Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 16 October 2006 - 08:09 PM
По повод снимката на рижото бебе хъски,да има такава окраска въпреки че се среща по рядко
Apache Corsicahusky
снимки тук
Apache Corsicahusky
снимки тук
Публикувано: 16 October 2006 - 08:22 PM
Цитат
Superfly как така не си виждал такава черта бре ! Срам ! ouu
аз съм ги виждал много ... освен това виж каква маска му се е очертала (очила) и нищо странно в разцветката не виждам ... баш хъски си е ако питате мен ама ае ! b) голям сладур е . Мойта като малка беше беличка после стана по-светло златист цвят а сега зимния и косъм е като пепеляв един такъв ... като по тъмно злато и аз незнам точно как да го определя b) ама всякак си я харесвам. Днеска си хвана гарга наща хитруша ! Но успях да я спра преди да го убие само че горкото не можеше да лети и се скри под едно дърво ... дано не са го нападнали улични кучета. Че не бях с колата и нямаше как и на ветеринар да го закарам. Малко тъжно ми стана за гаргата ама ко да напрая ... с тъс мойта дивачка
аз съм ги виждал много ... освен това виж каква маска му се е очертала (очила) и нищо странно в разцветката не виждам ... баш хъски си е ако питате мен ама ае ! b) голям сладур е . Мойта като малка беше беличка после стана по-светло златист цвят а сега зимния и косъм е като пепеляв един такъв ... като по тъмно злато и аз незнам точно как да го определя b) ама всякак си я харесвам. Днеска си хвана гарга наща хитруша ! Но успях да я спра преди да го убие само че горкото не можеше да лети и се скри под едно дърво ... дано не са го нападнали улични кучета. Че не бях с колата и нямаше как и на ветеринар да го закарам. Малко тъжно ми стана за гаргата ама ко да напрая ... с тъс мойта дивачка
Нищо не казвам не разбирам . просто така мисля. b)
А за случката с гаргата.
Гледай филма Eight Below и може би ще разбереш защо е направила така. ;)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 16 October 2006 - 08:36 PM
Хаха аз вече съм го гледал и то 10 пъти поне ... ама тях ги разбирам що ловяха чайки , все пак тях нямаше кой да ги нахрани докато мойта си хапва стабилно ... просто им е инстинкт да ги гонят деазнам . Наскоро пък една лисица беше подгонила , но уви нея не можа да я гепа b) Странно е че за 3-ти път виждам в морската градина лисица на свобода !
Публикувано: 16 October 2006 - 08:40 PM
Цитат
Хаха аз вече съм го гледал и то 10 пъти поне ... ама тях ги разбирам що ловяха чайки , все пак тях нямаше кой да ги нахрани докато мойта си хапва стабилно ... просто им е инстинкт да ги гонят деазнам . Наскоро пък една лисица беше подгонила , но уви нея не можа да я гепа b) Странно е че за 3-ти път виждам в морската градина лисица на свобода !
Не е казано че трябва да не са на свобода.Аз и катерички виждам .. е за тях е друга работата. b)
Не казвам че не я храниш мисля че им е вродено незнам .. сигурно така оцеляват .. bl) r)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 17 October 2006 - 07:54 PM
Марто никой не е настроен негативно против теб. Решението да не пишеш тук си е твое но според мен реагираш като обидено хлапе. Както сам каза никой не може да те убеди в противното на това в което вярваш. След като е така не се опитвай да правиш това с другите. Тук всеки си казва мнението затова е форума никой не се стреми да убеди другите 4е единствено той е правия.
Поздрави
Поздрави

In Life only Death is certain.
Публикувано: 17 October 2006 - 08:15 PM
Цитат
Цитат
някой от вас случайно да си разхожда хъскито в градинката на тим зад медицинския?
Аз не много съм далеч от там b)
p.p. North_Face надявам се не си забравила за Ескимото (само напомням без да юркам)
направо....изключих oleeee извинявай сега се захващам.Черпя те с една наша бебешка снимка дето много си я обичам но признавам,че майстора по подредбата на бебетата не съм аз
Прикачени файлове
-
S3010035malka.jpg (19.96K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 17 October 2006 - 08:17 PM
Може да не задавам въпроса в точната тема, но ще ми е интересно дали има някой от вас, който да е практикувал скиджоринг тука в бг. Информация от нета имам доволно, тяне ми трябва , интересуват ме лични впечатления
Същността на тази дисциплина своево рода е ски бягане с куче впрегнато в хамут на около 2,5 м.
d)
Същността на тази дисциплина своево рода е ски бягане с куче впрегнато в хамут на около 2,5 м.
d)
Публикувано: 18 October 2006 - 03:22 PM
За световното изложение в Полша са записани 266 хъски 1super от тях шест са наши,нямам инфо дали има и други бг.хъски но всички фенове стискайте палци на 09.11.2006г. да се представим добре victoryVVV
Публикувано: 18 October 2006 - 08:38 PM
Е все пак освен чистата любов към породата,трябват и правила за развъждане за да я има и за напред d)
Прикачени файлове
-
Ueeni_bebe_izr.jpg (13.06K)
Брой сваляния: 46

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +