Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 16 October 2006 - 08:08 PM
аз съм ги виждал много ... освен това виж каква маска му се е очертала (очила) и нищо странно в разцветката не виждам ... баш хъски си е ако питате мен ама ае ! b) голям сладур е . Мойта като малка беше беличка после стана по-светло златист цвят а сега зимния и косъм е като пепеляв един такъв ... като по тъмно злато и аз незнам точно как да го определя b) ама всякак си я харесвам. Днеска си хвана гарга наща хитруша ! Но успях да я спра преди да го убие само че горкото не можеше да лети и се скри под едно дърво ... дано не са го нападнали улични кучета. Че не бях с колата и нямаше как и на ветеринар да го закарам. Малко тъжно ми стана за гаргата ама ко да напрая ... с тъс мойта дивачка
Публикувано: 16 October 2006 - 08:09 PM
Apache Corsicahusky
снимки тук
Публикувано: 16 October 2006 - 08:22 PM
Цитат
аз съм ги виждал много ... освен това виж каква маска му се е очертала (очила) и нищо странно в разцветката не виждам ... баш хъски си е ако питате мен ама ае ! b) голям сладур е . Мойта като малка беше беличка после стана по-светло златист цвят а сега зимния и косъм е като пепеляв един такъв ... като по тъмно злато и аз незнам точно как да го определя b) ама всякак си я харесвам. Днеска си хвана гарга наща хитруша ! Но успях да я спра преди да го убие само че горкото не можеше да лети и се скри под едно дърво ... дано не са го нападнали улични кучета. Че не бях с колата и нямаше как и на ветеринар да го закарам. Малко тъжно ми стана за гаргата ама ко да напрая ... с тъс мойта дивачка
Нищо не казвам не разбирам . просто така мисля. b)
А за случката с гаргата.
Гледай филма Eight Below и може би ще разбереш защо е направила така. ;)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 16 October 2006 - 08:36 PM
Публикувано: 16 October 2006 - 08:40 PM
Цитат
Не е казано че трябва да не са на свобода.Аз и катерички виждам .. е за тях е друга работата. b)
Не казвам че не я храниш мисля че им е вродено незнам .. сигурно така оцеляват .. bl) r)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 17 October 2006 - 07:54 PM
Поздрави

In Life only Death is certain.
Публикувано: 17 October 2006 - 08:15 PM
Цитат
Цитат
Аз не много съм далеч от там b)
p.p. North_Face надявам се не си забравила за Ескимото (само напомням без да юркам)
направо....изключих oleeee извинявай сега се захващам.Черпя те с една наша бебешка снимка дето много си я обичам но признавам,че майстора по подредбата на бебетата не съм аз
Прикачени файлове
-
S3010035malka.jpg (19.96K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 17 October 2006 - 08:17 PM
Същността на тази дисциплина своево рода е ски бягане с куче впрегнато в хамут на около 2,5 м.
d)
Публикувано: 18 October 2006 - 03:22 PM
Публикувано: 18 October 2006 - 08:38 PM
Прикачени файлове
-
Ueeni_bebe_izr.jpg (13.06K)
Брой сваляния: 38