Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 30 August 2006 - 07:47 PM
North Face , кучето ми преди 5 дни го теглихме и беше 9,300 кг как ти се струват за възрастта му? На 2 месеца и 20 дена беше когато го теглехме . 2 страници по назад съм сложил и негови снимки. нормални ли са му килограмите как ти се струват ? може и други собственици на развъдници да се включат в отговора .
Поздрави d)
Поздрави d)
Публикувано: 30 August 2006 - 07:53 PM
Ами как b) слонче w) майтапче де...видях го с едър кокал е веднага се вижда но го наблюдавай все пак трябва да можеш да опипваш първите ребра при лек натиск с ръка
Публикувано: 30 August 2006 - 10:27 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 August 2006 - 10:30 PM
Със сигурност мога да кажа, че хъскитата са едни от породите, които най често се губят. Предполагам, че това се дължи на северния им нрав и така известното им любопитство, но ... е факт. За времето, докато поддържам сайта има най много обяви за изгубени хъскита.
Публикувано: 31 August 2006 - 06:15 AM
Цитат
Е не ще се гръмна oleeee какво става....ще пиша на Михайлови....да не е някаква грешка ....дано
Публикувано: 31 August 2006 - 04:58 PM
Цитат
Е не ще се гръмна oleeee какво става....ще пиша на Михайлови....да не е някаква грешка ....дано
Не е грешка, за съжаление.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 August 2006 - 05:41 PM
s) s) s) Ох, миличкия ми Кори.....дано и този път има късмет да бъде намерен