Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 03 October 2006 - 09:54 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 04 October 2006 - 07:49 AM
Непризнати: Аляско хъски, гренландско куче...и има още една две хъскоподобни,които са изключително работни породи
Публикувано: 04 October 2006 - 09:51 AM
Сега поразгледах сайта на един развъдник за хъскита.В подписа на huskypower го има.Искам да питам някой който е по запознат дали в момента имат кучило и къде се намира развъдника?
Пратих им писмо дано ми отговорят скоро,но все пак и тук да питам. b)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 04 October 2006 - 10:35 AM
Цитат
Не зная за малки в момента, но ако те интересува, ще питам за бъдещи планове.
Много ще съм ти благодарен ако питаш защото незнам сайта от кога не е обновяван и не мога да имам реална представа.Аз ако мога ще звънна да поразпитам,но сметката за телефона ..

Публикувано: 04 October 2006 - 10:42 AM
Цитат
Знам като посетих сайта и им пратих писмо дано отоговорят скоро.
Все пак ще си запиша телефона. ;)

Публикувано: 04 October 2006 - 12:53 PM
Прикачени файлове
-
Ati25.jpg (41.38K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 04 October 2006 - 06:06 PM
Публикувано: 04 October 2006 - 09:35 PM
Може би е писано в предните страници,но не искам да гледам 127 страници за едно число. l) b)

Публикувано: 05 October 2006 - 09:08 PM
Средно голяма порода?
Голяма порода?
Гигантска порода? bl)

Публикувано: 05 October 2006 - 10:17 PM
Цитат
Ясно.Вече знам какво легалце ще купувам.
b)

Публикувано: 06 October 2006 - 09:50 AM
Цитат
Цитат
b)
Да ти кажа това с легалцето не е особено удачно l) . Аз взех подобно нещо още преди да си взема кучето, но за жалост нямаше голям успех - започна да го дърпа и къса oleeee . Тогава го смених с черга, на която си спи спокойно и въобще не я закача. Ама нали знаеш - всяко с характера си, така че пробвай но не разчитай на успех b) .

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 06 October 2006 - 10:03 AM
Цитат
Цитат
Цитат
b)
Да ти кажа това с легалцето не е особено удачно l) . Аз взех подобно нещо още преди да си взема кучето, но за жалост нямаше голям успех - започна да го дърпа и къса oleeee . Тогава го смених с черга, на която си спи спокойно и въобще не я закача. Ама нали знаеш - всяко с характера си, така че пробвай но не разчитай на успех b) .
Е ако кучо не го ползва то поне на мен ще ми свърши работа.
А за черга ако знаеш какво съм му приготвил.Много готино килимче от губер.Меко ама меко.Само се опасявам да не го изгризе .. че то космички и да не глътне нещо да не направи. bl) l)

Публикувано: 06 October 2006 - 10:16 AM
Публикувано: 06 October 2006 - 08:26 PM
Цитат
Средно голяма порода?
Голяма порода?
Гигантска порода? bl)
Сибирското хъски е куче среден размер, с свободни и елегантни движения. Външния вид и пропорции са отражение на баланс на сила, скорост и издръжливост. За мъжките височината е 53,5 - 60 сантиметра при тегло 20,5 - 28 килограма, а при женските 50,5 - 56 сантиметра и тегло от 15,5 до 23 килограма.
Публикувано: 06 October 2006 - 08:33 PM
Цитат
Цитат
Средно голяма порода?
Голяма порода?
Гигантска порода? bl)
Сибирското хъски е куче среден размер, с свободни и елегантни движения. Външния вид и пропорции са отражение на баланс на сила, скорост и издръжливост. За мъжките височината е 53,5 - 60 сантиметра при тегло 20,5 - 28 килограма, а при женските 50,5 - 56 сантиметра и тегло от 15,5 до 23 килограма.
Благодаря за изчерпателната информация. d) ;)

Публикувано: 06 October 2006 - 08:41 PM