Спрингер и велш спрингер спаньол
Публикувано: 22 November 2007 - 12:27 PM
Научих, че някъде има един пич-английски спрингер спаньол, който се казвал Гери-голям красавец, видях го на снимка :yahoo:.
Тъй като мислим да си имаме поколение от Джеси, вече написах даже и писмо на Гери. Сега съм в очакване на отговор. Дано не чакам дълго.
Ако пък има други кандидати с цел запознанство и т.н.могат да се включат в темата, да обменим мнения и уточним някои подробности! :drugarche:
Публикувано: 22 November 2007 - 11:25 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 26 November 2007 - 12:23 PM
не Джеси, а Дейзи!
То аз от радост и вълнение,малко съм объркала името, но не пречи.
Но за съжаление, на този етап, нямам никаква информация от Гери. Нищо, може пък все пак да реши да отговори, каквото и да е то.
Вчера денят беше много хубав и цялото семейство ушковци бягаха из двора на воля,но днес, като гледам времето, няма да имат този късмет.
До скоро.
Публикувано: 02 December 2007 - 10:15 AM

Публикувано: 26 February 2008 - 01:49 PM
Здравей yani4ka!
Нямам време да допра до темата.
Нямаме и посещения от други спрингер спаньоли.
На Дейзичка й мина едно разгонване преди 10-15 дни.
Жалко, че не се намери мъжки спрингер спаньол, но аз ще продължа да търся. Дано до другото разгонване, установим връзка с някой мъжага.
А, ти като кръсница на Съни, хич не се интересуваш от него. Ако знаеш какъв красавец е станал. Той, сестра му и майка му щуреят из двора, а като пусна и Дейзичка, става ... "Формула 1".
За сега са ми живички и здравички и им се радваме.
Публикувано: 26 February 2008 - 09:25 PM

Публикувано: 26 February 2008 - 09:36 PM
Да знаеш, нямаш никаква грижа, когато смяташ, че можеш да дойдеш, само се обади няколко дни по-рано, и можеш да останеш колкото искаш.
А относно снимките, утре ще кача по темата пресни снимки на Дейзичка, а на всички останали - Съни, Кора и Лизи, ще ти пратим по скайпа.
До утре!
Публикувано: 14 March 2008 - 11:13 AM
Никаква не се обаждаш, какво става? :o
Имам страхотна новина :yahoo:
предложение за създаване на поколение от Дейзичка
съпругът се казва Съни, също като твоя кръщелник!
Същият е като Дейзичка, но живее много далеч.
Ще мислим как да осъществим контакти :blink:
Публикувано: 15 March 2008 - 12:24 PM
Благодаря, че ми съдейства за снимките. Аз имам едни други,правени преди 20-ина дни и немога да ги кача.
Как стана ли?
Най неочаквано!
Бях пуснала в два-три сайта обява, че си търсим приятел-породист английски спрингер спаньол с цел създаване на поколение, но напоследък вече бях позабравила, защото мина доста време и ... нещеш ли, преди три дни получавам отговор на обявата, че един английски спрингер спаньол желае да се запознае с моята чаровница, направо неможах да повярвам. Дори установихме връзка по телефона и се установи, че красавеца е чак в София, на 6 години, вече е ставал един път баща и се казва Съни. Изпратиха ми и снимки, шарките му са същите като на Дейзичка. Стопаните на Съни са ходили специално до Белград да си го вземат от развъдник и е с родословие. :wub:
Сега ще видим как и кога ще осъществим среща-запознанство, тъй като следващото разгонване на Дейзичка е през м.юли.
Много се вълнувам и и в същото време се притеснявам от разстоянието.
Публикувано: 08 June 2010 - 10:34 PM
Тъй като от едно известно време се интересувам от Английски Спрингър Шпаньоли, попрочитам и пооглеждам, искам да запитам има ли кучета от тази порода с МФК родословия в България? Много ми се иска да намерим такива и всякаква информация ще ми бъде полезна.
Благодарско предварително!