публикувано: 14 September 2012 - 11:43 AM

Да живеят Кавалер Кинг Чарлз шпаньолите, Дакелите и Мопсовете!
Публикувано: 08 October 2012 - 07:48 PM
Ари и Амур.Невероятна игра падна.Изкараха си страхотно домашните любимци. Ако има други желаещи
за Кавалерска среща с най голямо уговолствие ще я организираме.
Пишете ми на : bobito_t@abv.bg
или на телефон :0898747530 Бойко Цветанов
Ето и малко снимчици....................:)
Публикувано: 26 October 2012 - 06:11 PM
За пръв път пиша във форума, но отдавна го следя.
От известно време съсредоточено се опитвам са си намеря малко Кавалерче за отглеждане в апартамент. Смея да твърдя, че успях да изчета сериозно количество информация за породата, за селектиране, отглеждане, специфични здравословни проблеми, взимане на кученци и т.н.
Пиша Ви с молба да ми разкажете дали вашите кученца са проявили характерни генетични болести (като напр. проблеми с митралната клапа, тазобедрена диспазия, очни болести и вс. др.). Преценила съм за себе си, че породата съответства на начина ми на живот и на средата, която мога да предложа на едно куче, но все пак здравето ми е основен въпрос. Имам опит с болни животни и знам колко е тежко, не само финансово, ами и емоционално (най-вече).
Нямам възможност да закупя кученце от чужбина и се оглеждам за такова от бг, от семейство, няма да закупувам животинка от зоомагазин и развъдник, но не мога да си позволя да отделя суми за кученце - внос от лицензиран развъдник. В случай, че някой от Вас в момента има малки бебета, или му предстои скоро - ще се радвам да си побъбрим и за отглеждане и за насока от къде мога да взема куче от съвестни хора :)
Пожелавам на всички Кавалерчета и феновете им да са живи и здрави и щастливо да тичат по поляните, след което морно, отпуснали тела, да се радват на близостта между човек и куче :)
Публикувано: 11 December 2012 - 11:17 PM
Ние сме нови собственици на малко бебе Кавалерче. Взехме го преди 4 дни и още не можем да му се нарадваме. Казва се Wooten и е роден на 13.10.2012г. Много е красив, мил, умен, игрив и любвеобилен. Обича да спи при нас и да се гушка. Полагаме много грижи и усилия за възпитанието му и можем да се похвалим, че вече може би 40% от пишканията си ги прави на определеното от нас място. Все още имаме проблеми с акитата, но се надяваме, че това ще изчезне с времето. Чувстваме се късметлии с такова чисто и любящо същество до нас.
Поздрави,
Михалкови

Публикувано: 19 December 2012 - 11:06 AM
Нова съм във форума,но го следя с удоволствие и интерес.Харесвам Кавалерите и имам намерение да стана собственик на кученце от тази порода.Имам 3-годишен котарак -Турска ангорска.Много игрив и забавен е.Прочетох ,че Кавалерите са толерантни и към котки.Затова мисля,че ще се получи забавна комбинация.Това е ,като за първо влизане във форума.Споделяйте моменти от ежедневието си с вашите Кавалери,тяхното израстване и лудории.Винаги ми е много интересно.Имам и доста въпроси.Но засега -толкова.
Публикувано: 28 December 2012 - 11:09 PM
Казва се Айра, скоро ще стане на 4 месеца, имаме я от два. Радва ни непрестанно и ако трябва да дам описание с няколко думи, то това е "топка любов".
Страшно е миличка, с пишкането и акането се справяме. Още след първата седмица на разходки свикна къде да си върши работата :) Сега подпишква вкъщи, но това се случва ако не я изведем навреме. Още на първия си ден в къщи свикна да изпълнява командата "донеси" с любимата си играчка, която прекрасните хора, от които я взехме ни подариха. Често имаме гости и след като веднъж я видят, хората се влюбват в нея и вече имаме няколко другари, които искат да си вземат кавалерче.
Ето и малко снимки, които са от по-бебешкия период.
Да вметна, от София сме и си търсим другарчета, та който иска може да ни пише да си правим заедно разходки :)
Публикувано: 12 January 2013 - 04:48 PM
И ние сме горди собственици на един 2 годишен Кавалер. В момента му търсим партньорка за създаване на потомство! Ако сте от Варна и сте заинтересувани, моля пишете на лични или се обадете на тел. 0888322170!!!
Предварително благодаря!
Публикувано: 05 February 2013 - 11:39 PM
nadety90, в 11 June 2012 - 07:52 PM, написа:
Здравейте! Много отдавна не съм влизала във форума и съм пропуснала това съобщение. При мен всичко е наред, живея в Белгия, но много често съм и в България. Лейди също е много добре. Тази година ще й търся партньор. Беше малко понапълняла - 9 кг. ( така е при бабите

Публикувано: 04 May 2013 - 01:24 PM
Публикувано: 04 June 2013 - 12:05 PM
bffiao, в 08 February 2013 - 04:59 PM, написа:
Привет от нас! Ние сме в Люлин, така че може да се каже, че сме относително близо. Бихме се радвали да се разходим с вас, и ние досега не сме се срещали с друг представител на породата :) Бихме могли да се разходим в западния парк, който е относително близо и до двамата хубавци :)