Малка италианска хрътка /левретка/
Публикувано: 18 May 2010 - 11:09 AM
ЧЕСТИТО!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТОЗИ НОВ ГОЛЯМ УСПЕХ! Това е признание за многото вложен труд, безсънни нощи, къпане, хранене, правилно селекциониране... Ники, пожелавам ти още по-високи върхови постижения на всички животни, които отглеждаш! А левретките са изящни игриви бижута, които радват окото и душата на стопаните си!
Публикувано: 18 May 2010 - 10:01 PM
Честито на хрътчето!!!Браво
Публикувано: 18 May 2010 - 11:36 PM
БРАВО НА НИКА!!!
И специални благодарности на стопанката й Татяна, която направи този успех възможен.
Жалко, че Ники не е качил снимки от сравняването за най-добро куче в групата. Представям си как Ника е стояла до ирландския вълкодав
, който по думите на Татяна за малко не я е схрускал.
И специални благодарности на стопанката й Татяна, която направи този успех възможен.
Жалко, че Ники не е качил снимки от сравняването за най-добро куче в групата. Представям си как Ника е стояла до ирландския вълкодав
Публикувано: 19 May 2010 - 08:51 PM
Публикувано: 19 May 2010 - 10:03 PM
Злати благодаря ти за чудесните пожелания.За Ника сам двойно по щаслив тя е бебето което недобросъвестната му първа собственичка потроши и се наложи спешно да му намерим нов дом(мисля че съм ти разказвал).След претърпяни няколко доста сложни операции и невероятен стрес,само след 4 мес тя лети по ринговете с лекота....Колко сила и хъс е събрано в това малко същество направо съм изумен и съм много благодарен на новата му собственичка за всичко което направи за нея
Публикувано: 08 June 2010 - 08:50 PM
Само половин месец след Ника, нейната сестричка Velvet D'Amour Dolcezza di Contorni или просто Долче, стана също Млад шампион на Русия. Страхотен успех!!!
Резултати от изложбата "Професионал"
ЕХЕ-1,JCAC,Best Junior,BOB, BIG-2, BIS Junior- 3 (при конкуренция от 30 кучета!)
Резултати от изложбата "Островът на съкровищата"
ЕХЕ-1,JCAC,Best Junior,BOB, BIG-3,
и Първо място за млад хендлер. Голям успех за Вероника, която е само на 15 и това е първата левретка, с която се занимава. Младост и грация на едно място

Стопанката на Долче, Светлана, искрено благодари за професионалното и безпристрастно съдийство на Николина Давидовска и за топлите думи за Долче.
Резултати от изложбата "Професионал"
ЕХЕ-1,JCAC,Best Junior,BOB, BIG-2, BIS Junior- 3 (при конкуренция от 30 кучета!)
Резултати от изложбата "Островът на съкровищата"
ЕХЕ-1,JCAC,Best Junior,BOB, BIG-3,
и Първо място за млад хендлер. Голям успех за Вероника, която е само на 15 и това е първата левретка, с която се занимава. Младост и грация на едно място
Стопанката на Долче, Светлана, искрено благодари за професионалното и безпристрастно съдийство на Николина Давидовска и за топлите думи за Долче.
Публикувано: 09 June 2010 - 02:05 PM
Поздравления!!! Долче и Ника са страхотни. Още много успехи занапред.
Публикувано: 13 September 2010 - 12:43 AM
днес имах честа да се запозная с 2 такива същества .... малки mi64ici
те cа закупени в канада и хората сега са ги донесли в бг 2 на брой мъжкар около 13 годишен и женска на 8-9 години женската наскоро даже роди 1 бебче и хората ще си го взимат в канада другите 2 остават тук
големи са мишонки но са доста страхливи
исках да ви попитам дали попринцип ,кучетата от тази порода са склонни да BUдат подозрителни към непознати?
и също така в бг има ли развъдник за тези животинки?
обещаха ми скоро да ми дадат техни снимчици и ще кача
попринцип кучетата са ПЕТ клас
те cа закупени в канада и хората сега са ги донесли в бг 2 на брой мъжкар около 13 годишен и женска на 8-9 години женската наскоро даже роди 1 бебче и хората ще си го взимат в канада другите 2 остават тук
големи са мишонки но са доста страхливи
исках да ви попитам дали попринцип ,кучетата от тази порода са склонни да BUдат подозрителни към непознати?
и също така в бг има ли развъдник за тези животинки?
обещаха ми скоро да ми дадат техни снимчици и ще кача
попринцип кучетата са ПЕТ клас
Публикувано: 13 September 2010 - 09:00 AM
има развъдници в България за левретки, да :) по-нагоре в темата има снимки на кученца от тях, и техните изложбени успехи. лично моите впечателния от тази порода е че са много адаптивни, страшно комуникативни и винаги добронамерени. породата е все още доста непопулярна в България, но се радвам че се появяват хора като теб, MyDuality, които са се докоснали от близо до нея и са открили колко очарователни са тези кучета :)

Вход

Горе
Цитиране +