Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 13 June 2006 - 03:04 PM

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 13 June 2006 - 05:05 PM
Публикувано: 13 June 2006 - 05:09 PM
Цитат
Здрасти 1super Малкия чаровник е много пораснал w) опиши ми колко се скубе възмоно е да пада някакъв пух но много....реши го един път седмично.
Публикувано: 13 June 2006 - 05:12 PM
Цитат
Да....ще чакам снимка на Терес w) и аз отдавна не съм чувала Симона но тя е ученичса и сега май изпити са я налегнали...иначе Тайра е участвала в Ст. Загора на изложба миналата година в клас подрастващи и стана бест бебе при хъскитата victoryVVV но за съжаление не останаха за бест ин шоу при бебетата
Публикувано: 14 June 2006 - 09:43 AM
Цитат
Цитат
Да....ще чакам снимка на Терес w) и аз отдавна не съм чувала Симона но тя е ученичса и сега май изпити са я налегнали...иначе Тайра е участвала в Ст. Загора на изложба миналата година в клас подрастващи и стана бест бебе при хъскитата victoryVVV но за съжаление не останаха за бест ин шоу при бебетата
ооооооооооо ми няма как да не стане бест бебе хахахах чувствам се горда bravoS че и аз имам заслуга w) хахахха......да обещавам ти че ще намеря снимка на Терес-заслужава си да го видиш... super best
Публикувано: 14 June 2006 - 05:09 PM
Киара
Прикачени файлове
-
_______4_.jpg (69.79K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 15 June 2006 - 02:41 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 June 2006 - 05:22 PM
Цитат
w) Нежен поглед има тази девойка Кори r)
Е сега ще си проличи здрави ли са оградите на двора l) / майтапче /
Публикувано: 15 June 2006 - 05:48 PM
Цитат
Цитат
w) Нежен поглед има тази девойка Кори r)
Е сега ще си проличи здрави ли са оградите на двора l) / майтапче /
Ух, не ме плаши! Вчера цял ден беше само под наблюдение - пробва всички врати и огради, бута, опита да се катери.. Само я гледах и се чудех кое ще е следващото, което ще опита b) Днес обаче се заигра с другите и забрави за оградите. Цял ден тича - това нещо умора няма, а вечер не ги оставя да спят - ходи и ги закача с лапа-иска да играят. w)
Като й стане топло - отива и ляга в поточето...излиза капеща и се отъркалва в калта a) l) Веселба! Преди малко я четках в опит да махна поне част от изсъхналата кал - то се оказа трудна работа. Съвсем сериозно си мислех да пусна тема - как се реше хъски. Има странна козина и много подкосъм (тя е и малка - на 7 месеца). Четкам, четкам, но не мога да стигна до основата на косъма - пада само най-горното.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 June 2006 - 06:26 PM
И един поздрав от най -малката ни бонбонка Каризма (love)
Прикачени файлове
-
Goliama_usta.jpg (51.69K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 16 June 2006 - 05:17 PM
Публикувано: 16 June 2006 - 07:51 PM
Цитат
Благодаря и аз съм си у нас s) ще си гледам стадото иначи ще стискам и аз палци за нашия хендлер Пламен и Ушу w) worthy worthy victoryVVV
Публикувано: 16 June 2006 - 08:33 PM
Цитат
Цитат
Благодаря и аз съм си у нас s) ще си гледам стадото иначи ще стискам и аз палци за нашия хендлер Пламен и Ушу w) worthy worthy victoryVVV
Жалко че ще си тук s) ,Е ама малко ли е да гледаш цяло стадо хъскита l)
Наистина стискам каквото мога,само и само да грабнат купата. super best
Публикувано: 17 June 2006 - 10:06 PM