Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 15 July 2006 - 11:18 AM
Ние обичаме гумени кокали ! 1super
Прикачени файлове
-
_______4_.jpg (66.03K)
Брой сваляния: 36
Публикувано: 15 July 2006 - 09:45 PM
Цитат
Аз пък на моя хъс му взех една топка, която при тупване издава много готини звуци. Той обаче се занимава с нея около час и вече не я поглежда a) l) .
Така е интереса към играчките им е само в началото но виж ако е пласмасова ботюлка просто ще и направи нов дизайн l) bl)
Публикувано: 15 July 2006 - 11:33 PM
Цитат
Цитат
Аз пък на моя хъс му взех една топка, която при тупване издава много готини звуци. Той обаче се занимава с нея около час и вече не я поглежда a) l) .
Така е интереса към играчките им е само в началото но виж ако е пласмасова ботюлка просто ще и направи нов дизайн l) bl)
Ха-ха, и при нас ботилките са на особена почит l) l) ! Добре, че поне на тях им отделя известно време, иначе щяхме да фалираме да копуваме играчки l)

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 15 July 2006 - 11:37 PM
Цитат
Цитат
Хей, Poli, севернячето от аватара ти много ми прилича на един от героите от филма "Осем герои". Ако някой още не го е гледал му го препоръчвам 1super, въпреки че е тежък s) !
май е той наистина Демон ли се казваше
Да, да точно той е 1super ! Мисля, че това му е името. На него му беше отредена почитна роля във филма - новия водач b) !!!

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 16 July 2006 - 08:29 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Хей, Poli, севернячето от аватара ти много ми прилича на един от героите от филма "Осем герои". Ако някой още не го е гледал му го препоръчвам 1super, въпреки че е тежък s) !
май е той наистина Демон ли се казваше
Да, да точно той е 1super ! Мисля, че това му е името. На него му беше отредена почитна роля във филма - новия водач b) !!!
На аватара ми е Демон но той е от филма Снежни кучета.А водача от Осем герои се казваше Макс но беше същия на вид.
Публикувано: 16 July 2006 - 12:23 PM
Според мен кучето е едно и също r)
А и наче моите дивачена най си обичат пласмасовите шишета и въжетата имат и топки но интересът към тях не е толкова голям oleeee l)
А и наче моите дивачена най си обичат пласмасовите шишета и въжетата имат и топки но интересът към тях не е толкова голям oleeee l)
Публикувано: 16 July 2006 - 09:49 PM
Цитат
Цитат
Според мен кучето е едно и също r)
а според мен не е вазможно да е едно и също кучето попринцип не е хубаво да им сменят постоянно имената а и трудно ще свикне ако във всеки филм в който се снима е с различно име w) w) w)
То може да си е с едно и също и докато снимат да му викат както се казва за да направи това което трябва.