Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 09 May 2010 - 12:19 PM
gergana faldgiiska, в 07 May 2010 - 12:54 PM, написа:
Много ми харсват тортите, давайте рецепти, защото другата седмица идва и моят ред. 

Здравей Гери,
моята рецепта е много простичка, сварих пилешки бутчета, в бульона от пилето сварих ориз. Без подправки, само малко сол.
След това накъсах пилешкото месо на парченца и го смесих с ориза, да стане хомогенна смес. Изсипвам го в чинийка и го оформям като торта. За красота сложих малко кетчуп отгоре и свещичката. Много вкусна стана, аз я опитах и можех да я излапам сама..........
На Корка също и хареса, милата беше болна предната седмица, преди рожденния ден, и нашия доктор ни наложи малко диета с ориз, на който Корка доста се мръщи, но сварен в пилешкия бульон и допадна много.
Предполагам всеки инпровизира, но важното е тортата да включва в състава си предпочитани от нашите любими кученца лакомства.
Пожелавам ти успех в приготовлението:)
Поздрави и целувки от Корка:)
Публикувано: 16 May 2010 - 10:10 PM
Честит рожден ден на Макс и от нас! Вчера имаше проблем с логването, но писахме на майла. Ние имаме щерка, на 18и става на месец. Като гледам Макс е станал голям красавец! Той беше моето бебе миналото лято... Да ви е жив и здрав, много да ви радва! Да го нацелувате от нас!
Публикувано: 17 May 2010 - 10:25 AM
Честит Рожден Ден и на Кори и Ричи !
Да са все така здрави,красиви и игриви малките сладури!
Извинете за голя-я-я-мото закъснение,но заради новите ни задължения
не остава време да седнем на компютъра.
Ще се радваме ако се видим някой ден на разходка в Морската.
Да са все така здрави,красиви и игриви малките сладури!
Извинете за голя-я-я-мото закъснение,но заради новите ни задължения
не остава време да седнем на компютъра.
Ще се радваме ако се видим някой ден на разходка в Морската.
Публикувано: 31 May 2010 - 04:33 PM
Диди за рецептата... ти ми я каза
пиле с ориз варено, любимото на Макс и отгоре варени моркови той покрай моите диети не че ми личи
, но много ги харесва, както и гранулки, чукешки бонбони и най-любимото му кисело мляко.
Паздрави и целувки на всички
и да не ни забравяте-хайде пишете

Паздрави и целувки на всички