Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 19 October 2006 - 08:58 PM
Публикувано: 19 October 2006 - 09:00 PM
Цитат
А случайно да има и самоеди някъде около вас ? Просто питам .. иначе си прав - северняк без свобода е като .. удоволствие е да ги гледаш, да ги усетиш, да ги почубстваш как виждат всяка една промяна, всеки нов човек, който мине, всяко куче, което се появи .. носят си в себе си нещо диво и северно 1super
Публикувано: 19 October 2006 - 09:20 PM
Цитат
Wyvern Как е кучица след кастрацията?
Публикувано: 19 October 2006 - 09:57 PM
Публикувано: 19 October 2006 - 10:03 PM
Но искам да задам няколко въпроса по въпроса ( l) ) за пускането на кучето да си бяга и щурее без повод.Като се има предвид че ще е от малко при нас ще го възпитаваме и грижим за него с много любов има ли опастност когато го пусна да избяга?Или да не мога да го хвана?Ами ако е разгонена и неволно се случи някоя "грешка" .. най-много от тия неща ме е страх. s)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 19 October 2006 - 10:12 PM
Като я пуснеш от повод няма да избяга. В смисъл такъв , че тези кучета не могат без човешка грижа . И умишлено никога няма да избяга от теб (освен ако не я биеш и т.н.) . Само че има други поводи за притеснение . Факта че могат да ти я гепат е едно от тях . Тя докато е малка най-вероятно няма да се отдалечава много от теб защото ще я е страх ... но с течение на времето ще почне да става все по любопитна и все по безстрашна. И периметърът и ще се разшири . Лично мой съвет е ... с чужда помощ да инсцинираш загубване ... тоест ти се криеш зад някой дърво примерно а някой друг след тя да не се изгуби наистина ... и това се прави за да усети паника че те няма и да се притесни ... и да гледа да е близо до теб . Ако някой не е съласен с моите препоръки нека ме поправи . А що се отнася до разгонването в никакъв ама никакъв случей НЕ Я ПУСКАЙ ОТ ПОВОДА !!!
Това е от моя лична гледна точка и допускам че някъде в нещо може да съм сгрешил :)
Поздрави : Марто и Ати d)
Публикувано: 20 October 2006 - 04:12 AM
Ангелското изражение е пълна заблуда :)
Прикачени файлове
-
P1040089.JPG (60.59K)
Брой сваляния: 39
Публикувано: 20 October 2006 - 04:14 AM
хм а не може ли да се закача повече от една снимка в едно съобщение?
Прикачени файлове
-
P1040241.JPG (57K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 20 October 2006 - 07:42 AM
Цитат
Я ти ни кажи r)
Публикувано: 20 October 2006 - 08:02 AM
Superfly значи по мои наблюдения хъскито ти няма да избяга от теб (поне не умишлено) което не означава че не може да хукне след някое друго куче и да се изгуби. Най-важното е да я научиш да идва при теб по команда или поне гледай да има наоколо познато куче - ще ти е по лесно да я хванеш в случай че не дойде.
Atina-Martin номера с криенето сме го правили много пъти. Ефекта при нас е следния: аз изчезвам (скатавам се зад дърво например) когато тя е тръгнала напред. Тя се обръща, вижда че ме няма и хуква назад да ме търси, в момента който ме види скача върху мен радвайки се че ме е намерила и пак си тръгва напред. Но това е само когато е сама. Ако има нещо което да и отвлича вниманието този номер не помага.
Дог покрай нас живее един самоед на една година е казва се Аякс. Много бял, много космат :) и много игрив.
North_face рибеното масло прави чудеса. Специално благодаря за теб.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 20 October 2006 - 11:48 AM
Публикувано: 20 October 2006 - 01:02 PM
Публикувано: 20 October 2006 - 02:03 PM
Публикувано: 20 October 2006 - 03:13 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 20 October 2006 - 03:53 PM
Цитат
b) Давам на хъскито си рибено масло. Много е полезно за кожата, козината, ставите, кръвообръщението. Много добър източник на Омега-3 мастните киселини които всъщност спомагат за горе изброените положителни ефекти. Ами май е това. Така че марш по магазините и купувайте сега е момента тъкмо расте зимната козина. super best

In Life only Death is certain.