Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 10 August 2009 - 10:00 PM
Публикувано: 13 August 2009 - 08:04 PM
По темата с килограмите и на нас също започна да ни се струва, че Корка нещо е понатежала:)....при последното посещение при доктора я качиха на кантара и се оказа, че вече е станала 4 килограма:)))))))) Направо подскочихме, но док ми увери, че е нормално на три месеца да достигне такова максимално тегло, а и се е издължила доста.
При вас как вървят нещата с разходките, имате ли напредък с пишкането?
Публикувано: 14 August 2009 - 01:46 PM
Здравейте на всички дребосъци,
ние се завърнахме от морето, много ни хареса, като изключим водата нищо че плуваме като торпедо, много е добра :) .
Относно килограмите попитах развъдника от където я купих и ми казаха че е напълно в нормите, ръстяли много бързо до 6-ят си месец. Скоти много хилав хахаха. За пикането какво да ви кажа, пикаме ту в къщи, ту на вън или по разни заведения и обществени здания хаха, за последно в офиса на Мегалан хаха, много зле ме изгледа момичето, което работеше там :). Относно срещите сме на линия защото съм отпуска, ходим в различни паркове, 0878848679 пишете ми смс, и ще дойдем, юе много ни е страх от големите кучовци, ве1е ядохме бой от коте и немска овчарка. Чакам отговор за срещи.
Публикувано: 14 August 2009 - 02:58 PM

Ето малко фото и на Одри. Това е разходка до Триградското ждрело и Дяволската пещера.

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 14 August 2009 - 03:02 PM

Публикувано: 14 August 2009 - 07:21 PM

Ние с Кори сме на линия този уикенд, ако ви е удобно можем да се уговорим за ранния следобед на неделя да направим една кавалерска среща. За мястото оставяме на вас избора. Между другото къде намерихте такава хубава тревичка във Варна, че Коринка се мръщи на повечето полянки в Морската градина.
Публикувано: 17 August 2009 - 09:47 AM
Ами последно го мерихме преди морето и бе6е около 1,7 кг....ама сега със сигурност е доста повече....сигурно е над 2.....върпеки, че не му даваме повече от предвидената доза.....но преди не ядеше много...сега иска непрекъснато храна....хаха....за среща очаквам нови предложения.....ние общо взето сме свободни почти непрекъснато....само кажете къде и кога.....до скоро:):):):)
[/quo
Здравейте на всички, много готини снимки на варненци, благородно ви завиждаме, защото тук за сега не можем да си намерим партньори за игра, всички са много големи, а пък мъжкарите всичките разгонени и само ни налитат, май не разбират че Берка е още много малка, представям си като поотрасне още малко каква любовчийка ще бъде хаха.
Monsyto в теб ми е надеждата за партньор за игри, чакам да кажеш кога и къде.
Вчера направихме голям преход от парк на парк, като се почне от градинката до бул.Янко Сакъзов, през градинката зад Библиотеката, езерото Ариана и накрая парка зад Хилтън и обратно, накрая Берка беше най- послушното кутре, тъй като беше много морна хаха.
Поздрави
Публикувано: 18 August 2009 - 02:52 PM

Публикувано: 18 August 2009 - 06:13 PM
Публикувано: 18 August 2009 - 09:46 PM