Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 23 September 2009 - 08:58 PM
Поздрави на всички кавалерчета, гледам доста вече сме се събрали, май е време за национална среща и за създаване на клуб!
Ето малко снимки и от нашата случайна среща с Шърли в Гърция -

Публикувано: 26 September 2009 - 09:05 AM
nOrity, ние със Берка обмисляме да се пуснем на изложението във Стара Загора, вие дали ще ходите на там?
Поздрави
:) Здравейте! Как мина изложбата? Как се представи бонбончето Берка? Разказвайте, разказвайте и пуснете снимки, моля! :)

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 26 September 2009 - 03:22 PM
Побързайте да посетите Изложението в Експото, има доста интересни неща, даже подстригаха и Берка без пари.
А за изложението, всичко беше много интересно, нали ни беше за 1 - ви път, Берката я оцениха като много переспективна :) , иначе в клас Бебе не успя да грабне нищо за съжеление :), следващият път хаха. Имам много снимки и от Стара Загора и от Експо центъра днес, но са на друг фото апарат и не съм ги свалил още, ще ги покажа съвсем скоро.
Хайде да се съберем тези дни!!!
Поздрави
Публикувано: 28 September 2009 - 03:37 PM
Ами хайде да се уговорим за неделя, моля и другите да се активират.
СРЕЩА: НЕДЕЛЯ - 04.10.2009
16:00 часа
Парк зад х-л Хилтън
Ако има други предложения казвайте.
Поздрави
Публикувано: 29 September 2009 - 09:05 AM
vqcheslav, а как се постригват кучаците от нашата порода? За кокерите съм чувала, че като се пострижат късо се обръща посоката на косъма.
За срещата сме 50 %, ако сме в Сф ще дойдем на всяка цена
Публикувано: 29 September 2009 - 12:42 PM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 29 September 2009 - 04:10 PM
За съжаление и ние с Бари ще бъдем извън София,както и за напред няма да имаме възможност да присъстваме на срещите понеже се местим да живеем в Пловдив
Тодура,аз до колкото знам и съм чела всички възможни сайтове за породата,кавалерчетата не се постригват! Разбира се винаги за удобство на стопаните от хилядите косми вкъщи,а и на тях да им е по лекичко през лятото,може да се постригат,но козинката им расте пъти по-бавно от на кокерите например!А и според мен копринената им и дълга козина е голям чар
Поздрави на всички и хубава и щура разходка в неделя!!!!!
Публикувано: 29 September 2009 - 08:40 PM
ами относно пострижката Берка само и по оформиха краката, че и бяха излезнали едни кичури между пръстите, тях ги махнаха, също с машинката най - голямата приставка се слага и се изравнява козинката по гърба, също на главичката я по оформиха. Но общо взето не се подстригват много, защото трябва да имат дълга коса хахаха, сега ще пусна едно клипче от изложба в англия да видите колко са дъгокосмести и красиви. :)
http://video.westmin...ayer/?id=216831
Мисля, че и маша използват хаха.
Поздрави
Публикувано: 30 September 2009 - 09:47 AM
http://video.westmin...ayer/?id=216831
Мисля, че и маша използват хаха.
Поздрави
[/quote]
Фантастично видео, жестоки кученца (малко ми заби след 1/2), не съм предполагала, че има чак такива косматковци, но явно на това състезание няма случайни екземпляри!
Публикувано: 03 October 2009 - 08:31 AM
Ричко е голям сладур на тези снимки, а май е пораснал малкия палавник, колко килограма е станал? Нашата маймуна вчера направи 5 месеца и е станала цели 5,4 кг. Не знам да се притеснявам ли..........Берка и Скоти как са?
Ние миналата седмица бяхме на едно събиране в Русе и за наша голяма изненада срещнахме един попораснал сладур Ромео на 11 години. Неговата собственичка също беше много приятно изненадана, до сега не били срещали друго кавалерче, съжалявам че не носехме фото за да го снимаме. Ромео е много миличък и добричък, разбира се доста по спокоен от нашата бесница.........:)
Поздрави и целувки на всички от Коринка
Публикувано: 03 October 2009 - 04:50 PM
Ричко е голям сладур на тези снимки, а май е пораснал малкия палавник, колко килограма е станал? Нашата маймуна вчера направи 5 месеца и е станала цели 5,4 кг. Не знам да се притеснявам ли..........Берка и Скоти как са?
Ние миналата седмица бяхме на едно събиране в Русе и за наша голяма изненада срещнахме един попораснал сладур Ромео на 11 години. Неговата собственичка също беше много приятно изненадана, до сега не били срещали друго кавалерче, съжалявам че не носехме фото за да го снимаме. Ромео е много миличък и добричък, разбира се доста по спокоен от нашата бесница.........:)
Поздрави и целувки на всички от Коринка
Публикувано: 03 October 2009 - 07:54 PM
Радвайте се на щастието и радостта,която носят тези малки същества!
Поздрави и от нас......

Вход

Горе
Цитиране +