Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 14 August 2006 - 09:30 AM
Публикувано: 14 August 2006 - 10:01 AM
Цитат
А сега се изкушавам да попитам още нещо свързано с класовете!
Каква е разликата между куче супер шоу клас и шоу клас на международно ниво?Въобще съществува ли такава?
Поздрави,Ицо!
ами на международно ниво е много трудно...хъм сега като се замисля пресен пример ще бъде Световното изложение в Полша там се очаква една цифра от около 300 350 кучета и то все хубави,нагласени ( ако мога така образно да се изразя ) и тогава вече говорим за конкуренция,състояние на самото куче в деня на изложението r) движения в деня на изложбата въобще много неща зависят на такива изложби от състоянието на хендлера неговата настройка е важна за кучето....хъм,което ме кара да си споня за Пламен когато изкара Уини миналата година на европейското в Тулун...майка беше много притеснена,аз...абе и аз а той незнам какво му е било вътре но беже железен,спокоен и естествено и Уини също....
Така ,че често се получава много хубави кучета да не се класират за финалната четворка (така да го наречем ), което не означава,че кучето не е шоу клас
случват се много неща...може да е супер но два три дена преди изложбата да почне да линее или нещо да се стресне в деня на изложението. А да не забрявяме и процента субективност на съдиите...все пак b)
Публикувано: 14 August 2006 - 10:17 AM
Следващият ми въпрос вече лети към вас! b)
Тъй като аз разполагам с дост голяма къща,която има и не малка градина,а тук понеже гъмжи от експерти по тази порода,искам да ви помоля да ме посъветвате къде да го гледам!Все си мисля,че вкъщи е по-добре,но в някои други теми четох,че хъскитата много обичали да си живеят навън!
Сега очаквам вашото мнение.Мнението на най-запознатите с тази порода!
Поздрави,Ицо!
Публикувано: 14 August 2006 - 10:26 AM
Цитат
Следващият ми въпрос вече лети към вас! b)
Тъй като аз разполагам с дост голяма къща,която има и не малка градина,а тук понеже гъмжи от експерти по тази порода,искам да ви помоля да ме посъветвате къде да го гледам!Все си мисля,че вкъщи е по-добре,но в някои други теми четох,че хъскитата много обичали да си живеят навън!
Сега очаквам вашото мнение.Мнението на най-запознатите с тази порода!
Поздрави,Ицо!
ха пък и аз съм на линия b) и бързо ще ти кажа при факта ,че имаш къща ехе какво по добро от това бъдещото ти бебче пак може да си влеза и в къщата но за хубавата козина е добре да си живее навън. А сега като съвет почни да обезопасяваш двора ако с ограда...да няма дупки,пролуки,железа и т.н. а ако си с дувар е направо идеално за да може хъскито да си дивее и ти да си спокоен.
Публикувано: 14 August 2006 - 10:33 AM
Публикувано: 14 August 2006 - 11:52 AM
През деня сигурно ще е нон-стоп на разходка,(аз нямам спиране),така че предполагам,че вечер ще си я взимам вътре!
Това добре ли е според вас?
Най-добре е свободно да се влиза и излиза,но не знам как ще стане това!
Някакви предложения?
Не мисля,че ще ми разрешат да направя дупка във входната врата! l)
Иначе,да,с довар съм това ми дава предимства!
Публикувано: 14 August 2006 - 02:54 PM
Цитат
bl) ей стига бе оф мойте 20 кво досега да са измрели като мухи n) /оф чукам на дърво / . Породата ни е много жилава и приспособима това не значи че кучетата са фенове на жегите но има къде,къде породи които се чувстват много по зле от жегата....
Публикувано: 14 August 2006 - 04:20 PM
Цитат
През деня сигурно ще е нон-стоп на разходка,(аз нямам спиране),така че предполагам,че вечер ще си я взимам вътре!
Това добре ли е според вас?
Най-добре е свободно да се влиза и излиза,но не знам как ще стане това!
Някакви предложения?
Иначе,да,с довар съм това ми дава предимства!
И все пак да попитам,дали това е добър вариант?
Публикувано: 14 August 2006 - 04:47 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 August 2006 - 04:55 PM
Цитат
Цитат

И аз затова си мислех,но както вече казах,не вярвам,че някой ще ми даде да си осъществя идеята!
Да стои нон-стоп отворена входната врата също е лудост!
Но да ми дадат да направя отвор,това няма да го бъде!
Мислете и помагайте!
Публикувано: 14 August 2006 - 08:07 PM
Публикувано: 14 August 2006 - 09:13 PM
Цитат
Има ли някоя по-актуална снимка?
Вече водил ли си го на изложби?
На фотоапарата имам много хубави нови снимки, но трябва да ги смъкна. Иначе на 6-ти септември има изложба в Пловдив, на която мисля да отида (тогава ще имам работа в града и ще ги комбинирам). Надявам се да има по някой представител на Golden Nicol или Vabank там b) . На мен и на Камчия ми се ходеше, но тогава не зависеше само от мен s) . Иначе се готвим със стойката (аз по цял ден съм на работа, но поне вечер се тренираме l) ).

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 14 August 2006 - 09:15 PM
Цитат
E как b) ние имаме толкова пловдивски чада....а и младите ни кучета ще минат един САС тренинг
Публикувано: 14 August 2006 - 09:15 PM
Вече оговарям да направя пролука в някоя от входните врати,(те са 2),но нямам напредък!
Дали можете да ми дадете български хъските като пример за шоу клас на международно ниво?
А има ли нашенци,които да са супер шоу клас?
Поздрави,Ицо!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +