Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 04 September 2005 - 01:28 PM
Цитат
Добри кучета в какъв смисъл? А за обучението е равно на постоянство. Например командата " ела тук " се започва от 3м възраст.
Публикувано: 20 September 2005 - 10:05 AM
От едно известно време насам в България нашата порода се развива невероятно в екстериорна насока и вече има български кучета по призовите места на голями Европейски изложби от 2003г. насам bravo И с радост мога да кажа,че българските развъдници могат да се гордеят със своето производство и бриидинг програма!!!!! bravo
Ето и поредната гордост за стопани и развъдчици ;made in BG
Vabank Zeppelin in the Sky - Зоро
баща : Int. Ch BISS Toffee Coffee de la Vallee de Morava - import France / моя собственост/
майка : Ch Lakota de Mainake - внос от Испания / собсвеност на Vabank /

bravo bravo bravo
Публикувано: 20 September 2005 - 11:17 AM
Цитат
Ох, мъка с тия телефони , gsm-и и sms s) последен sms имам ,че наш Тофи е взел recommonde и после recommonde 1 choix bravo и чакали да влезнат за финала за САС w) но от тогава ни вест ни кост кам 14ч. ще звъня до там да видя какво е станало на финала но дотук съм пре-пре доволна w) oo bravo
Току що докато си пишех още поста се обади Пламен и каза ,че късно снощи се е чул със Светлето и познайте кой е взел САС r) Едно страхотно хъски започнало изложбената си кариера от тук а еменно Ch. Trobadur of Cool Water или Чад bravo
Браво на нашите приятели от Франция а Тофката си е останал на финала но и това е постижение след като е взел recommonde 1 choix / препоръчителен за разплод / остава още месец там да запложда френски мацки b)
Публикувано: 20 September 2005 - 01:23 PM
Публикувано: 20 September 2005 - 07:00 PM
Цитат
Сега разбрах ще има подробен репортаж на френския сайт за сибирско хъски и малко по къно може би и на 123dog.net А пък най добра женска е тазгодишната Европейска шампионка cheers w)
Публикувано: 20 September 2005 - 07:11 PM
Прикачени файлове
-
DSC07618.jpg (9.81K)
Брой сваляния: 119
Публикувано: 20 September 2005 - 07:18 PM
Цитат
Цитат
Сега разбрах ще има подробен репортаж на френския сайт за сибирско хъски и малко по къно може би и на 123dog.net А пък най добра женска е тазгодишната Европейска шампионка cheers w)
Работят колегите ... знаех си, че трябваше да отида до Франция и аз, ама ... следващия път. Ще ги чакам, ще ми е интересно да ги видя !
Публикувано: 26 September 2005 - 10:23 AM
Цитат
Здравей на стр. 13 можеш да видиш снимки на бебета хъски на 60 дена то грандиозна разлика м/у 40 и 60 няма. Ако решиш можеш и ти да пратиш снимка на твоето бебе d) да го видим......може и тук golden_nicol@mail.bg
Публикувано: 26 September 2005 - 11:31 AM
Цитат
ох, малко ми е сложно да ти отговоря еднозначно.....но горе-долу това е възрастта ,на която трябва да ги изправи вече d) че да не кажа и по рано особено ако има примерно такъв постав на ушите като кучето от подписа ми /т.е малки, събрани.../
Публикувано: 26 September 2005 - 06:53 PM