Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 01 August 2006 - 10:56 AM
Цитат
oleeee мани не питай но се очертава довечера малко повече свободно време...и ще сложа снимка. Сега от работа няма как само мога да гепя трафик от служебния нет и да пиша b)
Публикувано: 01 August 2006 - 10:58 AM
Цитат
Цитат
oleeee мани не питай но се очертава довечера малко повече свободно време...и ще сложа снимка. Сега от работа няма как само мога да гепя трафик от служебния нет и да пиша b)
Е тогава добре.Много ти благодаря. 1super super best Доколкото знам в софия наскоро е валяло дъжд.
Публикувано: 01 August 2006 - 07:47 PM
Така на снимката имаме бебе на 60 дена....когато започваме да учим своето хъски в стойка добре е да почнем да го провим от много малко аз лично започвам от към 60 ден полека без нерви....но като цяло в бебешката възраст са много податливи.Поставянето в стойка протича по следния начин .....избираме място за тренировката или на земята или на маса....започваме нагласяването на бебето принципно трябва да имате лакомство под ръка но мой съвет е то да е за награда а не по време на опитите за поставяне защото храната много разконцентрира малките бебета b) ....та поставянето става така /това е само моя си начин може да има още / едната ръка под вратлето на бебока,другата под коремчето близо до задните крака с ръката под врата фиксираме предната част като леко повдигаме бебето така че предните лапи да застанат успоредни и после си държим в началото на учението все там ръка....другата ръка,която е под коремчето фиксира задните крака желателно е ръката първоначално да се движи от вътрешната част / тоест не намествате бебето като го захлупвате с ръце отгоре / и при все всичко казвате командата /при мен тя е " стой " / и естествено накрая дори и няколко секунди да е задържало бебето винаги поощтрение,наградка.
С израстнване на възрастта кучето само се научава само като го намести и издадеш команда да знае какво се изисква от него а и ма и кучета,които само като си бръкнеш в джоба застават в стойка b)
п.п. на снимката позира като малка Зия сестричка на нашата Зизу
Прикачени файлове
-
Zia_stoika_izr.jpg (19.66K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 02 August 2006 - 08:17 AM
Цитат
Ок, ще пишеш после как се справяте d)
Публикувано: 02 August 2006 - 08:22 AM
Цитат
Лично аз не съм се сблъсквала и чувала за такова нещо.Но пък през летния период ми се е случвало да се сблъсквам със " спарването " на кожата....това се получава при топло време и не навременно разресвнне за да падне сменящата се козина тогава се получават червени петна по кожата...но при навременно разресване това се избягва.
Публикувано: 02 August 2006 - 09:02 AM
Публикувано: 03 August 2006 - 01:16 PM
Прикачени файлове
-
pinupnantes3.jpg (28.38K)
Брой сваляния: 28
Публикувано: 03 August 2006 - 02:02 PM
Всички резултати при сибирско хъски от EURO DOG SHOW HELSINKI - ТУК
1super
Прикачени файлове
-
pl_931_122_ubntIx2Ob_1140162054.jpg (48.48K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 03 August 2006 - 02:59 PM

In Life only Death is certain.
Публикувано: 03 August 2006 - 03:20 PM
Цитат
Горкото дано се оправи скоро super best
Публикувано: 03 August 2006 - 03:24 PM
Цитат
Цитат
Да наистина дано се оправи.Как е Нира?
Публикувано: 03 August 2006 - 05:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Да наистина дано се оправи.Как е Нира?
Нира е при брат ми сега и двамата се гледат. Самче брат ми откача с нея ама скоро севръщам така че ... ще си я взема (love)