Dog.bg Форуми : Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

#1281 Потребителят е офлайн   poli_toni1234 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 14 December 2011 - 05:20 PM

Аз се казвам Тони и съм на 14 год. Някъде към Март ще мога и искам да си зема сладко кученце от тази порода . Може ли да ми обясните повече за характера на това куче и дали много боледува , колко струва горе-долу , има ли значение родословието и такива общи работи защото просто нямам търпение и искам да съм подготвена за всичко.

#1282 Потребителят е офлайн   nerongt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 10:32 AM

здравейте!
Ние сме от Варна.Кавалерът се казва Марс и вече е на 1 год. и 2 мес. Ще се радваме да се запознаем с кавалери от нашият град.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

[Качена снимка

#1283 Потребителят е офлайн   Vanilia Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 January 2012 - 11:15 AM

Здравейте! Май не е особено оживено в този форум... Аз исках да кажа само, че Кари се чувства много добре с нас и ние с нея. Очаровани сме от това колко е спокойна, деликатна и обичлива. Днес й сложиха третата ваксина и скоро, ако времето позволява, ще можем да се разхождаме. Не зная дали в Дианабад има и други кавалерчета, но все ще намерим приятелчета в парка.
И така.

Поздрав!

#1284 Потребителят е офлайн   BellaGerry Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2012 - 12:14 PM

Здравейте на всички. Пожелаваме много здраве и късмет през новата година. Аз мисля, че всички четат, но никой не пише. Очакваме бебетата на Берка с нетърпение и все чакам Вячеслав да публикува хубава новина :be_107: Кари е голяма сладурана. Ние сме в Младост 2, т.е. не много далеч от вас. А дано има скоро и кавалерска среща :dog:

#1285 Потребителят е офлайн   BellaGerry Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2012 - 12:16 PM

Забравих да прикача снимка в предния пост, затова пак пиша, за което се извинявам.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1286 Потребителят е офлайн   Vanilia Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 January 2012 - 11:12 PM

Работни снимки от фотосесията "Кари и Пепо" :)

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1287 Потребителят е офлайн   Kexlibar Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2012 - 05:13 PM

Здравейте.Видях Кари и искам да ви поздравя.Тя е изключително красиво кавалерче.Ние сме от жк.Гоце Делчев и се разхождаме във южния парк.Ако имате кола и решите да се разходите там ние сме налице. :re_037: Моето кавалерче е на 5месеца и се казва Чарли :rc_036:
User's Signature

Не следвай никого, следвай само себе си

#1288 Потребителят е офлайн   Vanilia Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 January 2012 - 07:08 PM

С кола сме и без проблем можем да отидем и до Младост и до южния парк :) Остава само още малко време да мине, за да можем да излизаме навън. Изобщо нямам търпение!!! Ще пиша, когато сме готови за излизане.
И нещо да попитам - ветеринарният лекар ни каза, че е добре след третата ваксина да се направи кръвен тест, за да се провери дали е изградила имунитет, това вие правили ли сте го???

#1289 Потребителят е офлайн   Kexlibar Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2012 - 05:58 PM

Ами не не сме правили кръвен тест.След третата ваксина ние изчакахме една седмица и си направихме първата разходка сред други кученца иначе той излизаше със нас на вилата на ливадката във двора,но там няма други животни.Когато решите да излизате във парка ми пишете на
ave_ves@abv.bg
Там аз непрекъснато проверявам за съобщения а и те се появяват и на мобилният ми телефон.
User's Signature

Не следвай никого, следвай само себе си

#1290 Потребителят е офлайн   Aleksina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2012 - 06:37 PM

Здравейте,искам да си купя Кавалерче(женско),но да не е по поръчка от чужбина,а налично.Намерих едно,но е на 5 месеца и незнам дали да го взема.Много е хубава и контактна от зоомаркет Надя,но се чудя!Някой има ли бебчета за продаване?

#1291 Потребителят е офлайн   Блага Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2012 - 06:52 PM

Показване на мнениетоVanilia, в 07 January 2012 - 11:15 AM, написа:

Здравейте! Май не е особено оживено в този форум... Аз исках да кажа само, че Кари се чувства много добре с нас и ние с нея. Очаровани сме от това колко е спокойна, деликатна и обичлива. Днес й сложиха третата ваксина и скоро, ако времето позволява, ще можем да се разхождаме. Не зная дали в Дианабад има и други кавалерчета, но все ще намерим приятелчета в парка.
И така.

Поздрав!

Не е оживено, защото всички са много активни в групата на Кавалерчетата във фейсбуук ;)

#1292 Потребителят е офлайн   Блага Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2012 - 06:54 PM

Показване на мнениетоAleksina, в 26 January 2012 - 06:37 PM, написа:

Здравейте,искам да си купя Кавалерче(женско),но да не е по поръчка от чужбина,а налично.Намерих едно,но е на 5 месеца и незнам дали да го взема.Много е хубава и контактна от зоомаркет Надя,но се чудя!Някой има ли бебчета за продаване?

Прочетете теми във форума защо не е хубаво да се купува от зоомагазин. Вячеслав Жечев има малки сега, но не знам дали вече не ги е уговорил за продажба. Пиши му на лични :)

#1293 Потребителят е офлайн   Блага Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2012 - 06:59 PM

Показване на мнениетоpoli_toni1234, в 14 December 2011 - 05:20 PM, написа:

Аз се казвам Тони и съм на 14 год. Някъде към Март ще мога и искам да си зема сладко кученце от тази порода . Може ли да ми обясните повече за характера на това куче и дали много боледува , колко струва горе-долу , има ли значение родословието и такива общи работи защото просто нямам търпение и искам да съм подготвена за всичко.

Написах същото и на Aksina: Прочетете теми във форума защо не е хубаво да се купува от зоомагазин. Вячеслав Жечев има малки сега, но не знам дали вече не ги е уговорил за продажба. Пиши му на лични :)
П.П. Знам, че искаш мн такова кученце,но не бързай, разпитай, прочети,не купувай на сляпо. Аз самата вече почти година събирам пари. Информирай се за опасностите, които крият зоомагазините, насълзявали са ми се очите от часовете четене по форумите. Не бързай с купуването, помоли майка ти и баща ти за помощ. Като нищо могат да те излъжат !!! Успех !!!

#1294 Потребителят е офлайн   Aleksina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2012 - 07:13 PM

Аз говорих с него,но кученцата са с родословие,хубави са,но не ми се дават пари.Искам кученце да си играят с него децата.Ако може да попитате във фейсбук тогава дали няма някоя родила мама,без родословие,защото аз нямам профил там.Ще съм много благодарна.

#1295 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2012 - 07:57 PM

Не мога да престана да се чудя на мисленето на хората,искат кученце но ако може да не плащат за него?!И на мен това ми е мечтата,да не давам пари а да получавам.Ако някой открие как става това,моля да ми се обади!
А безплатни кученца има колкото искате.В приютите,чакат своя шанс и дечица които да си играят с тях.Напълно безплатни!!!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#1296 Потребителят е офлайн   Aleksina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2012 - 08:23 PM

Ами много просто,едни искат кучета за изложба,а други куче да му подскача вкъщи и да радва децата му,но все пак да му харесва и на външност поне малко.

#1297 Потребителят е офлайн   Блага Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 January 2012 - 10:45 AM

Като искате евтино кавалерче, около 600-750 лв. (ако това за вас е евтино), купете си, ама преди това прочетете малко за puppy mills, и ако след това още искате да финансирате жестокостта, вземете си :) Намерете някое, което е гледано в що годе човешки условия, иначе рискувате да го вземете болно, информирайте се, не бързайте.

#1298 Потребителят е офлайн   Блага Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 January 2012 - 11:30 AM

Показване на мнениетоAleksina, в 26 January 2012 - 08:23 PM, написа:

Ами много просто,едни искат кучета за изложба,а други куче да му подскача вкъщи и да радва децата му,но все пак да му харесва и на външност поне малко.

Това, че са с родословие, не значи, че са само за изложби. Ето един цитат от http://iberianstar.c...bg/left/ZA-NAS/ "Един от първите въпроси, който ще ви бъде зададен от селекционера е: "За какво искате кучето за домашен любимец или за Изложби". Обичайните отговори може да варират от, "Аз просто искам здраво куче" или "Каква е разликата" или "Аз просто искам красиво кученце".Всички Кавалери би трябвало преди всичко да се смятат за компаньони, някои от най-добрите екземпляри, който притежават изложбен потенцииал просто мразят киноложки изложби. Ако търсите просто красиво куче и не ви се занимава с изложби и разплод би било хубаво да уведомите развъдчика. Фактът, че те се продават като домашни любимци, не означава, че са по-малко здрави, отколкото тези, които се пазят от селекционера за изложби. Петната са част от белезите , по който може да се отдели "Изложбеният потенциал" от "Домашен любимец клас", но има още много други особености като например нивото на горната линия, разположението на опашката, прави скакателните стави или ножична захапка, които купувачът трябва да вземе предвид . "Каква е разликата" - е понякога разликата е само в цената”.

#1299 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2012 - 04:00 PM

Блага, какво знаеш за de'Grande Luxery Puppy, че ги препоръчваш на човека? Знаеш ли кой стои зад тази фирма, как си гледа кучетата, какви изследвания за наследствени заболявания прави, дали изобщо ваксинира животните, или просто видяхте обява, че някой продава кученца?
Цитирам: продава мопс, йорки, чихуа, чау чау, кавалер, джак ръсел, шпиц, пекинез. (Сигурно и много други, ама ме домързя да скролна надолу)
Направихте ли си труда да прочетете нещо за тях, преди да пратите човека там? Сигурна ли сте, че снимките не са крадени? Сигурни ли сте, че изобщо ще получи нещо за парите си? Какво значи според вас "само по банков път"? Защо кученцето се праща само с доставка? Какво според вас имат тези за криене?

Всъщност лична изгода ли имате да му предложите този идиотизъм, или просто видяхте някъде някаква обява и хайде юруш на доматите? (Въпросът ми е реторичен)
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#1300 Потребителят е офлайн   Блага Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 January 2012 - 07:29 PM

Показване на мнениетоGAG, в 29 January 2012 - 04:00 PM, написа:

Блага, какво знаеш за de'Grande Luxery Puppy, че ги препоръчваш на човека? Знаеш ли кой стои зад тази фирма, как си гледа кучетата, какви изследвания за наследствени заболявания прави, дали изобщо ваксинира животните, или просто видяхте обява, че някой продава кученца?
Цитирам: продава мопс, йорки, чихуа, чау чау, кавалер, джак ръсел, шпиц, пекинез. (Сигурно и много други, ама ме домързя да скролна надолу)
Направихте ли си труда да прочетете нещо за тях, преди да пратите човека там? Сигурна ли сте, че снимките не са крадени? Сигурни ли сте, че изобщо ще получи нещо за парите си? Какво значи според вас "само по банков път"? Защо кученцето се праща само с доставка? Какво според вас имат тези за криене?

Всъщност лична изгода ли имате да му предложите този идиотизъм, или просто видяхте някъде някаква обява и хайде юруш на доматите? (Въпросът ми е реторичен)

Нямам никаква лична изгода, дамата помоли да публикувам, че търси кученце във facebook, тъй като тя няма регистрация там. От нейно име публикувах и попитах, ако някой има кученца да каже. След което една жена ми прати този линк и каза, че те продават. Просто го публикувах тук. Не разбирам защо ме нападате???? Жената попита за куче, прочетете предните ми постове на тази страница и ще се убедите, че не съм толкова лекомислена и много добре знам какви са тези фирми, както и истината за зоомагазините!!!

• (67 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни