Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 01 April 2009 - 01:35 PM
Ура-а-а-а, вече ще е топло и мисля, че е крайно време за среща.
Моля, да уточним времето и мястото. Какво ще кажете за събота?
Целувки и поздрави на всички, всички. Радвам се, че сме много и не споменавам имена, но ще се радвам да съберем малката "глутница" на куп!

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 01 April 2009 - 06:41 PM
Cavaler4e, в Apr 1 2009, 10:20 AM, написа:
Betunka,днес в Тракия видях едно сладко кавалерче ^_^ ....и се чудех дали не сте били вие с Бети,защото мисля,че беше казала,че живеете в Тракия до гората,а и аз съм там...

Сигурно сме били ние. В Тракия, а и в Пловдив почти няма Кавалерчета. Аз съм ниска, руса, казвам се Деница и ако ни видите друг път, ще се радвам да се запознаем. Живеем в 54 блок, може и да се окажем съседи, което би било страхотно. Целувки на малката Джеси!!!!
Публикувано: 01 April 2009 - 10:08 PM

Публикувано: 03 April 2009 - 09:08 AM
Ние вече излизаме и очакваме с нетърпение да се запознаем. Кажете ще има ли среща утре?
Оказа се, че Шърли предпочита да общува с дечица и големи хора (то нали само с такива общува милото толкова дълго...), но доста се страхува от кучаци

Публикувано: 03 April 2009 - 11:36 AM
Опасявам се само, че като е петък днес, няма да успеем да уведомим всички. По-скоро отсега да се разберем за следващата събота или неделя? Или поне за тази неделя, та да имаме време да се прозвъниме един друг и да няма пропуски :-)
Какво ще кажете?
Иначе ние сме на линия, когато и да го решите.
За мястото - отново в Южния парк ли?
Публикувано: 03 April 2009 - 12:15 PM
Наистина тази среща стана прословута вече,все я отлагахме.Ние също сме ЗА,но тази събота и неделя няма да сме в София,за съжаление.Но ако решите да е другата седмица,ще направим всичко възможно да сме на линия.Първата среща я изтървахме,но тази се надявам да я споделиме с вас.
Поздрави на всички кавалерчета и стопаните им от мен и Бари!!!!!!
Публикувано: 03 April 2009 - 12:58 PM

Публикувано: 04 April 2009 - 09:41 PM
Кученцето се казва Мари и е на 5месеца много е сладка нали моя Ричи като я видя и, много я хареса сега са си големи приятели! Днеска се разхождахме 6 часа с тях и не се измориха е само ние стопаните се изморихме..

Публикувано: 05 April 2009 - 10:17 PM
Леле, а как прилича на нашия Оззи!
А може ли да споделите някакви координати на собствениците на Мари?
Публикувано: 06 April 2009 - 09:34 AM
Как са сладурите от други градове? Пишете, моля и изпращайте снимки да ви се радваме!

Публикувано: 07 April 2009 - 11:30 AM
Кажете по кое време за вас е най-удобно?
За нас примерно следобед е най-добре, т.к. през деня имаме майстори вкъщи (нали правим ремонти...)
Тази събота и ние ходихме в южния парк, но към 16:30, и изкарахме в разходки чак до 19:00.
Времето беше разкошно, Оззи тичаше през цялото време, а вечертта като се прибрахме за първи път от доста време насам спа като къпан :-)
Публикувано: 07 April 2009 - 08:11 PM
Между другото, ще имам път към Унгария в началото на май и ще минаваме покрай развъдника, от който взехме нашия мъник. Ако някой иска кученце, ще се радвам ако спомогна за умножаване на нашето семейство

Публикувано: 09 April 2009 - 10:52 AM
От сега потвърждаваме присътствието на Оззи!