Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 28 July 2010 - 06:54 PM
Здравей Jani,
много се радвам, че във Варна кавалерчетата се увеличават:))))))
Корка през август прави годинка и три месеца, да е жива и здрава.
Когато направите и третата ваксина на малката сладуранка ще се радваме да се видим в Морската градина на разходка.
Ще чакаме да дадете сигнал:)))))))))
много се радвам, че във Варна кавалерчетата се увеличават:))))))
Корка през август прави годинка и три месеца, да е жива и здрава.
Когато направите и третата ваксина на малката сладуранка ще се радваме да се видим в Морската градина на разходка.
Ще чакаме да дадете сигнал:)))))))))
Публикувано: 03 August 2010 - 02:16 PM
Здравейте! Аз съм от форума с кокер шпаньолите
Много харесвам кавалер кинг чарлз шпаньолитее
Много са сладки и си приличат много с американските кокер шпаньоли, какъвто е и моя Тоби .
Ще се радвам, ако някой ден направим среща на всички шпаньоли от Варна

Публикувано: 06 August 2010 - 03:47 PM
Публикувано: 07 August 2010 - 08:35 AM
ЕЕЕЕЕЕХ, истински щастливци сте собствениците на Кавалерчетата...аз съм в процес на събиране на средства да си взема и аз едно такова миловидно приятелче, но докато това стане може да се натреса на някоя ваша софийско-кавалерска среща.....
Целувки на всички муцунки!!!

Целувки на всички муцунки!!!
Публикувано: 07 August 2010 - 08:46 AM
А този сладур от снимката се казва Гари....и е Кавалерът от квартала...Имах щастието да се запозная с него и стопанката му, която се оказа изключително търпелива към досадното ми 'залепване' за тях всеки път, когато ги срещна....:) Благодаря ти , Милена!

Публикувано: 16 August 2010 - 10:09 AM
Привет на всички собственици на Кавалер Кинг Чарлз шпаньол.
Имам интерес към породата,но искам да си закупя кученце с родословие от легитимен регистриран във FCI развъдник.Някой може ли да ме насочи към такъв развъдник?Предварително благодаря !!! За да не занимаваме цялата аудитория с моя въпрос-може да ми пишете и на Лични съобщения.
Имам интерес към породата,но искам да си закупя кученце с родословие от легитимен регистриран във FCI развъдник.Някой може ли да ме насочи към такъв развъдник?Предварително благодаря !!! За да не занимаваме цялата аудитория с моя въпрос-може да ми пишете и на Лични съобщения.