Шиба-Ину
Публикувано: 10 November 2015 - 06:23 PM
nikineli, в 10 November 2015 - 10:15 AM, написа:
Пу-пу да не му е уроки на този сладур.Скоро ще покажа и моят бон-бон.
Нещо замря тази тема
Нещо замря тази тема
Замря,да.Затова качвам от време на време снимки.Дай да го видим и твоя красавец.Трябва да е възмъжал вече :)
Слуша ли? Моя е голям ръб.Разбира всичко,но си прави квото иска почти винаги.Иначе умира да носи топка.И ми я дава в ръката.Може да гони топката до припадък...
Публикувано: 03 December 2015 - 10:26 AM
Simply_black, в 02 December 2015 - 05:29 PM, написа:
Здравейте, приятели! Моля да ми помогнете с информация: откъде мога да си взема Шиба? Има доста обяви, но съм сигурна, че не всички са реални и съм в дилема. Благодаря предварително. 
Здравей, Simply_black :) Преди месец си взех Шиба Ину от чужбина, тук в България породата не се развъжда.
Ако искаш пиши ми на лично и ще отговоря на въпросите ти.
Публикувано: 04 December 2015 - 10:15 AM
Здравейте! И аз си търся от известно време представител на тази порода, но силно предпочитам да е от България (ако ще и без родословие), че с тези поръчки от чужбина ми е много неясно! Колегите от Варна не ги ли чифтосват своите красавци? :) Всяко инфо за България или чужбина е добре дошло! Мерси предварително
Публикувано: 12 January 2016 - 11:26 AM
Здравейте,
Търся си Шиба Ину кученце до 3 месеца. Случайно някой съфорумник да отглежда и да продава?
Не държа на родословие, но принципно желая да видя родителите, ако е възможно :)
Относно развъдниците в чужбина съм наясно, но ми идват прекалено скъпи. А на агенции и зоомагазини вяра нямам.
Благодаря!
Търся си Шиба Ину кученце до 3 месеца. Случайно някой съфорумник да отглежда и да продава?
Не държа на родословие, но принципно желая да видя родителите, ако е възможно :)
Относно развъдниците в чужбина съм наясно, но ми идват прекалено скъпи. А на агенции и зоомагазини вяра нямам.
Благодаря!
Публикувано: 25 January 2016 - 11:05 AM
Публикувано: 05 February 2016 - 10:26 PM
Публикувано: 09 February 2016 - 09:24 AM
Здравейте,
Ето го и моя красавец на 4 1/2 месеца :)
Внесен от Чехия с родословие.
Всичко, което четох преди да си го взема е вярно - енергичен, с твърд характер, обича да е независим - не харесва да бъде милван и мачкан (защото е страшно пухкав хихи), но абсолютно винаги стои близо до нас, обича човешка компания. Страшно умен, бързо се учи на команди и винаги с лакомство. Когато му се играе си носи играчките при нас, закача ни с лапа и ни ги бута в ръцете, за да му ги хвърлим надалеч и да си ги носи. Така цял ден може :D . А като не получава внимание и му е скучно, почва леко да скимти. Изключително хигиенична порода.
Голяма занимавка си е, все едно си имаш още един член на семейството.
Това е накратко.
Ето го и моя красавец на 4 1/2 месеца :)
Внесен от Чехия с родословие.
Всичко, което четох преди да си го взема е вярно - енергичен, с твърд характер, обича да е независим - не харесва да бъде милван и мачкан (защото е страшно пухкав хихи), но абсолютно винаги стои близо до нас, обича човешка компания. Страшно умен, бързо се учи на команди и винаги с лакомство. Когато му се играе си носи играчките при нас, закача ни с лапа и ни ги бута в ръцете, за да му ги хвърлим надалеч и да си ги носи. Така цял ден може :D . А като не получава внимание и му е скучно, почва леко да скимти. Изключително хигиенична порода.
Голяма занимавка си е, все едно си имаш още един член на семейството.
Това е накратко.

Вход

Горе
Цитиране +