Къщи за кучета
Публикувано: 22 December 2007 - 01:42 PM
Публикувано: 22 December 2007 - 08:40 PM
там стояха доста дълго..
та реших да им постеля колибите с 2-3 пръста трици :)
така и направих
като си влезнаха в колибките, няма излизане
едното куче само заради яденето излезна, допадна им явно :)
Публикувано: 23 December 2007 - 04:06 PM
То къщата лесно--може да се направи.Друго ме шашка--кой ще му отваря и затваря вратата?
Пък и тоя климатик--нема ли да изсушава въздуха,дали е от клас А-икономичен.То ли ще го спира кат му стане топло?
Та ей такива обикновенни неща ме вълнуват ;D
Публикувано: 23 December 2007 - 11:57 PM
Публикувано: 24 December 2007 - 12:37 AM
Цитат
То къщата лесно--може да се направи.Друго ме шашка--кой ще му отваря и затваря вратата?
Пък и тоя климатик--нема ли да изсушава въздуха,дали е от клас А-икономичен.То ли ще го спира кат му стане топло?
Та ей такива обикновенни неща ме вълнуват ;D
всъщност, макар и на шега казано, на всичко това си има и отговор.
даже и за вратата... :) има такива с чип на нашийника, които отварят кучешките вратички :)
Публикувано: 24 December 2007 - 01:45 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 December 2007 - 04:34 PM
Показах на моя мъж къщите ,та да направим на Чафун.Само размера на климатика при нас е от значение--трябва да е 50 на 30 :rolleyes:и по слабо да духа.Че а е задухал,а го е заплескал на стената ;D
Весела коледа момичета и момчета.Да сте живи и здрави.
Публикувано: 13 September 2008 - 10:45 PM
http://www.perfectdo...dog_houses.html
Публикувано: 14 September 2008 - 09:53 AM
Публикувано: 15 September 2008 - 01:54 PM
Публикувано: 15 September 2008 - 01:57 PM
Цитат
:wub:
Публикувано: 28 September 2008 - 07:28 PM
С баща ми я правим цял следобед - отне ни около 5-6 часа, но вече е факт и кучони се нанесоха.
Къщичката е с двойни стени с изолация стереопор - правихме я с подръчни материали - останали дъски от ламперия и талашит. Направихме крачета, но я вдигнахме и върху няколко плочки. Има коридор - Г-образен вход да не завихря, покрива е с малък наклон - подвижен. Направихме входа по-малък за да спинкат само малките вътре, в последствие ще го изрежем сводесто - като поотраснат.
Не искаме майката да влиза, че снощи им се беше нанесла в предишното жилище - "хралупка" под терасата и не ги пускаше да спят вътре..
Надявам се да се спогодат двете принцески и да няма караници. Единствено стават катастрофи в "коридорчето", но няма как. Ето и няколко снимки :) :

Остава ни да я намажем с лак/боя отвън и да покрием покрива с лист керемиди. "Завеска" на вратата засега мисля да не слагам - ще я изядат.
Лека вечер от мен

Вход

Горе
Цитиране +