Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 14 February 2009 - 06:09 PM
Кавалер, върнах се назад в темата да потърся, дали сте говорили за промяна в режима на хранене и си припоних, че сте махнали дупната жлеза. При нас вероятно също ще се наложи, от около месец тътри дупе и скубе опашка в основата и започна да олесява отзад. Стискахме я два пъти, като втория път (вчера) беше направо ужасно за описване. Имам ли основания да се притеснявам за операцията?
А сега да ви попитам, кога преминахте от три на две хранения?
Публикувано: 15 February 2009 - 04:45 PM
Цитат
Ураа, имаме 1 ваксина!! Ето снимки на момата от вчера.
ЧЕСТИТО!
Публикувано: 21 February 2009 - 11:18 PM
Оззи е добре. Расте и си прави белите. Но без това не може. Подготвил съм снимки и ново клипче, където той си показва магариите :-) Ще ги кача до ден-два.
Ти питаше как можеш да качиш филмче: най-лесно е в youtube. Но преди това е добре да го "смачкаш" на Windows Movie Maker. Аз така направих онова клипче на Оззи - колажа със снимките и малко видео накрая. От близо 600 Мб стана към 30, което вече е поносимо за качване в youtube (пък те вече от своя страна си го "смачкват" по свой си алгоритъм).
П.С. говорих с "Кавалер". Има проблеми с влизане във форума. Тя е регистрирана много отдавна, и не може да се логна с името и паролата си (за която е сигурна). Така че в момента може само да чете, но не и да ни отговаря. надявам се, че проблема ще бъде решен бързо, и ако bushkata види това, да предприемат съответните действия за решаване на неудобството...
Публикувано: 23 February 2009 - 01:35 PM
Публикувано: 23 February 2009 - 05:18 PM
Дано се реши проблема на Кавалер, нещо всички изчезнаха, а бяхме станали толкова много...
Публикувано: 24 February 2009 - 03:34 PM

Публикувано: 24 February 2009 - 09:04 PM
с този нов изглед на форума изобщо не мога да свикна
Оззи е пораснал и се е променил наистина,още по голям сладур е станал
Имаше ли среща миналата събота?Много ще ме е яд,ако сме я изтървали отново,този път не бяхме в София.
Къде са изчезнали всички....
Пишете какво става с малките сладури
Тодура как е Шърли?
Поздрави от мен и Бари
Публикувано: 25 February 2009 - 06:00 PM
При нас нещата са добре - чакаме 3 ваксина след 2 седимици и сме на линия
Нямаме с какво да се похвалим и затова не пишем но не можем и да се оплачем
Абе защо нямам препинателни знаци
Озарянич е станал чуден младеж - ще му изям сладкия нос а снимките са много художствени
Поздрави от нас с Шърли на всички и на батко Бари :D
Публикувано: 25 February 2009 - 09:54 PM
При нас нищо ново. Бети е много добре, но ще бъда благодарна на всеки, който ми даде съвет за някаква диета, защото за 2 месеца е качила 2 килограма и честно казано изглежда доста тромаво, а все пак е дама
Публикувано: 25 February 2009 - 10:24 PM
Поздрави от нас и целувки на Бети......и не се притеснявай за килограмите,екстра си е малката сладурана,тя сега расте,до 1 год. трябва да качва.
Публикувано: 28 February 2009 - 02:31 PM
Интересно но продължават да ми липсват точките и запетайките както и латиницата - както и да е!
Голям смях е тези дни при нас (обаче през сълзи) Нашето момиченце се сдоби с нагръдник и каишка и тренираме по няколко минути вкъщи - и познайте-няма по-обидено по-наказано и по-смазано същество от нея Крие се зад вратите зад пердетата и ни се сърди ужасно не иска да я галим нито да си хапне от ръка дори и най-вкусни сиренца или шунчици Ето сега пак се сърди и когато е с нагръдника почти не се движи стои на едно място и леко проплаква а за водене с каишка и дума да не става - законтря се като магаре и просто ако искаме да се помръдне трябва да я влачим
Съжалявам че не успях да я снимам но и без това тези моменти бяха доста унизителни за нейна милост
Това са новините от нас
Поздрави
Публикувано: 03 March 2009 - 09:16 PM
Ние вече се разхождаме усилено, но все още нямаме голям напредък с ходенето по нужда само навън. Дори за момента сме в комичната ситуация, че бърза да се прибере, за да си свърши работите :-)
P.S. "Кавалер" все още има проблем с логването във форума. Надява се, че скоро нещата с акаунта й ще бъдат оправени и ви изпраща много поздрави.
Публикувано: 05 March 2009 - 06:35 PM
Публикувано: 06 March 2009 - 11:12 AM
Постопли се вече. Не е ли време да планираме една обща среща на нашите кавалерчета?
Да кажем за другата неделя?
Стига да не вали....

Вход

Горе
Цитиране +