Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 14 October 2010 - 11:23 AM
gergana faldgiiska, в 13 September 2010 - 02:35 PM, написа:
Поздрави и много целувки, лапички от нас, ако можех да намачкам всичките дългиии уши
Гери, чудесна новина, ЧЕСТИТО! Макси с къси уши си го представям каква картинка е, но това е положението.
Публикувано: 18 October 2010 - 07:14 PM
Тодура, в 09 October 2010 - 05:14 PM, написа:
katyyyy, нашето момиче си има едно дебело якенце за най-студените дни през зимата.
SLADAK ARES, добре дошли в нашата компания, надявам се, че вече се оправяте с храната. Ако още е слабичък едното или двете хранения в деня може да са месо с ориз, булгур или някакви макарони (е, ако има кой да се занимава да му готви). Нашето момиче наддаде много добре и от консервите на Gran Carno Animonda (те са само от месце) разбъркани с малко хляб, но за начало е добре да не му сменяте храната, както ви е казал докторът, защото малките бебета са с чувствителни коремчета и лесно получават тежки хранителни разстройства.
Поздрави на всички от нас!
Теди, честито и на вас:) Да ви е живо и здраво детенцето........чакаме снимки на щастливите муцунки:))))))))))))))
Публикувано: 22 October 2010 - 09:40 AM
Прекрасна е, винаги това да се чува
Тодура Честито, да ви е живо и здраво прекрасното бебче.
Аз с Макс не се разделям, неее мога. Ние за радост обаче живеем в къща вече отдавна и има място за всичкирешили сме-аз и бебо в спалнята, а татко и Макс в другата
Поздрави и
Публикувано: 29 October 2010 - 06:35 AM
P.S. малко снимчици
Публикувано: 01 November 2010 - 02:35 PM
Успех с оправянето
Публикувано: 01 November 2010 - 09:28 PM
Публикувано: 02 November 2010 - 10:52 PM
Мерси за поздравите, Привет на Lizie, относно нейният проблем, мисля че няма поводи за безпокойство, тя е още малка, трябва да я изкарвате по-често сред кучета за предпочитане от по-малките породи, защото големите породи са по-груби в играта си. Отделно пример мойта Берка постоянно я притесняват мъжките кучета, мисля че е пълна с хормони :), и тя се притеснява в началото от тях но ако са по-нежни в играта и тя се разиграва, така че не се притеснявайте. От къде сте ако сте от София се обадете ще ги изведем заедно. От кой развъдник сте я купили, родословие имали, смятате ли да я водите по изложби, ако ДА бих се радвал да помагам, да популяризираме породата в БГ?
Ако има въпроси съм на разположение.
Поздрави
Публикувано: 02 November 2010 - 10:55 PM
Мерси за поздравите, Привет на Lizie, относно нейният проблем, мисля че няма поводи за безпокойство, тя е още малка, трябва да я изкарвате по-често сред кучета за предпочитане от по-малките породи, защото големите породи са по-груби в играта си. Отделно пример мойта Берка постоянно я притесняват мъжките кучета, мисля че е пълна с хормони :), и тя се притеснява в началото от тях но ако са по-нежни в играта и тя се разиграва, така че не се притеснявайте. От къде сте ако сте от София се обадете ще ги изведем заедно. От кой развъдник сте я купили, родословие имали, смятате ли да я водите по изложби, ако ДА бих се радвал да помагам, да популяризираме породата в БГ?
Ако има въпроси съм на разположение.
Поздрави
Публикувано: 03 November 2010 - 04:50 AM
Публикувано: 03 November 2010 - 05:04 PM
Добре дошла на Lizie и честито на Берка,хубаво е че нашата порода става все по-известна в България.
На Ричи миналата сряда му правиха операция,защото му беше излязло едно топченце под оченцето,което почна да нараства,заведохме го на лекар и той каза че трябва да му го премахнем оперативно,но вече всичко е наред и шевовете му почнаха да зарастват.
P.S малко снимчици
Поздрави и целувки на малките муцунии
Публикувано: 04 November 2010 - 04:40 PM
Публикувано: 06 November 2010 - 12:05 AM
cavalier love, в 04 November 2010 - 03:45 PM, написа:
Браво Ния само така, ориентирала си се много добре, ако ти трябва помощ при закупуването сме насреша.
Поздрави
Публикувано: 06 November 2010 - 08:23 PM
Публикувано: 07 November 2010 - 02:20 PM
illi, в 06 November 2010 - 07:28 PM, написа:
Ето тук съм дал малко инфо: http://forum.dog.bg/..._1&#entry790253
Поздрави
Публикувано: 14 November 2010 - 06:23 PM
Желаем на Ричи бързо оздравяване и бързо да се връща на терена за дълги разходки.
Добре дошли на новите кавалерчета
И моля изолирайте бузите ми и малко съм бледичка и подпухнала, но това е от бременността.
Страхотно бебче Тодура, бързо сте нащракали снимки, като гледам.
Публикувано: 16 November 2010 - 11:26 AM

Вход

Горе
Цитиране +