Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 14 December 2011 - 05:20 PM
Публикувано: 07 January 2012 - 11:15 AM
И така.
Поздрав!
Публикувано: 07 January 2012 - 12:14 PM

Публикувано: 08 January 2012 - 05:13 PM

Не следвай никого, следвай само себе си
Публикувано: 08 January 2012 - 07:08 PM
И нещо да попитам - ветеринарният лекар ни каза, че е добре след третата ваксина да се направи кръвен тест, за да се провери дали е изградила имунитет, това вие правили ли сте го???
Публикувано: 09 January 2012 - 05:58 PM
ave_ves@abv.bg
Там аз непрекъснато проверявам за съобщения а и те се появяват и на мобилният ми телефон.

Не следвай никого, следвай само себе си
Публикувано: 26 January 2012 - 06:37 PM
Публикувано: 26 January 2012 - 06:52 PM
Vanilia, в 07 January 2012 - 11:15 AM, написа:
И така.
Поздрав!
Не е оживено, защото всички са много активни в групата на Кавалерчетата във фейсбуук ;)
Публикувано: 26 January 2012 - 06:54 PM
Aleksina, в 26 January 2012 - 06:37 PM, написа:
Прочетете теми във форума защо не е хубаво да се купува от зоомагазин. Вячеслав Жечев има малки сега, но не знам дали вече не ги е уговорил за продажба. Пиши му на лични :)
Публикувано: 26 January 2012 - 06:59 PM
poli_toni1234, в 14 December 2011 - 05:20 PM, написа:
Написах същото и на Aksina: Прочетете теми във форума защо не е хубаво да се купува от зоомагазин. Вячеслав Жечев има малки сега, но не знам дали вече не ги е уговорил за продажба. Пиши му на лични :)
П.П. Знам, че искаш мн такова кученце,но не бързай, разпитай, прочети,не купувай на сляпо. Аз самата вече почти година събирам пари. Информирай се за опасностите, които крият зоомагазините, насълзявали са ми се очите от часовете четене по форумите. Не бързай с купуването, помоли майка ти и баща ти за помощ. Като нищо могат да те излъжат !!! Успех !!!
Публикувано: 26 January 2012 - 07:13 PM
Публикувано: 26 January 2012 - 07:57 PM
А безплатни кученца има колкото искате.В приютите,чакат своя шанс и дечица които да си играят с тях.Напълно безплатни!!!
Публикувано: 26 January 2012 - 08:23 PM
Публикувано: 28 January 2012 - 10:45 AM
Публикувано: 28 January 2012 - 11:30 AM
Aleksina, в 26 January 2012 - 08:23 PM, написа:
Това, че са с родословие, не значи, че са само за изложби. Ето един цитат от http://iberianstar.c...bg/left/ZA-NAS/ "Един от първите въпроси, който ще ви бъде зададен от селекционера е: "За какво искате кучето за домашен любимец или за Изложби". Обичайните отговори може да варират от, "Аз просто искам здраво куче" или "Каква е разликата" или "Аз просто искам красиво кученце".Всички Кавалери би трябвало преди всичко да се смятат за компаньони, някои от най-добрите екземпляри, който притежават изложбен потенцииал просто мразят киноложки изложби. Ако търсите просто красиво куче и не ви се занимава с изложби и разплод би било хубаво да уведомите развъдчика. Фактът, че те се продават като домашни любимци, не означава, че са по-малко здрави, отколкото тези, които се пазят от селекционера за изложби. Петната са част от белезите , по който може да се отдели "Изложбеният потенциал" от "Домашен любимец клас", но има още много други особености като например нивото на горната линия, разположението на опашката, прави скакателните стави или ножична захапка, които купувачът трябва да вземе предвид . "Каква е разликата" - е понякога разликата е само в цената”.
Публикувано: 29 January 2012 - 04:00 PM
Цитирам: продава мопс, йорки, чихуа, чау чау, кавалер, джак ръсел, шпиц, пекинез. (Сигурно и много други, ама ме домързя да скролна надолу)
Направихте ли си труда да прочетете нещо за тях, преди да пратите човека там? Сигурна ли сте, че снимките не са крадени? Сигурни ли сте, че изобщо ще получи нещо за парите си? Какво значи според вас "само по банков път"? Защо кученцето се праща само с доставка? Какво според вас имат тези за криене?
Всъщност лична изгода ли имате да му предложите този идиотизъм, или просто видяхте някъде някаква обява и хайде юруш на доматите? (Въпросът ми е реторичен)

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 29 January 2012 - 07:29 PM
GAG, в 29 January 2012 - 04:00 PM, написа:
Цитирам: продава мопс, йорки, чихуа, чау чау, кавалер, джак ръсел, шпиц, пекинез. (Сигурно и много други, ама ме домързя да скролна надолу)
Направихте ли си труда да прочетете нещо за тях, преди да пратите човека там? Сигурна ли сте, че снимките не са крадени? Сигурни ли сте, че изобщо ще получи нещо за парите си? Какво значи според вас "само по банков път"? Защо кученцето се праща само с доставка? Какво според вас имат тези за криене?
Всъщност лична изгода ли имате да му предложите този идиотизъм, или просто видяхте някъде някаква обява и хайде юруш на доматите? (Въпросът ми е реторичен)
Нямам никаква лична изгода, дамата помоли да публикувам, че търси кученце във facebook, тъй като тя няма регистрация там. От нейно име публикувах и попитах, ако някой има кученца да каже. След което една жена ми прати този линк и каза, че те продават. Просто го публикувах тук. Не разбирам защо ме нападате???? Жената попита за куче, прочетете предните ми постове на тази страница и ще се убедите, че не съм толкова лекомислена и много добре знам какви са тези фирми, както и истината за зоомагазините!!!