Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 15 July 2006 - 11:33 PM
Цитат
Цитат
Аз пък на моя хъс му взех една топка, която при тупване издава много готини звуци. Той обаче се занимава с нея около час и вече не я поглежда a) l) .
Така е интереса към играчките им е само в началото но виж ако е пласмасова ботюлка просто ще и направи нов дизайн l) bl)
Ха-ха, и при нас ботилките са на особена почит l) l) ! Добре, че поне на тях им отделя известно време, иначе щяхме да фалираме да копуваме играчки l)

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 15 July 2006 - 11:37 PM
Цитат
Цитат
Хей, Poli, севернячето от аватара ти много ми прилича на един от героите от филма "Осем герои". Ако някой още не го е гледал му го препоръчвам 1super, въпреки че е тежък s) !
май е той наистина Демон ли се казваше
Да, да точно той е 1super ! Мисля, че това му е името. На него му беше отредена почитна роля във филма - новия водач b) !!!

Публикувано: 16 July 2006 - 08:29 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Хей, Poli, севернячето от аватара ти много ми прилича на един от героите от филма "Осем герои". Ако някой още не го е гледал му го препоръчвам 1super, въпреки че е тежък s) !
май е той наистина Демон ли се казваше
Да, да точно той е 1super ! Мисля, че това му е името. На него му беше отредена почитна роля във филма - новия водач b) !!!
На аватара ми е Демон но той е от филма Снежни кучета.А водача от Осем герои се казваше Макс но беше същия на вид.
Публикувано: 16 July 2006 - 12:23 PM
Според мен кучето е едно и също r)
А и наче моите дивачена най си обичат пласмасовите шишета и въжетата имат и топки но интересът към тях не е толкова голям oleeee l)
А и наче моите дивачена най си обичат пласмасовите шишета и въжетата имат и топки но интересът към тях не е толкова голям oleeee l)
Публикувано: 16 July 2006 - 09:49 PM
Цитат
Цитат
Според мен кучето е едно и също r)
а според мен не е вазможно да е едно и също кучето попринцип не е хубаво да им сменят постоянно имената а и трудно ще свикне ако във всеки филм в който се снима е с различно име w) w) w)
То може да си е с едно и също и докато снимат да му викат както се казва за да направи това което трябва.
Публикувано: 18 July 2006 - 03:16 PM
Цитат
Цитат
HEI,moderatora,iskash neshto mai da mi kagesh???E predpolagam che mogesh da mi go kagesh lichno ili v ringa na njakoja izlogba???PROCHETI predi da posegnesh kam istrivalkata!!
Аз имам нещо да ти кажа. За системно нарушаване на правилата на форума и нахално поведение към другите форумни писачи, си отстранен за една седмица.
Накрая ще останат 4 човека да си пишат във форума за сибирски хъски -обичайните заподозрени
Публикувано: 18 July 2006 - 09:02 PM
Цитат
Накрая ще останат 4 човека да си пишат във форума за сибирски хъски -обичайните заподозрени
А тебе това нещо кво те бърка ;)
Публикувано: 19 July 2006 - 01:57 PM
Цитат
ето една от последните снимки на моя непослушко b)
искам само да обарнете внимание как спи и да ви кажа че това му е любимата поза и че постоянно гледа само къде да си краченцата че иначе не му е удобно angelpik
искам само да обарнете внимание как спи и да ви кажа че това му е любимата поза и че постоянно гледа само къде да си краченцата че иначе не му е удобно angelpik
Как им е удобно на тези животни... bl) bl) Моя например спи по гръб (изобщо не се шегувам bl) ). Даже съм го документирал, но още не съм свалил снимките от фотоапарата. Като ги кача на компа си ще ги пусна l) !

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +